2012. június 30., szombat

10. Kapitel

A 10. fejezett tiszteletére  ! Én úgy érzem ez egy  forduló pont lehet a történet szempontjából .... A fejezett kb 10 - 15 perc leforgása alatt történik ...  Eddig ez áll a legközelebb hozzám és nagyon várom a véleményeteket pontosan ezért !!! Sok - sok véleményt szeretnék !!!!!!!! Nagyon várom mit szóltok hozzá ...:))) 




-Áu - kapta el Maria kezét Eric - Óvatosabban . - nézett a lányra .
-Ne szenvedj itt nekem ! - mérgelődött Maria .
-Mi az hogy , ne szenvedjek , nem neked  vertek be egyet ! - háborgott Eric.
-Ó fogd  már be ! - nyomta oda erősen a mirelit borsót Eric arcához .
-Á...á...á - remegte meg a srác Maria csuklóját szorítva.
-Ne csináld ! 
-Mit ? - nyitotta ki Eric eddig lehunyt szemét .
-A szenvedést !
-Mért is ? - húzta fel a szemöldökét Eric .
-Utálok fájdalmat okozni , így is tudom mennyire fájhat neked , de ha jajdosol nem merem csinálni ! - nyelt nagyot Maria . Eric szemtelenül helyes képén kezdett lilulni az ütés helye .
-Rendben de óvatosan . - engedte el Maria kezét , nagy sóhaj kíséretében , de helyette derekát ölelte mind két kezével . ugyanis a lánnyal a hajó konyhájában voltak , ahol Eric leült az első székre amit talált és miután Maria talált valamit , ami még hideg volt az az a mirelit borsót , Eric ölébe foglalt helyet , hogy jegelje a sráca bevert képét .. Kicsi bűntudatot érzet amiért Danny miatta húzót be neki egyet. 
-Tudod nem értem Dannyt , én úgy tudtam túl lépet rajtam ! - nézet Maria a sráca arcát , szemei levoltak csukódva , fogai össze szorítva ült és néha akarata ellenére is bele markolt Maria fehér felsőjébe , az arcába olykor be  nyilalló  fájdalom miatt.
-Ez a lilaság - mutatott csukot szemmel arcéra - mert ha még nem is lila akkor majd az lesz ! - magyarázta - a bizonyíték , hogy rá jött milyen hülye volt , hogy elengedett ! - sóhajtott - Hogy volt képes ez a szemét be húzni egyet? - mérgelődőt- Felnőtt ember  meg tudtuk volna beszélni a dolgot ! Á...áu - szisszent fel .
-Te nem tudtad , hogy érez még irántam valamit ? kérdezte Maria .
-Még csak most se tudom biztosan ! - jajdult fel újból - Szerinted akkor előtte foglak ölelgetni , hogy utána be mosson ? - kérdezte vádlóan Eric . A srác szemit kinyitva Mariat nézte , komolyan , a fájdalmat is tűrte - Mért ha most be jönne ide és azt mondaná neked , hogy szeret és , hogy hülye volt , amikor elengedett , te kibékülnél vele ? - kérdezte Eric tekintettét mélyen Mariájéba fúrva . Válaszra várva... Tudta ha most Maria halvány jelét is mutatja , hogy igen . Ő fel áll és többet nem találkozik a lánnyal , még ha meg is őrül , de akkor sem ! 
                                                                       ooo
-Te tejesen megörültél ? - kiabált Alex Dannyvel . - Eric olyan mintha a testvéred lenne. 
-Már nem ! - támaszkodott a hajó  korlátnak Danny .
-Ne beszély nekem itt  baromságokat  ! - dörrent rá Kevin.
-Te meg nem szekálj már ! 
-Danny . Tisztába vagy vele , hogy most mi a francot csináltál ? - hüledezett Kevin 
-Szarom le ! Inkább mit csinál az a szemét , biztos most is azzal enyeleg Maria.
- Mi a jó franc bajod van ? - ordított Alex a bentiek is hallották . - Te már nem szereted Mariát !  Neked nem kellett a lány ! Te csaltad meg és intettél neki búcsút . Foglalkozz  inkább a barátnőcskéddel ! 
-Te ezt ne mérted , én még mindig szeretem őt . Hibáztam , emberi dolog !- fordult a két srác felé .
- De ekkorát ? - húzta fel a szemöldökét Kevin .
-Kussolj ! - kiabált rá Danny . - Lenne esélyem jóvá tenni ha az az a szemétláda , akit a testvéremként szeretem , nem nyüzsögne Maria körül. - túrt szőke tincsi közé, kétségbe esetten  . - Tudom , hogy lenne közös jövőm Mariaval . - sóhajtott.
-Nézd ! - lépet elé Kevin , Danny vállára helyezte kezét - Nincs közös jövőtök . - mondta fájdalmas hangon . -Sajnálom - sóhajtott - Ismerem Mariat , megnek meg fog bocsátani , de már nem fogja veled újra kezdeni  . Barátságnál többről ne álmodj !
-Eric pedig nem tudta , hogy még mindig szeretted ! - jelentette ki Alex  , most már ő is lehalkulva . - Jót tesz neki a lány . Két éve az a csaj totál kiütötte , de most végre kezd helyre rázódni a gyerek ! Már nem is csajozik ! Ki tudja lehet , hogy talán még lépes lesz újra szeretni ?! - vont vállat Kevin.
-Ne légy , hülye ! - veregette meg Alex Danny hátát - Ő a testvéred , ne veszítsd el !  Még ha nem is vér szerinti.
                                                                           ooo


-Úristen ez meg mi volt ? - nézet kérdőn Hugo Tomasra .
-Arra gondolsz , hogy mért húzott be Danny Ericnek ? - vonta fel szemöldökét Tomas .
-Igen !
-Danny rá jött , elég későn  , hogy ő mégis csak szereti Mariat , csak , hogy Maria már Ericcel flörtöl ...- mondta el röviden.
-Eric mért csinálja ha tudja mit érez Danny , a legjobb haverja nem ? ...- értetlenkedett
-Szerinted csinálná ha tudta volna ? - húzta fel szemöldökét Tomas .
-Jó jó igazad van !
-Tudom....
-De akkor is , hogy volt képes verekedni az én partimon ? - Tomas sóhajtott Hugo olyan volt most mint egy értetlen óvodás aki nem lát bele a felnőttek dolgába .
-Ugyan ez nem volt verekedés ! 
-Hihetetlen , hogy behúzott Ericnek , szinte az öccse  ! - lépet Tomasékhoz Rebecca .
-Na látod az engem is érdekelne ! - nevetett Tomas  , ő titkon élvezte ahogy Eric tökéletes arcába nyomta öklét Danny , pedig igazán kedveik Ericet .!
-Mekkora seggfej volt amikor megcsalta Mariat és most csak még nagyobb seggfej , hogy behúzott Ericnek ! - kortyolt a pezsgőjébe Rebecca .
-Az ! - helyeselt Hugo .
-Tudod amúgy - fordult Rebecca Hugo felé - nem tudom ti , hogy vagytok vele de Maria jól járna szerintem Ericcel , ha meg tudná tartani  maga mellet !
-Nekem mindegy kivel van ! - szögezte le Hugo . -Nekem az a fontos , hogy boldog legyen ! Imádom azt a lányt és csak jót kívánok neki  !
-Igen én is így vagyok vele ! - helyeselt Tomas . - Bár néha nehéz vele dolgozni . De nagyon szeretem ! Alig várom , hogy újra vele dolgozhassak - ivott a pezsgőjébe.
-Ez most célzás volt ? - húzta fel szemőldökét Hugo .
-Ugyan - legyintett Tomas - Nem sürgetnélek semmi pénzért . Sürgeted te majd magad ha meg unod a pihenést !
-Ebben van valami ! - koccintott Rebeccával Tomas .
-Hé- tiltakozott Hugo.
-Nincs "hé" főnők ! Igya csak azt a pezsgőt ! Ma van a születésnapja ! - nevette el magát Hugo Rebeccán.
                                                                         ooo
-Ez meg mi a franc volt ? - hüledezett Tom Niara nézve .
-Danny behúzott Ericnek . - mondta Nia mintha ez olyan természetes dolog lenne .
-Bővebben....
-Szerintem Danny még szereti Mariat - vont vállat Nia - Csak , hogy Maria és Eric között el kezdet alakulni valami .
-Együtt vannak ? - kérdezte agodó hangon Tom .
-Nem azt nem hinném !
- Hát akkor ....
- Még - tette hozzá Nia - Ebből lesz valami ! Hidd el ! Maria a saját bőrén fog tanulni , remélem nem esik pofára ! - szürcsölt Nia a pezsgőjébe és titkon igen is szerte volna , hogy Maria pofára essen .
-Nem ! - Tomot majd meg ölte a féltékenység .
-De!
-Nem , az enyém lesz !
-Ő nem egy bútor ! - fakadt ki Niából . -És bocs ha elszomorítalak ...Nektek nem jósolok nagy jövőt.
-Ezt meg mért mondod ? - lesett Tom bambán .
-Mert Maria nem az a fajta lány , aki meg tudná szokni , hogy mint a "NAGY" Tom barátnője ként állandóan a címlapokon szerepeljen ! - magyarázta Nia - Ő csak táncolni szeret semmilyen felhajtás nélkül ! 
-Pedig bármit meg tennék érte ! - sóhajtott Tom " Mondj le a hírnévről !" gondolta Nia.
-Tudom ! - lágyult meg Nia hangja .- De ez a lány nem hozzád való , higgy nekem ! Tudom , hogy tudnád szeretni , de neki most jobban imponál a nőfaló Eric... - somolygót bele saját mondatába - A csaj nem is gondolná , hogy ő az első aki képes lenne megpuhítani Ericet !
-Ez is a te hibád ! - vetette a szemére Tom . - Te tetted jenné Ericet !
-Tudom ! - nevetett Nia . - És most valaki az az Maria össze rombolja a munkám ! - lepődőt meg szavain Nia is .... a felismerésen ! Tom pedig helyeslően bólogatott .
-Tudod , el kéne újból csábítanod Ericet . - pattant ki a fejéből Tomank .
Nia döbbenten nézet rá ...
                                                                        ooo


-Nem nekem már semmilyen formában nem kellene ! - jelentette ki Maria határozottan . Eric mélybarna szemeiben elveszve.
-Akkor jó , ugyanis jössz nekem még egy randival ! Ha már beverték egyet nekem miattad !
-Mért ne érek ennyit neked ? - kérdezte kihívóan Maria , miközben a hajó séfétől kapott egy újabb adag mirelit borsót csomagot .
-Dehogy nem , ha utána randizol velem ! - mosolygott  Áu ! - szisszent fel már így is le volt fagyva az egész képe , de ahogy hozzá érintette Maria a még hidegebb mirelit csomagot , sírni tudott volna . Ismét bele nyílalt az arcába a fájdalom ...Maria fehér pólója ismételten szűkebb lett , amikor Eric bele markolt .
-És akkor egálban leszünk ? - kérdezte Maria lágyan csengő hangon .
-Hülyéskedsz ? Hogy lennénk ? - pillantott a lányra - nem csak behúzott valaki , hanem Danny húzott be ! - jelentette ki . Maria el vette a  mirelit borsót Eric arcától , az asztalra helyezte . Tejesen közel hajolt a sráca arcához és krém barna szemeivel Eric mélybarna szemei fenekére nézet .
-És így ?- kérdezte Maria miközben szemtelenül  és kihívóan féloldalasan elmosolyodott . Majd pirosló puha ajkait Eric testszínű ajkaihoz érintette ...................
.
.
.
.
Először Eric megdermedt , majd magához térve vissza csókolt és akkor Maria akart el húzódni tőle . Rájöve , hogy nem helyes amit csinál . De a sráca nem engedte . Egyik keze a lány derekára szorította , másikkal pedig bele túrt a lány fénylő mandula illatú hajába . ezzel húzta tejesen magához . Szenvedélyesen falta Maria puha ajkait , mohon   ! Hetek óta vágyott a lány ajkaira ... ezerszer el képzelte milyen is lehetnek azok  , de kosza képzeletek nemtudták felül múlni a valóságot ! !! Alig fél órája még nem is hagyta neki a lány ... akkor azt hitte bele őröl ...Már nem érezte , hogy fájna az arca , tejesen féltöltődőt.  Nagyon tetszett  neki a lány ajkai  , főlleg , ahogy játszottal az ajkaival .
Eric meg se tudott szólalni , amikor ajkaik elváltak egymástól.
-Így már egál ? - mosolygót rá Maria - Tudod ez nem volt az amire gondolsz - magyarázkodott  , nehezen véve a levegőt .
-Igen ? - húzta fel szemölőket - Hát akkor mi ? 
-Ez csak egy amolyan baráti csók volt ! - jelentette ki mosolyogva - Nehogy félre értsd , csak bocsánatot kértem ! 
-Aha ... Szóval te meg csókolod az embereket ha bocsánatot akarsz  kérni ? - vigyorgott pimaszul  a sráca.
-Hé ! - lökte meg Maria a vállát , tiltakozás képen .
- És kaphatnék még egy ilyen baráti , bocsánat kérő csókot ?- kérdezte szemtelenül Eric . Maria tudta , hogy nem helyes de az előző csók olyannyira jól esett neki , hogy ismételten Eric ajakihoz láncolta sajátjait ...Most sakkal de sokkal érzékibb volt és sokkal de sokkal hosszabb " mindig a második a legjobb " jegyeztet meg Maria magában ...
-Tudod - harapott Eric a lány alsó ajkába , levegő után kapkodva - most már kezdem félre érteni ! 
-Ó ne nem ... - szállt ki a sráca öléből Maria - Nem szabad ! - találta meg hangját - húzott Eric mellé egy széket mosolyogva , le se bírt volna tagadni mennyire fel dobódott , de nem is akarta . A lány le ült a székre és Eric arcához nyomta ismételten a mirelit borsót . Aki most nyavajgás nélkül tűrte !
Eric Maria felé döntötte fejét és csak nézte , minden féle suta gondolatok kavarogtak a fejében . El akarta mondani neki , hogy őrjítően csókol de félt , hogy többé nem csókolná meg... 
Pedig ő nem éri be ennyivel !...


2 megjegyzés:

  1. Szia!
    tyűha... ez tényleg megfelelő fejezet volt, így a 10. rész tiszteletére. Imádtam, és imádtam. Tetszett ahogyan a többiek az eseményekről kezdtek el beszélgetni és imponálni. S, főleg az, hogy mindannyian ugyan arra lyukadtak ki. Mármint, hogy Eric valóban komolyan gondolná Mariával. És, hogy Maria lenne az a lány, aki megváltoztathatja őt. És ez valóban így is van. :)
    Tom és Nia beszélgetésének vége, nagyon nem tetszett. Mert ez az újra csábítsuk el Eric-et, csak hogy aztán később Maria-t esetleg Tom, vigasztalja. Na az nagyon nem jó.
    De, ha mégis így lesz, akkor csak még nagyobbat fog dobni az egész erre a történetre. (igaz persze, közben sajnálnám Mariát és Ericet is egyaránt) De, elviselném, ha aztán a végén ők együtt lesznek. :)
    És, ha egy jó tanácsot elfogadsz, mielőtt felteszed a fejezeteket, előtte egyszer vagy kétszer olvasd át, mert néhány helyen, némelyik szónak nincs értelme a mondatokban.
    Remélem, nem bántottalak meg. Nem szánt szándékkal írtam az amit írtam. :$
    Várom a folytatást. :)
    puszi
    Dóry

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia !!!
      1 A jó tanácsok mindig kellenek !!!!! 2 Inkább én kérek bocsánatot , el szokták olvasni amit írok és én is el olvasom csak tegnap fáradt volta és másoknak adtam oda h olvasák el ...ők is fáradtak lehetek :)) 3 inkább köszönöm :))

      és akkor most jön a többik :) Imádom hogy így állsz a dogokhoz és nem esel kétségbe amiért nem mindig úgy alakulnak a dolgok ahogy kellene és rám hagyod !!!! :)))) Köszönöm hogy írsz !!!!
      puszi Maria

      Törlés