2012. június 13., szerda

4.kapitel

Maria a táncterem parkettáján ült a falnak dőlnek , a telefonjával babrált . Eric és Alex egy ujjtánclépés sorozatot talált ki  . Danny hosszú percek óta , Vickyvel beszélt telefonon ... Rebecca pedig egy fél órát késet . Feltűnés nélkül surrant be , nehogy Tomas észre vegye ... Tomas viszont sehol sem volt , ahogy Hugo és Kevin sem ! Kevin már 7 órakor beszokott jönni , próbálni , ma is be kellet jönnie , a cuccai le volt dobva a sarokba...  Mire Maria  fél nyolcra megérkezett , elsőként  , Kevinnek márt hűlt nyoma sem volt...
A próba már fél órája húzódott , Alex már 50x hívta Tomast , és Kevint is de a telefonok ki voltak kapcsolva . Maria már le írta SMS-ben , mit készítsen Lia a recepttett hozzá csatolva , amikor Tomas , Hugo és Kevin állítottak be a próba terembe , hatalmas letörölhetetlen mosollyal az arcukon . Maria rájuk pillantott , aztán krém barna szemeit ismételten rájuk kellett szegeznie . "Ezeket mi lelte ? " furcsának tartotta őket és veszélyesnek is . " Itt valami készül !" jegyezte meg magának. 
Maria magán érezte Rebecca kérdő pillantásait , Rebecca mindig kiváltságosnak tartotta Mariat , amiért Kevinnel olyan bensőséges kapcsolatot ápol .  De most ő sem tudott semmit !
-Mindenki itt van ?- nézet szét Tomas.
-Már egy ideje ! - mormogta Alex .
-Remek ! - nem vette fel Alex célzását , össze csapta kezét szokásához híven . Maria fel állt a parkettáról.
-Mi lenne ? - fürkészte Rebecca Tomas arcát .
-Fantasztikus dolog , csatlakozik hozzánk egy ujjtáncos!-csattant ki örömében .
-Páratlanul leszünk ! - jegyezte meg hangosan Maria , a dolgot még fel se fogva.
-Nem leszünk így túl sokan ? - lépet egyet előre Alex .
-Valaki elfog menni ? - ráncolta homlokát Eric , miközben a többiek Mariára nézet .
-Nem , nem , nem ,senki sem fog elmenni ! Egyszerűen csak  csatlakozik valaki .- szögezte le Tomas , mielőtt valaki félre értene valakit .
-És ki az ? - kérdezte Rebecca .
-Mindjárt megérkezik . - somolygót Hogo .
-Nő  ? - pillantott Danny Hugora .
-Igen ! - bólintott Kevin .
-Hello ! - lépet be egy szőke hosszú hullámos hajú ,smaragd zöld szemű lány , vállán hatalmas sport táska .
-Ő Helena ! - fogta meg Tomas a lány alkarját , mindenki hamisan mosolygót rá . - A többiek ... Maria , Rebecca , Eric , Alex , Danny . - mutatott körbe a társaságon .
-Őrölök ! - somolygót.
-Mi is ! - tanulmányozta végig szemtelenül Alex. 
-Holnapi Tv -s fellépésnél már táncolni fog ? - érdeklődött Danny , Maria szemei Tomasra vetődtek . 
-Természetesen . - jelentette ki mintha ez természetes dolog lenne . 
-Igen ? - túrt bele hajába Maria - És mégis , hogy ? - kérdezte hihetetlenkeüdve - Melyikünk nem fog táncolni rebecca vagy én ???
-Egy csöppet változtatunk a koreográfián . -jelent meg a szemiből Joe .
-Tényleg ? - kérdezte Alex gúnnyal a hangjában , csöppet sem tetszett neki a dolog .
-Nem izgulj nálatok nem lesz variálás . - legyintett Joe , miközben le hányta dolgait a székre .
-Mért akkor kinél lesz ? - lépet Maria Joe elé .
-Nálad ! - vont vállat Joe .
-TESSÉK ??? Hülyéskedsz velem ? - úgy érezte nem kap levegőt  .
-Egyáltalán nem ! 
-Milyen változás lesz ? - kérdezte végül , nehezen tudta kinyögni .
-Semmi extra csak a páros részeknél nem Kevinnel fogsz táncolni ! - lépkedett  tovább és  pakolászott Joe . Maria a falnak támasztotta hátát , tejesen padlóra küldte ezzel a hírrel . Amióta táncolni kezdet , mindvégig Kevin állt mellette...
-Ki lesz Maria párja ? -kérdezte Danny , attól tartva , hogy vele rakják össze ... a csók után még jobban kerülték egymást .. Ha össze raknák őket derékba törnék a karrierjüket.
-Ericcel . - vont vállat Hugo .
-Mi van ? - szakadt fel Ericből .
-Miért ? - kérdezte Maria halkan . Az egész teste lezsibbadt . " Talán mégis el kellett volna menni Németországba . "
-Mi az , hogy miért ? - húzta fel magát Tomas . 
-Amikor Kevin lesérült  , Joe nem választotta szét Alexéket ... De minket most igen ? - Maria arca eltorzult .
-Maria , nem vitatkozom veled ! Hagy ne kelljen magyarázkodnom ...
-Pedig jó lenne ! - emelte fel a hangját Maria , tehetetlenségében  .
-Pedig nem fogok ! - hátat akart fordítani Mariának Tomas de vissza fordult - szerinted ha Kevin annyira ellenkezik , hogy nem akkor Helenával táncolni , Joe össze rakta volna őket ? -Maria fájdalmasan nézet Kevinre , aki lehajtotta  a fejét . Maria elárulva érezte magát , Kevinben bízott meg a legjobban ! Tőle várta legkevésbé  , hogy sunyi módon hátulról hátba támadja !
-Hát jó próbáljunk , több mint félórája kellene tartania és Helena holnap fel lép velünk együtt ! - fordított hátat Tomasnak és Kevinnek , hangjára nyugalmat erőltetett , könnyeivel küzdött egy ideig de legyőzte !!!!
                                                                        ooo
Már legalább 3 órája próbáltak megállás nélkül . Maria képtelen volt egyetlen egy lépés sorozatot is hibátlanul megcsinálni . Eric  nem szólt , de egyre mérgesebb volt , minden egyes elrontott lépésnél a szemeit  plafonra szegezte , a levegőt pedig mérgesen fújta . Próbálta a lányt a táncra összpontosítani , erősen fogta meg , hogy érezze , mit is kellene , hol is kellene most lennie ! De egyáltalán nem  nem ott járt , ahol kellett volna . Eric majdnem szívínfartus kapott  , amikor az egyetlen emelős résznél , amikor meg fordította Mariát , a lány még mindig nem járt lelkileg ahol kellett volna és Eric leejtette ...Maria nem szólt , szinte meg sem érezte . De Eric kiborult , ott hagyta Mariát a földön , a próba terem  egyik legmesszebbre lévő falhoz ment és homlokát a hideg falhoz helyezte . Nem volt hozzá szokva az ilyesmihez .... sosem hibázik  , főleg nem ejt le senkit !!! Legtöbbször egyedül táncolt , pár nélkül , ahogy Danny is , ők adták , mindig a koreográfia varázsát ... Erre beállították Maria mellé , lőttek a varázsnak és ennek fejében a hülye libával táncolhatott , akiről elviekben tudja , hogy érti a dolgát ... csak most ez a dolog be tett neki is !! Eric sem értette Kevint se Tomast és talán egy kicsit sajnálta Mariát , amiért össze rakták vele ...
                                                                           ooo
Maria nagy nehezen kecmergett fel a padlóról  , nem fájt neki az esés , azért érezte , hogy holnap fog ... Eric ismételten elé állt , Maria szíve szerint meg mondta volna neki , hogy hagyják abba , neki ez úgysem fog ma sikerülni . Eric szemébe nézve visszont látta az akarni vágyást , hogy akkor is megcsinálja ha lehetetten , ezek után nem volt képes bármit is mondani neki . 
Próbált figyelni  a lépéseire de a szeme , valahogy mindig Kevinékre tévedt. Helena tényleg jól táncolt és a koreográfiát is pik pakk meg tanulta . Kevin arcán látszódott , hogy élvezi ... Ez Marianak nagyon fájt , talán féltékeny is volt .. Nem értette , hogyan fordulhatott elő , hogy ezt tette vele Kevin ... Mármint nem az bántotta igazán , hogy Helenára váltotta le , hanem az ahogyan ! Ő meg értette  , hogy egy profi táncossal sokkal könnyebb táncolni , hogy talán már unta Kevin az ő ügyetlenségeit ... Egy szót sem szólt volna  , még csak nem is fájt volna neki , ha nem Tomas vágja ezt a képébe ...
....
...
..
Maria tejesen elmerült a gondolataiban észre se vette , hogy Eric már nem is táncol ... Tejes erőből neki ment Eric izmos felsőtestének .
-Ó- nézet fel rá bocsánat kérően , amiért nem figyelt rá ,majd ismét el kalandozott a tekintette Kevinék felé .
-Maria ! - fogta két tenyerébe Eric Maria arcát és közel húzta magához . Maria szíve értettelen módon hevesen kezdet verni . Eric mélybarna szemeit bele mélyesztette szemeibe . - Ne rájuk figyelj ! Velem táncolsz ! - lehelte halkan Eric , a lány érezte édes lehelettét az arcén . - Ne mutasd ha fáj ! Nem szeretnélek többet le ejteni ! - húzta mosolyra ajkait .- Velem táncolsz Érted !? Csupán rám figyelj és saját magadra ! - simította végig arcát a lánynak , ahogyan ellengette. Maria Ericre nézet és  rájött , hogy számára a tánc a legfontosabb jelen pillanatban !! Fura volt számára , hogy Eric szemeibe nézve jött rá igazán mi is fontos számára  ... Most már képes volt megszüntettni maga körül a külvilágot ! Csak és kizárólag Ericre figyelni és saját magára , nem izgatta a tökibe mit csinálnak !!!       






Hát mégis csak sikerült begépelnek ! De csak azoknak köszönhető , akik felébresztenek akkor is ha nem kell kelnem :P 

4 megjegyzés:

  1. Szia! Hihi örülök nagyon hogy hoztad :D Imádtam :D Szegény Maria nem volt szép Kevintől főleg ahogy Tomas el mondta neki kicsit bunkó volt :S Juj imádom Eric-et milyen cuki már :D Eddig még hozzá se szólt még hozzá érni se akart most meg ő önt belé lelket :D lehet h belegondolok minden hülyeséget de csak jelent valami ez a mondat :"Maria szíve értettelen módon hevesen kezdet verni " :P nagyon várom a folytatást :) puszii Dórii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia ! :)) sok vihar , számomra !!! Nagyon örülök hogy tetszik !!! Bizony Tomas nagyon bunkó és igen mindennek oka van ... Tomas bunkósságának, Maria érzésének ... mindenek !!!! A folytatás viszont vagy holnap este felé jön vagy csak szombaton !!:( De sietek ... begépelni inkább azzal van a macera , nem meg írni !!!!
      Puszi Maria ...

      Törlés
  2. Szia :D
    Na úgy érzem végre van időm rendes véleményt írni!
    Nagyon tetszik :) Nagyon érdekes, jó a megfogalmazása és nagyon tetszik az alap sztori is.. sok irányba lehet folytatni így benne van az izgalom és ezért várom a folytatást is, mert a következő lépés valahogy mindig kérdés, ez nagyon jó!
    Viszont ha megengedsz egy apró kritikát..nagyon sokat olvasok és írok is,habár csak magamnak, de én azt ajánlom hogy miután megírtad a részt valakivel olvastasd végig, mert sok az elírás, betű kihagyás, és ez sokszor elbizonytalanít mert nem egyértelmű ki kinek mit mond, ez akár egy kis "m" betűn is bekövetkezhet.. mivel Te írod, így újra olvasásnál Te tudod mi akar ott lenni, de aki először olvassa nem!
    Viszont még egyszer elmondom hogy nagyon jó az alap történet és várom a folytatást!
    És ha még egyet megengedsz, Mariát kicsit jobban megismerném, leírhatnád mennyi idő hogy néz ki hogyan került ide.. mert így nehéz elképzelni Őt!
    De csak így tovább :D Nekem nagyon tetszik! És rendszeres olvasód is lettem! Másoknak is ajánlani fogom! :)
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia !!! Minden kritikát szívesen fogadok ! :) Nehezen kezdtem el megmutatni a körülöttem lévőknek az irományaim és így itt még nehezebb volt , de úgy érzem megérte ... még van mit tanulnom ... szóval köszönöm a kritikát ;) !!! Örülök hogy tetszik ahogyan írok , mert kicsit tartottam tőle ,hogy nem igazán fogjátok szeretni azt , hogy sosem az előző részt folytatom , hanem el telik közte egy kis idő !!!
      A Mariás dologról csak annyi , leírta hogy 15 évesen kezdett el láncolni és két éve táncol , szóval 17 éves , és kiskorú !!! Az bevezetőben írtam már róla pár dolgot , milyen is a külseje de igyekszem majd elétek vetíteni , jobban !!! Maria életéről pedig csak szépen lassan ... nem sietünk el semmit , utána nem lennem mit írnom !!! ;) És ...Tényleg nagyon ,nagyon örülök nektek !!!! Puszi Maria

      Törlés