2012. június 12., kedd

2. kapitel



" Egyszer tényleg megfolyatom Hogot . " ért Maria Tomas szállodai szobája elé.
-Hú - állt meg és farkas szemet nézet az ajtóval " Hitelesnek kell lennem ! "  simította végig ujjbegyével az ajtót  - Gyerünk - jobb kezét lazán ökölbe szorította , hogy bekopogjon , amikor a szoba ajtó nyílt . Tomas állt előtte megdöbbenten , előtte persze fütyörészett , jó kedve volt és valahova készült , jól kicsípte magát !!! Az illata még a folyosó végén is érezhető volt ! 
-Hát te ? - simította végig kopsz fejét .
- Ő...- blokkolt le 
-Igen ? - húzta fel szemöldökét Tomas . Maria kihúzta magát . 
-Beszélni szeretnék veled ! - mondta magabiztosan , szinte ő is elhitte saját szavait .
-Most ? - kérdezte Tomas - 11 óra !!- nézet az órájára.
-Fontos lenne ! - harapott pirosló ajkaiba , ami Tomas szemét oda vonzotta . " Jaj , csak félre ne értse ! " 
-Gyere be ! - tárta ki ajtaját Maria előtt .
-Nem lehetne hogy inkább sétáljunk ? - simította végig össze fogott haját .
-Ó ... De igen ! - lépet ki az ajtón zavartan és behúzta maga mögött azt   . - Hol szeretnél sétálni ? 
-Le mehetnénk a kertbe. - ajánlotta Maria , nem óhajtott az üres folyosókon bolyongani ....
                                                                                 ooo
A szálloda kert ki volt világítva , saját halas tava is volt . A fák , bokrok végre zöldek voltak . Romantikus is lehetett volna ha nem éppen a menedzserével sétálgatott volna és nem lenne pasi undora ! 
-Be vallom nekem is beszélnem kell veled ! - sóhajtott Tomas - Próbáltam ezt a beszélgetést elhúzni , de ne húzhatom tovább   ... - hangja szomorúan csenget ami meg  rémisztette Mariat .
-Miről beszélsz Tom ? - szorult el a torka , szinte az élete perget le előtte.
-Kezd csak , te akartál velem beszélni !  
-Az nem fontos annyira ! Mondd csak ! - fürkészte Tomas tekintetét .
-Nem fontos ? - húzta fel szemöldökét . - éjjel 11 órakor kopogtattál be hozzám !
-Tomas kérlek ! 
-Jól van legyen ... De ezt olyan nehéz elkezdeni !! - sóhajtott ismét , arca semmi jót sem sugallt .- Te tehetséges vagy ... -kezdet bele . Mariaben a vér is megfagyott a két szó hallatán , ilyenkor szokott jönni a sok rizs és az , hogy : de nem kellesz nekünk már ...- Jól mozogsz , könnyen tanulsz és és .. - kereste a szavakat , a padra ülve , maga elé bámulva . - Amit ma leműveltettek , miután Joe hozatok vágta az ... - ki se mondta  - ... de mégis megcsináltátok csak azért  is ! Eszméletlen volt , tényleg , lenyűgöző, szó-sincs rá !! - bámult továbbra is maga elé  " Mi lesz ebből ?" könnyezett be Maria bár ez a sőtét éjszakától nem látszódott . - És erre mások is figyelmesek lettek !!!- tartotta ökölbe a kezét . -Imádlak és Szeretlek és ezzel nem csak én vagyok így hanem főleg Hugo és Kevin is , Kevin vett a szárnyai alá , ő volt aki meglátta benned a tehetséget és ő is volt aki felkeltette benned !!! Pedig még te se tudtad hogy benned van !!! -Tomas akadozva beszélt  . - A fenébe is ! - Akár , hogy szeretünk nem lehetünk önzőek.... Meg kell tanulni elengedni ! 
-Tomas miről beszélsz ? - csúszott el Maria hangja  , úgy érezte Tomas csak húzza az időt " Mért nem mondod meg , ha el akarsz küldeni ?" 
-Nézd ! - próbálta össze szedni a gondolatait Tomas. - Arról beszélek , hogy Europa szerte tehetségesnek tartanak ! És Németország olyat tud ajánlani amit nem hagyhatsz ki ! - sóhajtott - Az a helyzet , hogy neked sokkal jobban megéri , ha ott táncolnál , ha ott fejlesztenéd tovább a tudásaid !!! - szögezte le Tomas . Maria nem hitt a fülének . - Van még 3 heted  eldönteni , addig még előtte felábrázolom majd még mi is várhat rád ott ha ki mész ! - Maria is már a semmibe tekintett , nem hitt a fülének ...Nem érezte jobban magát  , Tomasnak nem kellett volna ilyeneket mondania neki , tejesen össze zavarta " Ő Németországba? " tejes képtelenség volt számára ! Pedig csak Tomast akarta le csalni a saját születésnapjára !     
-Tomas ....- szedte össze magát - Szerintem én nem élek ezzel a lehetőséggel.- állt fel a padról .
-Ne legyél hülye ! - állt fel Tomas is és sétált Maria után ... szíve mélyén jól esett neki amit Maria mondott ... de nem hitte hogy ez jó ötlet lenne ! - Ez lehet életed legnagyobb lehetősége !!!!
-De ha nekem jó így ?- sétált tovább Maria
-Tudod ez nagyon nagy lehetőség de van egy másik oldala is ....- Többet nem kellene Dannyvel egy levegőt szívnod.- Maria megtorpant  .
-Szerinted ha ez gond lenne számomra , nem mentem volna már rég el ? - érte be Tomas .-Mért érzem úgy , hogy inkább ti szettnétek megszabadulni tőlem.
-hát te hülye vagy ! - hűlt el Tomas - Félre érted  ... Nem erről van szó ... csak te nem vagy leláncolva ...
- Lehet ...- állt meg a szálloda éterem előtt és hamiskásan elmolyosodott - Amúgy Boldog Születésnapot !!!! - tárta ki előtte az ajtót .Ahol ott volt az egész Hugo csapat és Tomas testvérei.
-Tudtam én !!! - derült fel Tomas arca , megölelte Mariat , aki jól leplezte hogy el ment a kedve az egész  ünneplésről .
Mindenki a Boldog Születésnapot énekelte (jó hamisan ) az asztalokon  pezsgős poharak várták arany sárga pezsgővel megtelve - Eszméletlenek vagytok srácok !!! - nevetett Tomas .
-A legjobb menedzsernek - állt Rebecca elé hatalmas molyosával és egy képviselőfánkkal a kezében  , amim csupán csak egy száll gyertya éget ! 
-Csak azért , amiért nem szetted a nagy felhajtásokat . - veregette meg Tomas vállát Hugo .
-Srácok én tényleg ámulok ! A legjobb eddigi csapatom vagytok ! - fújta el a gyertyát ( Ki vételesen kívánt is mellé valamit )!! 
-Szerintem koccintsunk ! - nyújtott át Danny egy pezsgővel teli poharat .
Kevin az egyik széken ült vigyorogva nyakában Tomas kedvenc nyakkendőjében , amit még évekkel ezelőtt kölcsön kapott egy fellépésre , Tomas azóta is rimánkodott mérte !  
- Na jó csak hogy jól érezzük magunkat !!! - csinált zenét Alex ...
                                                                           ooo
Maria bulizás helyet  a leghátsó , sarokban lévő asztalhoz ült , magával hurcolva egy mini vörös boros üveget . Lesokkolva érezte magát millió kérdés keringet a fejében . Néha egymagában ülve el el tévedt szeme a táncolókon Tomas minél jobb menedzser volt annál kevésbé tudott táncolni  , Maria pirosló ajkai mosolyra húzódtak , pontosan ugyan úgy minta amikor Ales és Ericcet figyelte  . Fenomenálisan jól elvoltak magukban ! Tejesen kizárták a külvilágot .
Maria is lassan kezdte kizárni a külvilágot akarata ellenére . Hiába dübörgőt mellet a zene , hiába táncolta körülötte , az ő fejében mégis Tomas szavai motoszkáltak . " Felfigyeltek rám ? 2 éve táncolok ősz visz " számára lehetetlen volt az amit Tomas mondott minden féle szempontból 1 nem érzi annyira tehetségesnek magát 2 jól érzi magát velük !!! " nem muszáj nekem igent mondanom " kortyolt bele a vörösborba , annak ellenére hogy nem szerte a szeszes  italokat.
-Hallom Tomas elmondta a nagy hírt ! - ült le mellé Eric " Hát ez meg mit keres itt ? " - vágott fancsali képet Maria , már csak ő hiányzott neki 
-Te tudtál róla ? - húzta fel a szemöldökét kérdően .
-Mindenki tudott róla , Tomas ilyen dolgokban nagyon önző ! - nevettet . Maria mérgesen fújta ki a levegőt egész nap el kellet viselnie ... és csak vele Bunkó !!!!- Na és ? - falatozott tovább 
-Mi ne és ? 
- Itt hagysz minket ? - " Ó mintha téged annyira érdekelne mit csinálok ! " 
-Nem ! - jelentette ki magabiztosan .
-Tessék ? - nézet nagy szemekkel Mariára .
-NEM ! - vont vállat .
-Hülye vagy ? 
-Az sem ...
-Életed legnagyobb lehetősége ... - képtelenkédet Maria Nem -ében " Hülye liba szt se tudja mit csináljon jó dolgában ! "
-Mért akkora lehetőség ? - Fakadt ki Mariából . Eric közzel hajolt hozzá és mélybarna szemét a lányéba süljeztette  
- te tényleg nem fogod fel mit jelent ez ?
-És te felfogod hogy nekem nem jelent semmit ! ? - hajolt el Maria , Eric bele ívott a borba .
-Az az enyém ! 
-Jen , finom ! - kortyolt bele újból pofátlanul - Szóval mért nem jelent semmit ? - faggatózott tovább.
-Mért is érdekkel ez ? - dőlt ismét előre Maria , érezte Eric szexi férfia illatát .
-Nem tudom ! Mért ne ? - Vont vállat 
-Tudod azt mondja Tomas is milyen fantasztikus lehetőség , és most már te is ... - huzata végig ujjbegyét az asztal lapon - De milyen lehetőség ? Hogy olyan emberek közé menyek akiknek már a nevét sem tudom kiejteni olyan híresek és nem számit nekik semmi csupán a látszat ! Én táncolni szeretek ! Soha nem fogom tanítani a táncot csak megélni és érezni , felszabadulni  !!! - mosolyodott el Maria . - A tánc számomra egy kihívás meg tudom e csinálni vagy sem ... És ez felemelő érzés . - simította most meg   tenyerével az asztal lapot . - Erre pontosan alkalmas ez a csapat , szinte mar a családom . Nem kell nekem Németország , meg szerettem Svédországot  , bár egy kicsit hideg ... - vette ki Eric kezéből a boros üveget és bele ivott . 
-És ha Hugo be fut egész Európában  ? Mert ez a célja ! 
-Az más ! 
-Sejtem ...- vette ki Maria kezéből a boros üveget és fancsali arccal bele ivott  . " Mióta iszom Maria után ? És mióta Mariazom ? " csodálkozott el saját magán . " beteg leszek !! Vagyok Egyáltalán mit keresek itt ? " 
- Te jobban szeretnéd ha el mennék igaz ? - Eric nagy szemekkel leste a lányt , ilyen jellegű kérdést nem várt tőle .
- ő ....Nem tudom - jött zavarba nem találta a szavakat . - kezdelek megszokni ...- állt fel magával víve a bort ." Nem vagyok normális ! " jegyezte meg magának aztán végleg el tűnt a látó közelből .
Maria elmosolyodott ahogyan látta elütni  Ericet . Életében nem beszélt ennyit őszesen vele még Ibizán  sem ...


Hát ez elég érdekesre sikeredet ... Azért remélem testszett ... Szettnék sok sok véleményt !!! Jó lenne tudni , mi a véleményetek !!! Puszi Maria 

2 megjegyzés:

  1. Szia! Úristen azt hittem Tomas szerelmet vall neki xD Nah azért már valami Eric "kezdi megszokni
    xD és beszélgetünk ez már haladás xD Maria jól meg lepte Ericet azért kérdésével és már nagyon várom h mi lesz Eric és Maria között :D egy szóval nagyon tetszett és várom a következőt :P puszii Dórii

    VálaszTörlés
  2. Elájulok annyira köszönöm !!! nagyon nagyon nagyon örülök hogy tetszik ... Meg éri írni :))) Hát a Tomasos dologra csak annyi ,hogy ez érdeles fordulat lett volna !! Eric pedig alakuló félben van XD Puszi és tényleg nagyon nagyon örülök !!!!

    VálaszTörlés