2012. június 11., hétfő

1. Kapitel



-Mindannyian meg vagytok ? - kérdezte Tomas - Mindenki fogja meg a párja kezét - gúnyolódott.
-Jól van köszönöm ! - veregette meg Maria Tomas hátát , jelezve , hogy vette a lapot . - Ez csak egy turné állomás és a busz megvár - Rakta be hátra a fekete bőröndjét .
-Mi az , hogy csak egy turné állomás  ? - kerekedett ki Tomas szeme . - Ha ezt Hogo hallaná ! - szörnyülködött - Inkább szállj be már megint rád kell várni ! 
-Jó jó ! - nevettet Maria és kinyitotta a busz ajtaját , elöl a sofőr és Tomas ült , következő sorban Rebecca , Alex és Kevin ült az utolsó  sorban Eric ült az ablaknál mellette Danny ! Logikus volt , hogy a többiket igy ültek be az autóbuszba hisz mindig ily ültek ... De mióta szakítottak nem volt turné  Az utolsó üresen álló helyre nagy szemekkel lesett , lefagyott se leülni nem tudott , se kiszállni az autóbuszból !! "Most tényleg mellette kell leütnöm ? Órákon keresztül ? " dübörgött a szíve 
-Hátra üljek ?? - nézet hátra Kevin  " Imádlak " mosolyodott el .
-Hagyd csak ! - nézet a bekötözött lábra ... Megint csak a macera lenne vele . -Jó itt ! - nyomta be az ülésre a táskáját 
- Biztos ? - kapta el Maria lábát miközben a lány be alkart ülni az ülésre.
-biztos ! - mosolygót .
-Várjatok ! - szólalt meg Eric - Cseréljünk helyet ! - állította fel Dannyt . Rebecca és Alex is hátra nézet , nem hittek a fülüknek . Eric annyira nem tudta elviselni Mariat , hogy már az is kínszenvedés volt számára ha egy sorban kellet ülniük , hiába Danny barátnője volt ! Maria ezzel pontosan tisztában volt , pontosan ezért nem is értette Eric önfeláldozását ahogy a 3 napja lekéset repülős délutánt sem . Amikor Eric bérelt egy motor csónakot  és kihajóztak a földközi tengerre ... odáig mentek amíg nem látszódott már száraz föld csak a tenger !!! Mariat kiültette a motorcsónak elejére és azt mondta neki " gondolkozzon és felejtsen , van idejük!" addig Eric a csónak hátújában napozott   ....
- Szállj be ! - zökkentette ki gondolataiból Eric miközben helyet cserélt Dannyval . 
-Kösz ! - szált be az autóba és húzta be az ajtót. 
Maria pontosan látta Eric mennyire szenved a helycser miatt Óvakodott nehogy valamelyik testrészük is összeérjen a fölhallgatott  gondosan a fülébe helyezte nehogy kommunikálniuk  kelljen .
Maria az ülésbe süppedt , elővette a kispárnáját , amit az ablak üvegre helyezett és ő maga is oda préselte magát . Ő is elővette a zenedobboát  és Hogo számait kezdte el hallhatni , felidézve magában a tánclépéseket !
Fáradtan tekintett ki az ablak üvegen , minden elszáguldott előtte semmi sem maradt meg benne.  Szemei kezetek leragadni ... Eric ült mellette de Danny bódító illatát érezte . Gondolatai kezetek álomszerűeké válni  , egyfolytában Kevin volt előtte , fekete tréning nadrágjában , fehér táncos cipőjében , szürke laza pólójában ,zöld szemei csillogtak . Marianak ismerős volt a helyzet , mintha már át élte volna ezt , és nem is most történhetett Kevin most nem képes állni , pedig közeledni kezdet hozzá és a haja is frissen vágott volt , amit most nem lehetett elmondani .
-Reménytelen esett vagyok ! -hallotta saját hangját " Ezt meg mért mondtam ?" döbbent meg a helyett egyre ismerősebb volt neki . Kevin a derekánál fogva magához huzata.
-Ezt majd meglátjuk  ! - nézett bele zöld szemeivel Maria szemeibe és szépen lassan a tömegbe húzta a táncoló eberek közé ...Maria csak azon kapta magát hogy életében elősző táncol a csípője megmozdul a a lábai nem növesztetnek gyökereket  !!! Először szabadnak érezte magát !! Hirtelen egy üres teremben találta magát .. a padló parkettából volt a falak fehérek és egy hatalmas tükör sorral találta szemben magát ...Szürke bugyos nadrágjában volt rozsaszin fehér fűzős cipőjében volt és a lila laza felsőjében a haja pedig kontyba volt kötve . Rémülten nézet vissza tükörképére " Megörülté ?" kérdezte magától " Mit vársz 15 éven keresztül soha sem táncoltál most mi változhat ?? "  Kevin állt meg a háta mögött .
Kevinre nézve már tudta ,hogy nem valóság ... ez pontosan az első válogatásán volt és Kevin fedezte fel a benne lévő tehetséget !! Sosem tudott táncolni legalábbis az hitte aztán jött Kevin és olyat tett vele ami leírhatatlan !! Jött és a tánc rabjává tette ! 
Bólintott...kaján mosollyal az arcán .
-Tetszettél nekik , gyorsan tanulsz , jól mozogsz !!!- Maria elsírta magát ! Élete legszebb napja volt Hogo csapatához tartozhatott attól a naptól !!!
A kisbusz dobott egyet rajtuk a  , szemei egyből kipattant .Eric  tekintettét  gyorsan  elvette róla . Minimum 4 órát aludt . Közben mindvégig mosolygott . Eric is próbált aludni de Maria erős mandula illatú sampon érezte . Így tért a tekintette  Marijára , akinek a fülkében bömbölt a zene ! Szíve szerint le halkította volna de valami volt a lányban ami NEM-et sugallta.mindenek ellenére rűhelte őt és nem bírta megfogalmazni miért !! Viszont így nézve, szemei lehunyva arcán molyosa " Nem is annyira elviselhetetlen így ! " jegyezte meg .
Maria üres tekintettel nézet ki az ablakon aztán egy hirtelen mozdulattal át nyúlva az ülésen át ölelte Kevint 
-Felébredtél? - mosolyodott és megsimította Maria egyik ölelő karját . Alex elmolyosodott Maria ritkán csinált ilyet ... egyfajta szertett hiány !
-Már itt is vagyunk !- ült fel Danny normális test helyzetbe 
-Jé - mosolyodott el Maria - Hugo már itt van ? - látta meg a csarnok előtt álló SEAT - ot , ami előtt a magas srác állt karba tett kézzel .Haja barna volt pöpec pontossággal  . Szemei világos barnák az arca borostás  a testalkata szálkásított . Ott a kocsinak támaszkodva le se tagadhatta volna ki is ő valójában ! 
-Azt hittem már sosem értek ide ! - morogva tépte fel a kisbusz ajtaját .
-Nyugi ! - nevettet Tomas 
-Gyere velem ! - rángatta ki az autóból Mariát
-De a cuccom ... - nyúlt volna a táskájáért .
-Majd utánad hozzák ! - húzta ki továbbra is Hugo .
-Jaj , ne rángás már  ! - értek be egy kis vendéglőbe - Mi az ??
-Bocs - lihegte Hugo  - Ma van Tomas születésnapja ! - ült le gy székre . Szeretném a koncert után megünnepelnénk ! 
-Jó , jó de mért csak engem rángattál ide ? 
-Mert segítened kell ! - sóhajtott , számára logikus volt ..
-Miben ? - ráncolta homlokát Maria .
-Majd meglátod ! Időben majd szólok !
                                                                      ooo 
- Na végre hogy megvagytok ! - csapta össze a tenyerét Tomas , amikor megérkezett Hogo és Maria a csarnokba , már a színpad is fel volt állítva - Rátok vártunk porbálin kell !!!
-Na akkor hajrá ! - csapta ő Hugo is a tenyerét huncut mosollyal az arcán !
- Várjunk csak - ugrott fel a színpadra Maria - Miben változik a koreográfia ? - nézet Kevinre aki a színpad előtt ült és még két turné állomásig így is marad .
-semmiben ! - vigyorgot mocskosul Alex 
-Ezt meg , hogy érted ? - kezdet tartani a dologtól , Alex felderült arca nem sok jót sugallt .
-Semmi nagy dolog , csak amikor párosával táncolunk te nem Kevinnel fogsz táncolni hanem Ericcel  . - közölte Joe az őszhajú top koreográfus . Maria rémült pillantásokat vettet Eric felé , akin tisztán látszódott , nincs elragadtatva  a dologtól .
-Mért nem Alexxel ? - csúszott ki a száján .
-Ne kezdd már te is ! - ivott bele az üvegébe Tomas " te is ? szóval Eric is próbálkozott már !!! SIKERTELENÜL !!!- szűrte le Maria.
-Azért ...-kezdet el ideg beteg mondára mutogatni Joe " Eric korában jól felhúzhatta " somolyodott el Maria. - Nem fogom azokat szét választani , akik eleve is együtt táncolnak ! Még a ti kedvetekért sem ! Nem érdekel , ha nem bírjatok egymást , szokjatok össze !- szögezte le - Vagy ha nem tetszik , ott van Danny . - Mutatott a szőkére , aki termet arckifejezéssel nézet bele kék szemeivel Maria szemeibe . 
-Ez durva volt !!!- mutatott Hugo Joe felé , hangja haragos volt 
-NE VÉDD MINDIG , A TÁNCOSOD NEM A HÚGOD !!!-
-Ezt azonnal fejezetek be ! - pirított rájuk Tomas.
-Ha a barátnőm lenne se lenne közöd hozzá mikor védem meg !
-Engem nem kell megvédeni ! - választotta szét tekintetét Dannytől - Legyen ! - vont vállat Maria . Danny szemeiben látta a könyörgést hogy nehogy ő válasza !!!
                                                                           ooo
-Nem hiszem el ! Nem , nem és nem !! - kiabált Joe , szíve szerint a haját tépte volna . Nem hitte el mit művel a két ( Titokban kedvenc ) koreográfusa . - Újból ! - keményedet meg a hangja - Oda mész Maria Eric háta mögé , hátulról fel futtatod a kezed a mellkasán  . -Joe szinte kiszáradt mire elmondta . Alex és Kevin pofátlanul nevetek mariajékon , az arcukoról leolvadták hogy semmi kedvük nincs hozzá ! 
Maria szép lassan Eric háta mögé lépet már sokadjára , kezeit gyorsan felcsúsztatta Eric mellkasán , aki megérintette a kezét és szinte azonnal le söpörte a kezét magáról .
-Nem én nem és nem !!!! - gyűrte össze a kezében lévő papírt . - Mi az Istenért nem vagy képes megcsinálni ugyan azt Ericcel amit Kevinnel ! -kiabált ismét - Nincs bennetek semmi szexualitás ! - fogta meg a fejét - Olyan keveset kell együtt táncolnotok , de már az első mozdulatokat sem tudjátok !!! - fújta ki a levegőt - Amikor együtt táncoltok , abban a két másodpercben , szeretkeznetek kell a színpadon ! - Eric szeme kikerekedett " Mi a fa**?" 
-Mért én ilyenkor szeretkezni szoktam Kevinnel ?- nevettet Maria . Kevin elvörösödött 
-Nem értitek !!
-Nem hát ! Ha szeretkezést  , akartatok látni , mért nem Dannyval raktátok össze ?!- fakadt ki Ericből . 2 éve ismerem de még egyszer sem kellett vele táncolnom ! Nem értem mit vártok ! - képtelenkedett  továbbra is Eric ! Joe meg állt a két táncos között , ki huzta magát , nyugalom szállt rá !
-Egy profi képes lenne rá ! - a szavai mélyre hatoltak . Beindította náluk a küzdeni akarást ! Egy közös volt a két táncosban ... nem volt számukra lehetetlen  !
Maria elsétált a színpad végéhet , Eric be állt a helyére . A szám azon részét azonnal el kezdte énekelni Hugo  . .. Maria nagyon lassan , kecsesen  kezdet el sétálni  a színpad végétől , minden lépésére oda figyelt ! Hallotta a szívverése  a fülében.Erichez érve , a kezét Eric derekától szépen lassan csúsztatta fel egyre feljebb ... és amikor  az elért ponthoz ért , eric finoman a kez fejére helyezte  finom érintésű kezét és lassan le csúsztatta Maria kezét magáról . A levegő perzselt körülöttük ! Mindenki néma csöndben tátott szájjal nézet őket ...Mi történik közöttük . 
-Szóval szeretkeztünk ? - kérdezte öntelten Eric Joera nézve , aki szóhoz se jutott ...




Remélem az első fejezett is elnyerte a tetszéseteket !!! Puszi Maria

2 megjegyzés:

  1. Szia! Ohhhh végét de bírtam xD Nem értem Ericet mért nem bírja..de azt látom kezd feloldodni :D és már mindenki látja nem csak Maria.. ez az erotikus tánc után :D csak egy megjegyzés nekem kicsit furi az írás nem tudom h most mondat vége van vagy mi van de lehet h csak nekem :) várom nagyon a kövit :D puszii Dórii

    VálaszTörlés
  2. Szia az utolsó rész arra utal hogy meg e bírták úgy csinálni ahogy el várták tőlük !!! Ami természetesen meg történt ....
    Igen mondat vége van XD
    Az meg , hogy mért nem bírja Eric Mariat , szép lassan ki fog derülni !!! Puszi Maria

    VálaszTörlés