2012. június 10., vasárnap

Inledande

 Maria kora reggel elkeseredetten rugdosta Ibiza partjain a vizet . Utálta a helyzettett , ami arra kényszeríttette  , hogy ne csak egy léktérben táncoljanak , hanem ebben  pár napban egymás mellet lakjanak Dannyvel. Főleg , hogy Danny még nyílt seb volt számára , az ahogyan a múlt hónapban véget vettet egy másfél éves kapcsolatnak ! Maria még csak fel se tudta fogni mi történik körülötte de , már az összes holmia össze volt csomagolva és Danny távozásra kérte .
Most is előtte volt , ahogyan ő végig simítja kezével arcát , fájdalmas tekintettel nézet rá .

- Fontos vagy számomra és az is maradsz mindig , nem akarok haraggal elválni tőled . de én már mást szerettek !! - Mariat ölték a szavak  " Mégis , hogyan történhetett és mikor ??" kérdezte magától " Hogy lehet , hogy nem vettem észre ??"
Még mindig a Vizet rugdosta , ámult a rajta átmenő  érzelem hullám vasúra . A partra érve még reménytelenül , kínzó szerelemmel ért le , ami közben szenvedésre és fájdalomra vált !!! Aztán következett a düh és a harag , azokat a dolgokat kutatta magában  , amiért már neki sincs szűksége ő rá !!! Méreggel teli erővel fröcskölte lábfejével a vizet . " A szerelem Túl értékel " szögezte le magának . "Legalább nem én leszek az aki rendet rak utánad ! Nem nekem kell ápolnom a lelked !!! Legalább nem kell  mindig nekem fel kelnem a villanyt lekapcsolni !! Nem fogsz hiányozni , nem fogsz !!" rugdalta még erősebben a vizet . " Nincs szükségem rád , nem fogok össze törni , nem fogok sírni !!! " - állt meg körbe nézet de senki sem volt lent a parton " tejes nyugalom van körülöttem !! Jól meg leszek nélküled !! sóhajtott " nem kell majd aggodnod  miattam , élvezd hogy mással lehetsz !! Szabad vagy !!! " vont vállat ő is szabad " Nem fogok sírni , nincs szűkségem rád , nem fogok össze omlani !!" kezdte újból rugdosni a vizet .

                                                                            ooo
-Hol van ez a lány ?! -nézet körbe Tomas a menedzser 
-Ki ? - nézet értettlenül Alex 
-Hol van Maria ? - keményedet meg Tomas hangja . - 10 órakor indul a repülő ! - nézet szét a táncosokon , mindenki kezében ott volt a bőröndje . Mind az öt táncos meg volt csak Maria nem !!
-Tegnap meg beszéltük , hogy fél tíz kor itt !! - szögezte le Alex
-Igen és ő már fél hétkor tejesen össze volt csomagolva ! - közölte lazán Rebecca .
-És akkor most hol van ? - Tomas mar nagyon mérges volt . A  legfiatalabb táncosa és még kiskorú is  , minden felelősé rajta van !
- Maria soha sehonnan nem szokott el késni !!  - jelentette ki Danny vonakodóan szőke tincseibe túrva . 
-De akkor hol van ?? -Érdeklődött Kevin 
-Eric keresd meg !! - szólt Tomas keményen . Eric tágra nyílt szemekkel nézte Tomas arcára .
-Ki van zárva !! - jelentette ki , egy lányt se tartott annyira unszimpatikusnak mint őt. Pedig a haverja ex barátnője volt ! - Keresse meg Danny ő úgy is jobban ismeri ! 
-Hogyne pont Danny ! - forgatta szemeit Tomas .
-Akkor Kevin ! - vágta rá új ötletét Eric
-Baszki mégis . hogy sérült lábbal ??? - fakadt ki Kevindől , akinek az utolsó nap ki ment a bokája .
-Akkor Alex ...
-Eric !!! - nézet bosszankodva Tomas .
-Nem - makacsolta meg magát .-Akkor sem !
-Negyed órád van , hogy megtaláld , különben te is lekésed a gépet !
-Ezt nem bocsátom meg ! - morogta miközben lábait szaporán szedte nehogy ott hagyta őket a repülőgép."Nem hiszem el mért nekem kell meg keresnem ! " háborgott magában " Egyáltalán hol keresem ? Tomas jól tudja , hogy nem bírom Mariat mért teszi ezt velem !!! - ült be az egyik bérelt autóba " szálloda " pattant ki az isteni szikra a fejéből .
                                                                              ooo
"Hülye liba . ennek is most kell eltűnnie ! " szaladt fel a szálloda szobába . Rekordot döntött 4 perc alatt oda ért ! A szállodai szoba ajtó nyitva volt ... "biztos bent van ! " robogott be az ajtón . Maria hatalmas fekete bőröndje az  ajtóban állt . A bőröndön kívül semmi , a fürdőbe rohant , ott se semmi ! 
- Bassza meg , hol van ez a liba? - érintette tarkóját a tükörbe nézve . Jól lebarnult fehér bőre , tanulmányozta csodálkozva magát . Már nem rikított kávébarna haja és mély barna szemei " Jaj ne magadat tanulmányozd a libát keresd !" parancsolt magára és kirohant a szobából . Egészen a partig...
                                                                             ooo
10 óra előtt 2 perccel meg is pillantotta a parton Mariat . Mezítláb a bokáig érő vizet rugdosta . Megdöbbentő látványt nyújtott Ericnek . Nem mintha másként nézet volna ki  ... Ez az 1 hét Ibiza se tett vele csodát , ugyan olyan fehér volt mint szokott ! Neki vakított fehér bőre miatt barna vállig érő haja , ami most fel volt tűzve , és inkább ott látszódót igazán Ibiza napfénye szőkére szívta haját . A lány háttal állt neki neki így nem látszott krém barna szemei  , se véd jele pirosló ajaki, ami ha nevet hatalmasra szélesedik . Arra az egyre Eric is rábólintott , hogy szép ! 
Maria meggy piros körmei is virítottak ! Egy  fekete fehér ruhát viselt ...
Eric a lányra nézve , most nem tudott haragudni ! Máskor képes lett volna egy kanál vízben megfolyatni , most viszont csak elmosolyodott  .
- Úgy hiszem le késtük a gépet ! - bújt ki a cipőjéből és    Maria felé kezdet lépkedni .
- Hát te ? - fordult meg döbbenttel " Pont ő jött utánam ??" hüledezett Eric mélybarna pillantását elkapva , tisztában volt vele , hogy nem szimpatikus a srácnak ... pedig mint pasi Marianak igazán bejött . Magas , férfias izmos alak .Arca sima és tiszta . Bár Danny után a háta közepére kívánta a férfiakat  . Furcsállta is , hogy Eric kajánul mosolygót rá ,lépteivel egyre közelebb ért hozzá.
-Tomas utánad küldött - volt vállat - és az imént késtük le a gépet - nézet az órájára .
-Hányóra ? - rémült meg Maria , 8 óra körül sétált le ide , nem gondolta , hogy egy óránál több el telt volna .
-10:01 perc - fürkészte a lány tekintetét , aki kikerekedett szemekkel nézet rá vissza , tejesen el vesztette az idő érzékét .
-Na ne !- kapcsolt Maria és a szálloda felé kezdett volna rohanni .
-Ácsi ! - kapta el gyöngéden Eric a csuklóját - Hová rohansz , a gépet lekéstük !!
-És most ?
-Repülő csak holnap indul vissza Stockholmba - vont vállat ismét - Inkább mesélj mért jöttél le ide  ??- kérdezte Eric , Maria furcsán nézet rá " Mit érdeki ? Pont őt!" 
-Csak levegőzni jöttem !!!
-Esetleg nem Danny miatt ? - húzta fel a szemöldökét . " Na mi lélekbúvárnak állt ?? " 
-Dannyről nem óhajtok beszélni  ! - szögezte le .
-Nem is kértem , tudod én tudom az egész storyt - emlékeztette hogy Danny a legjobb barátja - Gyere megmutatom hol lehet a legkönnyebben felejteni ! - ajánlotta fel Eric , önmagán is meg lepődve " Ha már így alakult  ... " magyarázkodott saját magának , a képtelenségét ....






Remélem tetszik ..... a bevezető ....
Puszi Maria

4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Ez igen érdekesnek ígérkezik :)
    Én biztosan olvasni fogom!
    Jenni

    VálaszTörlés
  2. Jaj nagyon köszönöm !!!! Olyan jó ilyet hallani !!! :DD

    VálaszTörlés
  3. Szia! juj imádtam nagyon tetszik az ötlet :D kíváncsi vagyok h mi lesz még itt *-* kicsit azért szeretem a bunkó Ericet is xD várom a kövit ! puszii Dórii

    VálaszTörlés
  4. Jaj Dórii nagyon köszöm .. tényleg nagyon örülök hogy tetszik !! :))puszi

    VálaszTörlés