2012. június 12., kedd

3. kapitel

Turnéról haza felé egész végig esett az eső . Mindenki vastag pulóverben és melegítő nadrágban ült az autóbuszban , aminek az ablakán ideg feszítően kopogott az eső .Maria össze vissza forgolódott , nem találta a helyét , minden baja volt , már a zene se foglalta le !
-Nem bírom ! - húzta fel a lábait az ülésre , az sem érdekelte , hogy a lába hozzá ért Erichez .
-Nyugi két három kanyar és megérkezünk ! -fordult hátra Alex .- Ó..- nézett Dannyra - mitől vagy ennyire kivirulva ?
-Én ? - somolygott Danny .
-Igen te ! - Danny csak a vállát vonta .
-Baszki ! - hallatszodott előröl Tomas szájából.
-Baj van ? - kérdezte Kevin előre hajolva .
-Ö...- meg se tudott szólalni .
-Megérkeztünk ! - állította le a motort a sofőr.
-Remek ! - kapcsolta ki a biztonsági övét Maria és mint akit golyóból lőtték ki állt fel és nyitotta ki a kisbusz ajtaját . -Ó - torpant meg tejesen lefagyva a látványtól , se kiszállni se vissza ülni nem volt képes . Vicky sétált a kisbusz felé egy lila esernyővel a kezében , az ő arcáról is lefagyott a mosoly . Hosszú fekete haja , erős vonású arca volt . " Szép " ismert el Maria . De a látvány mégis sokkolta . Az hogy alig 2 méterre álltak egymástól , hogy ő miatta mentek szét Dannyval ... most minden elő jött !!! Amióta elváltak Dannyval az útjaik nem is látta ... fájdalmat érzet a mellkasában , a szemei üvegesek lettek ...
Hirtelen egy kar fonódott a  dereka köre és megoldottam , hogy kiszálljon... Óvatosan egy kezével felemelte és kiemelte a buszból , és oldalra állt vele , majd elengedte . Maria a hosszú ujjaikra nézve és az erős alkart látva, felismerte tipikus kéz volt Eric keze .
-Ó szívem ! - szállt ki Danny és csókot lehelt Vicky ajkaira . Kevin nagy nehezen ki kecmergett a buszból és utána Alex és Rebecca is kiszálltak , Maria mellé álltak . Legalább egy percig álltak így néma csöndben a szakadó esőben .
-Eric vidd haza Mariat . - szólalt meg Tomas .
-Nem kösz ! - vágta rá Maria, zsongott a feje , csak nézet ki a fejéből .
-Majd én ! - ajánlotta fel  Alex.
-Tényleg nem kell ! - mosolyodott el Maria . - Jöttek értem .
-Érted ? - ráncolta össze a homlokát Kevin . Maria családja Magyarországon maradt , még a félig svéd származású apja is .
-Igen ! - bólintott - Értem !     
-Ki ? -kérdezte Rebecca .
-Ő - mutatott a szürke Hondában ülő lányra .
-A nővére  Lia ! - egészítette ki Danny .- Mi van ennyire féltenek a szüleid ?- gúnyolódott .
-Ne szemét-kegy! - nézet rá rosszallóan Rebecca .
-Nem tulajdonképpen igaz van . A szüleimnek tényleg nem tetszik , hogy egyedül lakom . A nővérem viszont már nem tudott otthon lakott ! - lépet el a többikétől és ki szedte a csomagtartóból a bőröndjét  . -Szóval Tom örülhetsz . - mosolyodott el halványan - Nincs több felelősé rajtad !
-Annyira azért nem őrülök , össze költözik két " Örült " !
-Na jó majd hétfőn ! - simította meg Kevin vállát és a Honda felé vette az irányt . A lábai majdnem össze csuklott . Eddig egészen jól kezelte a dolgot . De Vicky látványa ölte .
                                                                           ooo
-Lia ! - kiáltott ki a konyhából Maria.
-Tessék ! - sétált be Lia , elégé rongyosan nézet ki , a haja fel volt kötve a feje tetejéről , lebarnult arcán semmi smink , zöld szemei világítottak .Egy hosszú halvány rózsaszín lenge felső volt rajta , és egy szürke melegítő nadrág ,  amit Maria csort.
-Ugorj már le a boltba !
-Én ? - nézett kétkedve a lány .
-Igen te ! - bólintott Maria - Kell még egy doboz tejföl .
-És én mennyek le a boltba ! ?- mutatott magára hüledezve .
-Igen téged kértelek !Csak képes vagy venni egy dobozz tejfölt !
-Rendben . De csak mert jó kedvem van ! - mutatott Mariara, elmosolyodott , majd eltűnt átöltözni.
......
....
..
.
-Megyek ! - állt fel az asztaltól Maria és be csukta a könyvét ami felett ült eddig , hogy ki nyissa az ajtót .
-ó - martat tátva szája , amikor ajtót nyitott " nem Lia" Kék szempárral találta szemben magát , az arca fehér volt az ajkai teltek , jól kidolgozott test .
-Danny ??- hihetetlenketett " mit keres itt ? "  
-Bejöhetek ? nézett ártatlanul és akarata ellenére bele túrt szőke tincsibe.Maria kijjebb tárta az ajtót . " Mi a fenét csinálsz , megörültél ? " döbbent meg saját magát , amikor Danny beljebb lép.
-Mit akarsz ? - bökte ki végül .
-Reméltem , hogy egyedül talállak  .
-Senki sem tudja , hogy itt vagy igaz ?? Vicky nem örülne !
-Kérlek , ne , Maria - Danny megfogta a karját amit Maria ösztönösen elrántott . Ujjai nyomott hagytak a bőrén .
-Mi lenne , ha csak beszélgetnénk ! - ajánlotta fel Maria és le ült a nappaliban az egyik kanapéra .
-Remek ! -ült le vele szembe Danny , nyíl egyenes háttal előre dőlve.
-Szóval ? - nézet nyugtalanul Maria Dannyra , már nem volt képes elviselni  azt akivel még együtt élt ...
-Hogy vagy ?
-Ha szemernyit is érdekelne , meg kérdeztél volna mást.. Amúgy is 2 napja egy buszból szálltunk ki .
-Sosem akartalak fájdalmat okozni neked ! - mondta , fájdalom látszódott  a szemében !
-Hú , ettől most tényleg jobban érzem magam .
-Nem akartam ezt ... - akadozott - csak megtörtént - Maria szemei elsötétletek , a fájdalomtól .
-Hajduk ezt  ! - Danny döbbenten pillantott fel - Nem érdekkel , hogy vagy miért történt, megtörtént ! Ne bogasuk a témát , én elfogattam , te szabad vagy ! Nem érdekkel , hogyha velem van , ha meg csókol és én véletlenül megtátom ...Nem fogom végig nézni , de már nem fog fájni . Túl léptem rajtad . ! - szögezte le Maria pedig minden szava hazugság volt de a hittelenség meg volt.
-Tényleg ? - állt fel Danny és felhúzta a szemöldökét.
-Igen ! - állt fel Maria is .
-hazudsz ! - jelentette ki és Maria arcát kezet fürkészni , aki fel kapta tekintetett a  szőnyegről - Mért nem mondod és és adód ki magadból . nem lenne könnyebb? Magadat ölöd így ! -" Mi a francot érdekel ? Szabad vagy mért engem , kínzol ? "
-Nem hazudok ! És nem is fogok itt drámázni neked ! - fonta össze karjait .Bár..-gondolkozott - Vickyt szívesen megtépném , de addig és nem süllyednék - " Nem , akarok sírni , amíg itt van ! " küszködött be ne könnyezne. -Tudod ráébresztettél , hogy nélküled jobb vagyok .  - Maria fel nézet Dannyra " Elhitte 4" közeledett ... tejesen közel ért és Maria arcát fürkészte , majd egy hirtelen mozdulattal a tarkója után nyúlt és megcsókolta . Egy másodpercig éhező ajkai viszonozták , annyira vágyott már rá . Végre" dübörgött mellkasában , aztán bevillant Marianak az a fájdalmas érzés , amit akkor érzet , amikor Danny ejtette . A hasa és a szíve össze szorult  . Kitépte magát Danny karjaiból .
-Ezt ne ! Túl léptem rajtad ! - dühöngött Maria . -Ne szórakozz velem ! - Danny kapottak a levegőt .
-Bocsáss meg .Nem kellet volna .
-Minek jöttél ide ? - lábadt könnybe szeme .-Minek akarsz össze zavarni ? Minek jó ha egy káosznak érzem magam ? - kiabált tehetetlenségében .
-Én nem akartam ... Csak ... - próbálta megérinteni Mariát  .
-Hagy ! Engedj el ! Foglakkoz magaddal . Lehet hogy egy helyen táncolunk de te jobbra én barra ! És most kifelé ! - mutatott az ajtó irányába.
-Nem mész Németországba ? - lepődött meg  .
-NEM ! Kifelé ! - nem tágított. Danny szó nélkül távozott.
Maria le ült a konyha asztalhoz , pontosan inkább összerogyott . Némán ült meredt a kerek asztallapjára . Nem érzet semmit " Pedig előtte még... Vagy akkor sem ? " Ajkait el törölte kezével . Amikor vissza csókolt mást képzelt Danny helyére ...Bár az emléke el szállt , ahogy a pillanat is . Nemtudta ki volt az akit oda kézelt de el se tudta képzelni " Nekem NEM kell PASI !!! "
-Mit keresett itt Danny ! - robogott Lia kezében a tejföllel . " Te se tudsz időben érkezni !" egy pillanatig elgondolkozott , mit is mondjon .
-Csak jött , hogy elmondja , nem akart fájdalmat okozni ! - közölte tömören a lényeget ki hagyva belőle.
-Ennyi ? - szegezte fel szemöldökét Lia . Maria felnézet Liára .
-Ennyi ! - állt fel és vette ki Lia kezéből a tejfölt.




Na milyen lett  ? Ez most nem egy olyan felderült rész !!! Nagyon kérek véleményt !!!! Puszi Maria





5 megjegyzés:

  1. Szia! PFFF HÜLYE FÉRFIAK -.- mért hiszik azt h mindent megtehetnek ??? mikor azon van h elfelejtse erre meg ez ...?:O hihetetlen...Nah ki dühöngtem magam xD nagyon tetszett :D meglepődtem h eddig még a közelébe se akart lenni Eric most megölelgeti? :O kinyitotta gyönyörűséges szemeit végre XD nagyon várom a kövit :) puszii Dórii

    VálaszTörlés
  2. Dórii :))) Nem is tudok mit mondani !!! Örülök hogy el nyerte a tetszésed sietek a következő résszel bár nem tudom mikor tudom be gépelni !!! :( De neked nagyon örülök tényleg ... olyan jó , hogy valaki ír valamit , hogy tudjam érdeki e másokat az amit írók !!! Puszi Maria

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Nekem nagyon tetszik és nem azért nem írok emrt nem olvasom csak egyszerűen beleőrülök ebbe az évvégébe, de olvasom de normális komit most se vagyok képes írni, időhiányban szenvedek, de nagyon tetszik a mit írsz és folytasd, és ígérem amint vége a sulinak írok rendes értelmes hosszú komit, de addig is folytasd :D
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Remélem ha írok egy kis kritikát!:D
    A helyes írásra figyelj mert néha nem tudom értelmezni hogy mi van és a szemszögekre is mert kicsit össze vissza van ha érted mire célzok_:D De amúgy nagyon tetszik nekem a történeted kiteszlek magamhoz:D

    VálaszTörlés
  5. Kösznöm :D !!!!!!!!!!!!!! A kritikát is !!!!!!!!!!!!!!! ;)

    VálaszTörlés