2012. június 16., szombat

5. kapitel


Marian kívül senki sem volt otthon .Ő a konyha asztalnál ült és az asztalon lévő virág csokrot tanulmányozta . A csokor 2 rózsaszín és egy sárga rózsából állt , virágokat hatalmas zöld levelek tartották össze  és sok pici fehér virág díszítette. Világos rózsaszín papírba volt csomagolva  és citromsárga szalaggal volt meg kötve .
Ült és nézte ...  valami fura és rossz dolgot érzet ... Értetlenül eszmélt rá , hogy valami meleg nedves folyik végig az arcán " Üresség !" fogalmazta meg magában , mit is érez valójában . Miután  reggel meg tudta , hogy ennyi volt ...
Tegnap még  remegő lábbakkal lépet fel a színpadra Hugoékkal ... és nem gondolta volna , hogy ez volt az utolsó egy jó hosszú darabig , vége a turnénak .... ha Hugo netán föl is lép csak Ericet és Helenát viszi magával ...
A csapat az újabb lemezig feloszlott !!! Két év után ez is megtörtént , hihetetlen módon csak ő  került ettől padlóra , Alex addig ismét tanítani  fogja a táncot Kevinnel az élen . Rebecca pedig meglátogatta a szüleit Cipruson ....
Ő viszont tervek nélkül ült , a könnyei folytak és rájött , hogy hiányozni fog neki mindenki ! Fura módon Danny is , de még jobban Eric  hülye feje !!
" Na jó ne bőgjél !!! " törölte meg arcát " Egy biztos haza nem megyek !" szögezte le magának " De akkor , hogy tartom el magam ? "
-Ááá nem tudom ! - szipogott tanácstalanul - Úristen -nézet bele az előszobában lévő tükörben . Hófehér arcán  végig folyt  tejesen a sötét smink Gyönyörű széles vigyor  , mintha sosem lett volna , pirosló ajkai lefelé görbültek - Gyönyörű vagy !!! Jól van !- beszélt magához - Szárul érzem magam és legalább szarul is nézek ki !!- mosta le a festéket az arcáról közben ....
-Szia - érkezett meg Lia.
-Remek - motyogta , semmi ereje nem volt a nővéréhez , nem is szerette ha széthullva látják ...- Én meg megyek - kapta fel a cipős szekrényről a kulcsát és ki libbent az ajtón .
-Hová mész ? - hallotta még Lia hangját a lépcsőház kanyarjában , de csöppet sem izgatta , menekült saját maga elől is .
                                                                              ooo
-Ez nem semmi ! - nevetett el magát , meglepettségében , a templom kertben találva magát az egyik padon ülve!!! - Én is jó helyre jövök ! - hunyta le szemét fejét ingatva még mindig bazsalyogva     . Kellemesen sütötte arcát a Déli nap sugarai ...
- Hát te itt ? - hallott egy ismerősen csengő hangot , amiben érződött a meglepettség ...
Eric állt fölötte , napszemüvegét feltolva , test színű ajkai mosolyra húzódtak  úgy , tekintett le Mariara  . A lány üres tekintettel nézet vissza rá , nem is válaszolt . - Baj van ? - ült le mellé a padra napszemüvegét fehér pólójának nyakára akasztva .
- Az még nem tudom , van- e vagy nincs ... - szinte suttogta - És te mit keresel a templom kertben ?
- Ígérettett  tettem .. - vont vállat , nem akart erről többet mondani de Maria szemei kikerekedtek !!! - Tudod - sóhajtott nagyot - megígértem ha az a dolog ,  úgy sikerül ahogy én tervezem mondok egy Imát a templomban.- Maria elmosolyodott .
- Akkor siess !
- Gyere te is ! - állt fel a padról és hunyorogva tekintett le rá Eric !
-Én ugyan minek ? Nem ígértem senkinek semmit !!!
- Én viszont soha sem csináltam ilyet , szóval be kísérhetnél ....- "pont én ?? " döbbent meg Maria , habozott egy percig de végül fel állt ! Fura volt azért számára , hogy Eric az útobbi időben túl normális vele !
....
...
..
Maria be ült az utolsó előtti padsorba Eric mellé , aki mielőtt le ült volna ,oda súgta  neki , hogy soha életében nem csinált ilyet , de ez most megéri , minden szempontból !!!!
Maria nem volt képes le venni a szemét Ericről , aki le hunyt szemmel mondta a saját ki  Imáját.
Maria úgy érezte szégyellnie kellene magát, amiért  a templomban ül és őt tanulmányozza . Gyönyörű tiszta arca volt és mindig testszínű ajkaira téved vissza Maria tekintette . Saját pirosló ajkai bizseregni és lüktetni kezdtek . Ilyet legutoljára Dannynél érzet , pontosan mielőtt először megcsókolta volna , égtek ajkai annyira vágyott akkor már arra a csókra . Most nem is tudta hova tenni , ezt a bizsergető , lüktető érzést  az ajkaiban ... Bele harapott alsó ajkaiba , hogy csillapítsa ezt az érzést .
-Huuu - fújta ki  Eric a levegőt és szép lassan nyitotta  ki szemeit , ajkai ismét mosolyra húzódtak - Kész vagyok ! - Maria bólintott és felállt .
-Mi a  baj ? - kérdezte Eric a templom kertbe kiérve , a lány kecses lépéseit figyelve
-Nem is tudom ...- vont vállat .
- Nekem ezt ne mondd ! - érintette meg óvatosan a lány karját , hogy a helyes irányba vezesse .
- Hát akkor mit mondjak ?? - nézte a karján lévő ujjakat miután befordultak a kis utcán . Eric zavartan vette le róla a kezét .
-Azt , hogy mi bánt , ne mondd , hogy nem bánt semmi , LÁTOM !
-Üresnek érzem magam !!! - lepkédet tovább Maria . Eric nem kérdezett semmit, csak továbbra is mellette sétált . - Először jött Kevin  , le cserélt ami nem is lett volna gond ha ne így csinálja - sóhajtott   érezte ,hogy be könnyezik !  " Remek , mindjárt bőgők ! "
-Na nem mondd , hogy annyira rossz táncpartner voltam ! -húzta fél oldalas mosolyra ajki Ericnek .
- Hát inkább ez a baj ...VOLTÁL ... - szipogott - Most mi a jó francot fogok csinálni 9 hónapig ???
-Hát ezt meg , hogy érted ??? Táncolsz ...! - húzott ki a farmerzsebéből az egyetlen egy darab gyűrött zsebkendőjét Eric- Bocs - nyújtotta át kicsit szégyellve magát , amiért gyűrött .
-Kösz - törölte meg a szemét - Még is hol fogok táncolni ? - kérdezte közben.
-Látszik , hogy sosem kellett küzdened azért , hogy táncolhass ! - jegyezte meg Eric . Ez volt az egyik ok , amiért nem volt szimpatikus számára Maria . A lány 15 évesen járt először Svédországban , annak ellenére ,hogy az apja félig Svéd és a nyelvet is kitűnően beszélte ... Akkor is csak azért mert az egész családnak ki kellett jönnie Maria apjának az apja meg halt és sok dogot kellett elintézniük ... Aztán nagy unalmában betévedt Kevinhez és mindenki csodálni  kezdte a tehetségét  ., még ő kiskora óta küzdött azért , hogy helyet kapjon a színpadon.
- Kösz , kösz . ez így most jól esik !!! - húzta Maria a száját
- Jaj , nyugi nem azért mondtam ! - húzta ismételten vissza Mariát a karjánál fogva . , aki gyors tempoban kezdet megindulni - De így van !! - szögezte le , meg álltak Eric még mindig fogta a karját , szinte Maria háta mögött volt , a füléhez hajolt és bele suttogott  - Azt nem mond . hogy valaha is voltál válógáton ! -Mariat jólesően kirázta a hideg  , érezte Eric meleg lehelettét a bőrén .
-Nem még nem ! - ismerte be  és hátrébb lépet egy miniméternyit a háta tejesen Eric mellkasának feszült ! Az arcát hátra fordította félig - De te  ugye elviszel egy ilyenre ???- mosolygott , most szexi és kihívónak tűnt Eric teste megfeszült .
-Há hát persze ! - nyögte ki , elkábította Maria édes illata  , el is lépet tőle utána a lány . Eric nem tudta , mire vélni az előbbit de főleg azt nem amit érzet ...

2 megjegyzés:

  1. Szia!!Nah folynak az események rendesen :D Végre mindkettő rá jött h érez valamit :) Maria nem rossz bevetette a női báját Eric ellen és sikerült is :P kíváncsi vagyok mit szerezz neki Eric..és hogy folytatodik a románcuk *-* nagyon nagyon imádtam :D és nagyon nagyon várom a folytatást nagyon nehezen bírtam ki ezt a 2 napot :D puszii Dórii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia !!! Mint mindig felvidítasz ... azzal hogy tetszett !!! Hát igen mind a ketten éreznek valamit ... de azt még ö maguk sem tudják még mit !! :)) Ha azt mondom , hogy még én sem tudom Eric mit talál neki ... érdekesebbé teszi a dolgot ??? ugyanis még tényleg nem tudom én sem !!!!:)) Puszi siettek a következővel Maria

      Törlés