2012. június 28., csütörtök

8. kapitel



Maria még nem rég zavartan pislogott egy piknik asztalnál ülve , Ericre . Nem igazán tudta eldönteni , hogy normális - e vagy sem , amiért "elszökött " egy ebédre vele...
A nap rettenetes erővel sütött " gyönyörű délelőtt " jegyezte meg még akkor magában . Eric vele szemben ült .. a kezeit az asztalra helyezte és össze kulcsolta ... hatalmas őszinte mosoly ült az arcán .. szemeit fekete napszemüveg mögé rejtette ... fehér pólót viselt ... emlékezet Maria !
Aztán most ...?
Maria egész teste remegte, egyetlen árva hang sem jött ki s torkán , szíve a torkában zakatolt .
Nem tudta mikor vagy éppen hogyan de még azt sem mért ..., de Eric borzalmasan közel volt hozzá !
Ö az asztallal szemben ült keretbe tett lábakkal , míg Eric a padon mellette ült egyik lába a pad jobb oldalán Maria lábának szorítva , míg a másik a pad bal oldalt. Mellkasa Maria vállához szorítva . Érezte miként remeg Maria mellette .
Maria gyönyörű volt , ahogyan a nap sugarak csiklandozták arcát , és ebbe a látványba Eric is bele szétült .
-Annyira szép vagy ! - hebegte kellemesen csengő mély hangon , akarata ellenére . Hideg ujjaival végig simítva , Maria selymes , tűzforró arcát . Eric várta , hogy Maria lehurrogja , megint milyen hülye csajozos dumával jön ...  De válasz nem jött és nem csak azért amiért a srác tejesen elbűvölte már , hanem mert érezte , hogy Eric szavai kivételesen őszinték !
Maria úgy érezte piszkosul szégyellnie kellene magát , amiért valami tiltottra vágyik ! De nem érezte a szégyent , nem öntötte el az arcát , hogy pirosba boruljon , NEM , és szinte vállalta , amikor krém barna szemei lecsúsztak Eric testszínű formás ajkaira.Sajátjai égni majd zsibbadni kezdtek , anyira vágyott arra , hogy Eric ajkai súroljak sz övet, ennek csillapítása ként , mély levegőt vett és alsó pirosló ajkába harapott  . Várta Eric testszínű formás ajka , mikor húzódik piszkos mosolyra , mikor veszi észre , hogy képtelen elvenni a szemit ajkáról ...!
Eric ajkai nem mozdultak , ugyan olyan komolyak maradtak !
"Csak egy percig lehessen az enyém ! " dübörgött Maria mellkasában . Miközben Eric ujjai arcát simítottak ezzel hűtve bőrét , és egyre közelebb hajolt hozzá...Eric Maria homlokához hajtotta az övét ! Már ő sem tudta mikor de napszemüvege lekerült róla . Mélybarna szemeivel , Maria félig lehunyt szemháját figyelte . Érezte , hogy a lány keze felcsúszik az oldalán és bele markol hófehér pólójába , kétségbe esésében .
"Nem csókolhatom meg ! " figyelmeztette magát , tudta  ha most meg csókolja , Maria soha az életben nem venné komolyan. Pedig a kisértés egyre nagyobbá vált és az önuralma igazán a végét járta . Hatalmas kezeitt Mariájéhoz képest ...a lány  derekára helyezte és magához vonta , kísértés egyre csak nőt ... szédült Maria mandula illatú samponjától . ajkai súrolták Maria arcát , jobb kezével bele túrt a lány csillogó barna hajába.
"NEM!!!" parancsolt magára , utolsó cseppnyi erejével is  és, mielőtt bármilyen hülyeséget elkövetett volna , aminek isten tudja milyen következményei lehetek volna és nem csak az orra bánná, még szorosabban magához vonta a lányt és szorosan ölelte . Arcuk igy is össze ért . Maria ajkait hatalmas csalódott sóhaj hagyta el miközben bele túrt Eric kávé barna hajába .
-Szerintem menünk kéne , mielőtt bármilyen őröltségét is elkövetnénk - remegte még mindig Maria 
-Szerintem is ! - húzza ki ujjait Maria hajtincsiből - Nem kedvezne ha elfogyna az önuralmam - suttogta bársonyos hangot megütve  és gondoltban még hozzá tette " És rád vetném magam a nyílt parkban !" -Ez még csak az elő randi volt ! - juttatta eszébe Eric .
-Igen ! - bólintott Maria és elvált Erictől , nagy belső küzdelem árán.-Nekem most mennem kell! - állt fel . - Hugo születésnapján találkozunk - rohant el . Végig az kattogva az agyában , hogy ez nem jelentett neki semmit , ő nem akar senkitől semmit , főleg nem Erictől , aki egy igazi nőcsábász ! És ő nem hajlandó felkerülni a " MÁR MEGVOLTAK "  listájára . Az is közre játszott , hogy ki nem állhatta ,Eric nőcsábász dumáját , tökéletes ilyen kori udvariságát és főleg azt , hogy hiába öntelt dög , mégsem tud nemet mondani neki!!!
                                                                    ooo
Félnappal korábban...
....
      A nap sugárzóan sütött már reggel 8 kor, Mariat jól esően csiklandozta a nap sugarai , mielőtt belépet a próba terembe . Már kintről hallotta a hatalmas sívajt ... 
-Jó reggelt , jó reggelt kislány ! - köszönt neki Tom és ezzel el is nyomta az összes többi köszönést , amint belépet Maria a próbaterembe.
-Jó reggelt ! - köszönt vissza Maria , Tom hatalmas szemekkel nézete , amit ugyan Maria észre vett , de nem foglakozott vele . Inkább el ment az egyik sarokba és lepakolta cuccait .
-Tegnap kerestelek a parti után , de eltűntél ! - lépet elé Tom.
-Igen biztos már addigra elmentem ! - pakolt tovább.
-De kivel ? - érdeklődőt Tom , majd megölte a féltékenység .   
-Ugyan ! - emelte fel tekintetét Tomra . - Te is tudod , hogy Ericcel mentem el . És valószínűleg most mindenki ezen fog csámcsogni " Vajon mi  történt ?" - mosolyodott el , Tom zöld szemei előtétettek.
Akarta a lányt , már a válogató óta ... 
-És mi történt ? - kérdezte akarata ellenére de a féltékenység és a tudatlanság ölni kezdte .
-Téged ez mért is érdekel ? - húzta fel szemöldökét Maria , Tom elsápadt . - Ha jól tudom a táncosod vagyok és nem a barátnőd , hogy számon kérj ! - mondta enyhe éllel a hangjában. 
-N.. Ne érts félre ... én csak féltelek . - simította végig tarkóját zavartan Tom . 
-Mert zavarna ha azt pletykálnák az egyik táncosodról , hogy lefeküdtem Ericcel , és akkor ezzel párhuzamosan csitri is lennék ? - az él egyre erősebb volt Maria hangjában .
-Nem dehogy ! - Tom elvörösödött - Pont nem érdekel mit mondanak mások és ezt te is tudom ! Én tényleg féltelek , ugyanis akivel Eric kikezdett lányokkal azok , mind megsérültek ! - a hangja zavart volt de már bársonyosan csenget .
-Jaj drága vagy ...- Maria hangja is meglágyult végig simította Tom borostás arcát  , a férfit kellemesen égette az értés. - De nem kell félteni engem . - nézet bele krém barna szemeivel Tom zöld szemeibe . - Amúgy meg Eric nem jásza meg magát előttem .  Nem titkolja , hogy meg akkor kapni . De azt is tudja , hogy nem fog ! És sajnos - fújta ki a levegőt - túl jó társaság , ahhoz , hogy ne találkozzak vele .
-Akkor is féltelek .
-Nyugi ! - mosolygott el Maria - Ő sem gondolja , komolyan , hogy ágyba vinne engem ! - vont vállat - Tegnap lett volna rá alkalma !
-Tessék ? - sápadt el Tom . Bele szédült már a gondolatába is , hogy ... 
Maria élvezte a helyzetet...
-Haza kísért - ejtette a szavakat lassan. - Be kísért a szobájába , nehogy össze törje magam ...  a vörös bor túlságosan feldobódtam.
-nevetett nagyon Maria miközben kezeivel artikulált - Aztán kívülről becsukta a bejárati ajtót . - Maria kiütötte Tomot szavaival. 
 -Na jó - csapta össze tenyereit , Tom még mindig bambult .-Ezt is kibeszéltük , gyakorolhatnánk . - simította meg Tom karját 
                                                                     ooo
-Szünet ! - nyögte Tom három és fél óra próbálás után .
-Remek ! . ült le a falhoz döntve hátát Maria a padlóra .
-Hú - fújta ki a levegőt Nia és le ült mellé . - Te jössz Hugo partjára ? - kérdezte . Miközben telt baba rozsszín ajkain végig húzta ujját , rájöve , hogy ajkai kiszáradtak . - szabad ? - kérdezte és Maria ásvány vízere mutatott. 
.Persze . - bólintott . Nia elvette .- Megyek meghívott ! 
-Azt hittem haragszol rá ! - csavarta le az üvegről a kupakot . 
-Dehogy is ! nevetett Maria - Azért mert pihen , ugyan . Két éve amióta ismerem végig dolgozott , lemez lemez hátán . Amúgy is imádom lehetetlenség rá haragudni ! - Tom a tekintetét rá szegezte . 
-Ott téged mindenki szeret nem ? Én úgy hallottam ! - gumizta újra össze szőkés barna haját Nia.
-Igen azt hiszem ... -jutott eszébe Kevin , mennyire szereti és milyen rég nem beszéltek , régen minden nap fel hívta Kevin ha nem találkoztak .
-De Eric nem ! - nézet zöld szemeivel Maria .
-Ő mást tészta - mosolyodott el - amíg együtt táncoltunk  nem is óhajtottuk meg ismerni egymást . - mondta és közben azon gondolkozott , hogy lehet ilyen barna Nia , ő  volt Ibizán is de még így is fele annyira se barna mint Nia , pedig igazán küzdött érte ! 
-Nézd ! - komolyodott meg Nia hangja - Hülyén fog hangzani tőlem , hisz még csak 2 hete ismerlek - birizgálta haját - mióta együtt táncolunk - harapott alsó ajkaiba - De nehogy bele szeress  Ericbe! - a hangja élesé vált - Ő nem képes szerelmes lenni , amióta két éve el hagyta egy lány akit szerette , akivel komoly tervei voltak !! - hagyta el Nia . 
-Nocsak , mielőtt nőcsábász lett , ő is pofára esett !? - somolygott el Maria , így már sokall emberibbnek tűnt neki Eric . 
-Igen ez az oka , hogy ilyen lett . Neki egy lány csak egy éjszakára kell és még azt sem hiszem el , hogy eltudna mellettük aludni " Mellettem el tudna " gondolta , saját magán is meglepődve .
-Hülye volt a nőcske aki elhagyta , nem tudta mit veszít ! -egyre jobban meg döbbent  saját szavain - Fel kellene kötni azt a nőszemélyt ! - nézet a túl oldalt lévő falat. Tom tekintetét az arcában érezte . - Nyugi nem akarok tőle semmit , Danny eléggé padlóra küldött ! - szögezte le - Eric csak egy barát ... bár nem hiszek a lány fiú barátságban ! - tette hozzá miközben telefonja rezegni kezdett SMS - e jött .
" Szia . Ebéd ? Elő randi !? A nagy parkban az elős asztalnál ! " Maria elmosolyodott az üzenet olvasása közben .Eszébe se jutott elmenni .
-Értem ! - bólintott Nia meg könnyebelvű , nem hitte , hogy ilyen könnyen fogadja majd Maria és nem szól be neki , mint nemrég Tomnak .-Tomnak szerintem tetszel ! Mindig figyel ! 
-Ne is mond ! - fancsalodott el az arca - De rossz hírem van , többé nem kezdek munkával ! - jelentette ki határozottan.  .
-Szerintem mára ennyi  , nincs több próba ! - mosolygott Tom , miközben Mariájék felé tartott és leguggolt hozzá . - Nincs kedved velem ebédelni ? - kérdezte , Maria elhúzta a száját . " Tom vagy Eric , inkább Eric ?!" nézet a telefonjára .
-Fél perce elígérkeztem .
-Kivel Niával mész ? - nézett döbbenten .
-Nem ! - rázta fejét -Ericcel.
-Aha értem ! - állt fel csalódottan , Maria sajnálta a srácot ...  Aztán el kezdte izgatni Eric , vajon milyen lehetett régen ... mielőtt az a cafka elcseszte   ? "Ugyan úgy meg voltak a hülye csajozós  szövegei ? "
És utálta magát érte de egy kicsit örült is neki , hogy újra találkozik vele , bár még fél perce nem óhajtott volna vele ebédelni , most majd kiugrik a szíve a helyéről , hogy újra láthatja ...
....
...
..
.
Úgy tervezte ki idegei tejesen a srácot , azzal amit az imént Niától meg tudott . De aztán az idő túlságosan szép volt , ahogy Eric mosolya is túlságosan csábító és lekenyerező volt ahhoz , hogy szétszekálja a lelkét ! 
  
Nagyon remélem , hogy most mindenki ideg szálkaival tudtam játszani  ! :) És örülök az új nerceres olvasómnak !!!!! :) 

4 megjegyzés:

  1. Szia! Úristen hogy teheted ez velem h nem csókolta meg ? :O gonosz xDD Úgy látom szerelemi háromszög alakul nem ? XD nagyon várom mi lesz a partin és remélem Eric komolyan gondolja és nem bántja meg Mariat! várom nagyon a kövit de egy 1 hétig nem leszek szóval haza érek rögtön írni fogok csak megakartalak nyugtatni h nem tüntem el ! sok puszii :) Dórii

    VálaszTörlés
  2. Szia !!! Reméltem , hogy így lesz !!!! XD Mondtam , hogy a csókra még várni kell !!!! Bár megfontoltam a dolgot ..... !!! A szerelmi háromszögről nem is igazán tudok mit mondani ... tényleg nem tudom , még mi lesz de nagyon úgy tűnik , hogy Maria nem vonzódik Tomhoz !!!!
    Szörnyűséges nem leszel egy hétig !!! O_O ki fog nekem szépeket írni ??? ;( Nagyon várlak vissza !!!!!!!!!!!! :) Kellemes nyaralást ha oda igyekszel egy hétre :))
    Puszi Maria

    VálaszTörlés
  3. Szia.
    Most alig pár napja, találtam rá a töridre, és mostanra sikerült el is olvasnom az eddig feltett részeket. Amelyek nagyon tetszettek. Eric<3 Tetszett, hogy eleve undokok voltak egymással Maria-val. És, hogy mostanra kezdenek egymással több időt tölteni, így meg is tudják egymást ismerni közelebbről is. :)
    Örülök, hogy még nem történt meg az a bizonyos első csók köztük. Mert ez így volt tökéletes, ahogy volt. :)
    Kíváncsian várom Eric újabb cselekvéseit, és persze a történet folytatását is. :)
    puszi
    Dóry

    VálaszTörlés
  4. Szia !!!! Nagyon örülök neked !!!! :)) És annak is hogy tetszik amit írok !!! Sokat jelent ! :)) Sietek a következővel !!!
    Puszi Maria

    VálaszTörlés