2012. június 29., péntek

9. Kapitel

Sziasztok meghoztam  az új fejezettet ! Egy jó tanács a fejezett első feléhez  vegyetek magatokhoz csokoládét !!!! ;)Ez most nem lett valami hosszú fejezett de remélem nem lett annyira szőrnyű ! 















Marian minden fekete volt kivéve fehér felsője és korral színű körmei . Új fekete magas sarkúját irgalmatlanul kényelmetlennek találta . Frissen mosott , kiengedte haját a hűvös szellő szét fúj.
Gyomra görcsbe állt , keze remegte , szorította faltnyi táskáját és a lila színű csomagoló papírba csomagolt ajándékot . Alig bírt felszállni a luxus hajóra , amit mára béreltek ki Hugó születésnapjára . Az első pillanatokban nem tudta hová tenni , mitől keletkezik .benne ez a fajta szorongás , majd másodperceken belül , amikor megpillantotta a rengeteg vendéget rájött...Mindenki ott volt ... Tomas , aki tudomást sem szerzett  róla inkább Dannyvel beszélgetett . Tom , aki túlságosan is foglalkozni szeretett volna vele, máshol..., szinte szemeivel lehámozta róla a ruháit , miközben Niával és a többiekkel beszélgetett , akik nem voltak fontosak Marianak . Majd ott volt Alex , az első ember aki oda ment hozzá , megölelgette , bár Maria inkább szorongatásnak nevezte volna . Meg puszilgatta , körbe csodálta , milyen gyönyörű . Ősszintén örült Marianak de aztán tovább is ment csajokat vadászni ! Eric Maria számára ismeretlen emberekkel beszélgetett . Mint mindig most is szemtelenül jól  nézet ki , Maria ma nem Eric fehér nadrágja vagy fekete pólója de még csak nem is szemtelenül helyes arca fogta meg , hanem barna cipői  ! Soha nem látta még rajta a barba lábbelit ... , de imádta rajta !
A srác bájosan cseverészett , bár egyből észre vette a lányt még sem ment oda hozzá . Szeme sarkából figyelte , testszínű ajkait mosolyra húzta , kezében lévő poharat hangyányit meg emelte , úgy hogy senki ne észlelje csak Maria , köszönés képen . A lány biccentett majd fejét elfordította és megpillantotta a bárpultnál ,neki háttal ülő Kevint . Mosolyt csalt Maria arcára a fiú látványa . Széles vállak , cövek egyenes hát , előre döntött nyak . Szép lassan Kevin felé lépkedett . Maria mosolya még nagyobbá vált , amikor megpillantotta a srác előtt egy pohár aranyló buborékos pezsgőt és egy tálon bonbonokból tornyúlsóló hegyet . " Rossz kedve van !" jegyezte meg magának . Ezt tőle tanulta a srác. A csokoládé mindenre gyógyírt kínál , igaz Kevin még nem volt szenvedély beteg , mint Maria . A lány fel ült Kevin melletti bár székre .
-Kérném az első dózist ! - Maria hangja kellemesen csenget .Kevin rá pillantott , hamisan elmosolyodott és a lány elé helyezett egy bonbont . - Hiányoztál ! - vette el és  csomagolta ki az aranyló papírból - te és a beszélgetéseink . - Kevin hihetetlen kedve  nézet a lányra - Komolyan . kóstolta meg a bonbont Maria . Tejesen el lazult , ahogyan a nugát krém szétolvadt szájában .
-Nehéz elhinni ... ! A csokoládé mindenre gyógyír ! - ivott bele az aranyló pezsgőbe és vett maga elé egy újabb bonbont Kevin .
- Mindenre ...- ismételte szinte elmélkedni kezdett ezen a szón , majd lenyalta felső ajakáról a csokoládét .-Igen a szerelmi bánatra a fájdalomra a fejfájásra , a szex hiányra - és még folytatta volna .
-Tagadom ! - mosolyodott el Kevin .
-Mindenre kivéve ha elhanyagol értetlen módon egy család tagod ! - vett maga elé egy újabb bonbont .-Mert te olyan vagy , mit a bátyám . - magyarázta miközben ki csomagolta az újabb  bonbont . - Te tanítottal , te láttad meg bennem a táncot , aminek azóta is a rabja vagyok  ... te gyógyítottad a lelkem ha a csoki nem volt elé és elfogyott és te ismersz Danny után a legjobban ! Hogy a fenébe ne hiányoznál ?! - majszolt meg egy újabb bonbont és szemét lehunyva élvezte a konyakos bonbon ízét .
-Hihetetlen ! - rázta a fejét Kevin .
-Mi ? - nyitotta ki a szemét - Hogy fontos vagy nekem ?
-Nem !- rázta fejét még mindig csodálkozva  - Hanem , hogy ki is mered mondani ! -Maria Kevin vállára hajtotta fejét .
-Változom .
-Nekem is fontos vagy ! - simította végig a lány  hátát - Egyszer el is mentem a próbatermetekbe ...- nehezen tudta folytatta - Döbbenten láttam , hogy egyedül is boldogulsz , hogy már nem rontasz ! Büszke voltam és szomorú ,amiért már nincs szükséged rám ! - ölelte meg a Mariát  .
-Hülye !- Marianak túlságosan sokat jelentettel Kevin szavai  ahhoz , hogy most bármi értelmesebbet ki tudjon nyögni .
-Na jó ! - vállt el Mariától - ennyi őszinte érzelmes , pillanat után, együnk csokit ! - rakott Maria elé egy újabb bonbont .
-Vigyázz ezt is túl lehet adagolni !- nevettet Maria.
-Ugyan , függőként nincs ilyen ! - csúsztatta Maria elé a pezsgős poharat - Igyál így még finomabb , most fedeztem fel !
-Légyen ! - kortyolt a pezsgőbe - Finom - helyeselt .- Amúgy hol van az ünnepelt , sehol se látom ?!- csomagolta ki az újabb bonbont !- jó hogy nincs annyi problémán különben el híznék a tánc mellet is .
-Már egy fél órája késik a saját partijáról ! - válaszolt Kevin és nevettet Maria hülyeségén  . Nem féltette az elhízástól ! 
-Ezt nem mondod komolyan ? kezdet el hangosan nevetni . mókásnak találta , hogy a NAGY Hugo , aki nem tűri a késést , pont most elkésik .
-Nem eszünk többet .- húzta el Kevin Maria elől a bonbon hegyet , ami igen csak megfogyatkozott . - Te már máris túl adagoltad ! - simította végig 1 cm - es haját ... zavartan , mindenki őket nézte 
- Bocs - lehelte Maria próbált komoly arckifejezést vágni , sikertelenül 
......
.....
....
...
..
.
Hugo feltűnés nélkül megérkezett  a hajó elindult , úgy tett , mintha végig a hajón  lett volna , a vendégek tapintatosak maradtak és senki nem kérdezte rá , mi történt .
Maria , amilyen lelkesen ment oda hozzá , annyira csalódottan is jött el tőle . Futtában ölelt át a lányt és köszönt meg neki , hogy itt van .  Maria a fejét tette volna rá , hogy Hugo nem is érzékelte ki ő csak udvariaskodott , hogy minél gyorsabban le tudjon mindenkit . Még az ajándékát se tudta átadni . Vissza ment a bár pulthoz kért egy szalvétát és egy tollat a bárpultostól . 
"Boldog születésnapot kívánok Drága Hugom ! A legnagyobb rajongódból lett táncosod ... és remélem még sokáig így lesz ! "
                                         Maria
írta a szalvétára , majd a szalvétát az arany színű szalagokhoz helyezte. Majd oda sétált  az ajándékos aztalhoz ahol már tornyosultak az ajándékok  és közéjük rakta a téglalap  alakú lila csomagolású ajándékot . Amit tiszta szívből hozott Hugonak és sajnálta , hogy nem táthatja majd az arcát , amikor kibontja . ... Maria a torta szeletelés után kiment levegőzni a fedélzetre . hideg volt de most igazán jól esett neki a hűvös szellő .
...
-Szóval mikor és hol szeretnél velem randizni ? - lépet a háta mögé Eric , hangja a szokásosnál is bársonyosabb volt . Keze Maria vállától egészen a lány kézfeje végéig , végig simította nagyon lassan . Mariát át járta a kellemes borzongás , mosoly ült ki az arcára és lehajtotta fejét.
-Nem is tudom . . próbálta hangszínét szexisen megütni . Eric az égre emelete tekintetét és elhúzódott tőle .
-Meg őrölök tőled!!- sóhajtott .
-Na ne mondd !? - fordult vele szembe Maria .
-De igen ! - bólogatott Eric és két mutató ujjával elsöpörte Maria kosza tincseit  arcából , végig simítva ezzel arcvonalát .Közelebb húzva a lányt , meg akarta csókolni de Maria elhúzódott , még egyszer megpróbálta de a lány ismételten elhúzódott .Eric nem jőtt zavarba sőt élvezte a dolgot , Maria volt az első lány aki nem hagyta  neki , hogy megcsókolja ! 
Hirtelen két kezébe vette a lány arcát és Maria azt hitte erőszakkal akarja majd meg csókolni őt Eric ...
Nem hitte volna , hogy Eric még most is tud neki meglepetést okozni ! A srác nem csókolta szájon ! Finoman lágyan csókot hintett a lány arcára . Maria hasában rohangálni kezdtek a híres pillangók !  
-Kényelmetlen a cipő igaz ? - nevetett bele Maria fülébe , a lány össze rezzent , már azt se tudta hol van ! - látszik a sarkadon ! - suttogta a fülébe még , egészen élvezte , amit a lányból kiváltott, jobban élvezte a lány arcának látványát szemeiben látni a kábulatot , mint ha  megcsókolta volna .
-Nagyon ! - sóhajtott nagyot Maria miközben próbálta össze szedni magát és hirtelen felindulásból Eric nyakához nyújtózott és körbe fonta karjai rajta , mintha meg akarta volna csókolni de végül meg gondolta magát és csak megölte... Eric váratlanul de annál kellemesebben érte a dolog . Fura volt kezei között érezni a lányt ... most más volt mint amikor táncolnak ! 
-Gyere menyünk be , hogy le tudj ülni és ne fájjon a lábad ! - nevettet a lányon miközben át  karolta  derekát Eric , miután elváltak . Maria számára értetlen volt , mért érzi annyira természetesnek , hogy  derekán nyugszik Eric keze .
....
...
..
.
Erikkel már beléptek és helyet is találtak maguknak Mariaval , aki alig várta , hogy le tudjon ülni , amikor Danny oda rohant hozzájuk  feldúltan , maga felé rántotta Ericet és be húzott neki egyet !!!!! Eric a váratlanul kapott ütéstől a földre került .
-Megörültél ? - szinte sikította Maria .
-Ezt miattad kapta! - dühöngött Danny -Jól tudja , hogy még fontos vagy nekem és erre ...- Danny nem tudta folytatni, Eric ahogy földre került fel is pattant és Danny felé vette az irányt .
-Ne !!! - állt be Eric elé Maria és tenyereit a srác mellkasára fektette . Maria megremegett , érezte a srác gyors ütemű szívereset! Eric Danny felé bámult és nem hitte el hogy képes volt neki menni , testvére ként szerte ... és sosem mondta , hogy neki még fontos Maria !   
Dannyt ki rángatták lenyugodni a fedélzetre Alex és Kevin .
Eric Mariára nézet  ezután képtelen volt Danny ütán menni és laposra verni ... 
-Nem ér annyit ! - suttogta Maria kétségbe esett hangon , miközben el vette egyik kezét Eric mellkasáról és végig simította arcának azon részét ahol Danny ökle érte  . Eric csak akkor érezte , hogy az az ütés nem csak a lekét nyomta meg nagyon de most nagyon sajgott neki az arccsontja  is ! 

2 megjegyzés:

  1. Szia.
    Nem volt ez a fejezet olyan szörnyű, ahogyan azt te gondoltad. Szerintem egész jó volt. :)
    A majd nem csók jeleneteknél felnevettem, és még most is mosolygok. Annyira aranyos, és egyben vicces volt.
    Tomon látszik, hogy valóban féltékeny. De, a fejezet végén kiderül, hogy Danny is az.
    Bár próbálom megérteni őt, de nem igazán megyen. Hiszen, ő csalta meg és szakított Maria-val. Akkor meg mi a fenét féltékenykedik? Attól függetlenül, hogy tudja, hogy Eric milyen nő csábász. Azon kívül azt is tudnia kéne, hogy ha Eric valóban csak kiakarná használni Maria-t, akkor nem ilyen módszerekkel próbálná meghódítani a lányt, hanem a szokásos praktikus módszereivel.
    vagy esetleg Danny-nek az a baja, hogy esetleg Maria és Eric között a kapcsolat, ellenségeskedésből érzelmileg komolyabbra válik? Hogy esetleg Eric őt olyan boldoggá tudja tenni, mint amilyenné ő nem tudta?

    Nekem tetszett ez a rész is. :)
    És kíváncsian várom az újabbat. :)
    puszi
    Dóry

    VálaszTörlés
  2. Szia .
    Fú ez megkönnyebbülés !!!! Vicces volt a majdnem csók ez fúra de jó ilyen szemszögből még nem nézetem de tetszik :)) Tom és Danny nagyon is féltékeny .. ez a legjobb az egészben !! Nem érdemes Dannyt meg érteni ööö pasi és fura egy alak !!! De aranyosnak találom hogy meg szettnéd érteni !!! örülök hogy vagy és olvasol !!!!! Köszönöm !!!
    A következő résszel sietek remélem holnap lesz kis idő begépelni 2 haza jövetelem között !!!
    Puszi Maria :))

    VálaszTörlés