2012. június 17., vasárnap

6. Kapitel




Ericnek az egész Mariaval lévő együttléte , olyan érzést keltett benne mintha randira vitte volna és nem válogatóra !!! Egész reggel azzal bajlódott , mit vegyen fel , mennyire sok rajta a parfüm ... nem e túl sok és nehogy meg nem tudjon ülni mellet a kocsiban Maria... hogy álljon a a haja ....
Az otthoni hosszadalmas  készülődés követte ,a lány elszállítása . Gondosan várta a parkolóban Mariat a fekete kocsijának dőlve . Ahogy látta a lányt közeledni , piszkosul elkezdet mosolyogni , ahhoz képest , hogy válogatóra ment elégé ki volt öltözve ! Fekete egészen testhez simuló nadrágot viselt egy ugyan olyan színű toppal és azon egy fehér blézer volt. Méz barna haja is ki volt engedve , ritka alkalomnak egyike volt. Eric azt is észre vette , hogy a lány haja rövidebb lett....
.Szia ! - mosolyodott el Maria úgy igazán , ajkai elszéledtek  még pirosabbak lettek , ahogyan a kocsihoz ért . Eric köszönés képen csak bólintott az ő ajkai is még szélesebb mosolyra húzódtak . Meg csapta az édes illat felhő , Mariában is ugyan az játszódott le mint benne!!
-Szállj be ! - tárta szélesre előtte az  ajtaját az autónak .
-Köszönöm . - szállt be , még mindig mosolyogva . Eric meg kerülte az autót hátulról   pontosan , ahogy illik , majd be ült a volánhoz .
Az autó elindult ...
-Sosem hittem , hogy majd egyszer be ülök az autódba ! - szólalt meg  hosszú percek után , az arcán még mindig hatalmas mosoly ült  , Eric oldalra nézet és elmosolyodott , a lányt látva .
-Én sem hittem volna ! - mondta jókedvűen és tudta ha ezt négy nappal ezelőtt el mondják , hogy ő ma az autójában ülteti  , körbe nevette  volna az illetőt   .
                                                                         ooo
Marian egész úton nyugalom volt , semmi féle izgalom nem látszódott rajta ... egészen , amig be nem léptek egy táncteremben . Legalább 50 - en voltak már , mire oda értek és össze két lány és két srácot választanak majd ki . Keze lábba remegni kezedet , akarata ellenére két kezével át fonta Eric izmos karját , miután első reakcióként  , ahogy be lépet úgy ki akart lépni a teremből .
Eric érezte , ahogy remegett Maria és látta rémült arcát is . Kiszabadította a lány kezei körül a karját és átölelte vékony derekát Mariának . Kb. egy fél fejjel lehetett Eric magasabb nála . Maria mandula illatú hajához hajolt .
-Itt nem láthatják ha félsz , rengetegen vannak és csak két szabad  hely van !!! Ha be akarsz kerülni magabiztosnak kell látszódnod a többi előtt . És le kell nyűgöznöd akik bent ülnek  ! Lépet oda Mariaval , ahol sorszámot kapott , amit a nadrágjára ragasztott  neki Eric mivel az ő keze remegett, Maria volt az 54-ik . És alá kellett írnia azt , hogy  megjelent vallógáton A kis csaj  , aki a papírt íratta alá és a sor számot adta , döbbenten és kínivóan viselkedett Ericcel.Aki bájolgott vele . Maria akarta ellenére mérges lett.... "Engem kísért el ! Látja , hogy izgulok  erre bájolgott ! " szállt el minden félelme a méregtől !
                                                                          ooo
-Itt csupán egy lehetőséged lesz megmutatni mit tudsz.. - fogta meg Maria fehér blézerét Eric. Maria csinos elegáns öltözete hirtelen meg változott szexivé vált . A fekete magas derekú nadrágban és a fekete trikóban .A haját pedig felkötötte , így még jobban látszódott különleges és szép arca.Miután össze kötötte a haját mély levegőt vett .
-egyetlen esélyem van . - ismételte el , hogy tudatosítja magában
- Pontosan , 54 -ik vagy, amíg a táncot tanítják téged nem fognak látni a legutolsó sorban leszel ! - ismertette vele Eric a dolgokat . - Aztán csoportokra osztanak titeket két srác és két lány raknak egybe . Aztán csak ott lesz esélyed !!! - húzta Eric a száját .
....
...
..
.
A tánc tanulás elkezdődőt ... a végére 60 - an lettek , 6 sorban állt Maria nem is látta a tánc tánctanárt , aki a lépéseket mutatta , az előtte állókat figyelte .... Szörnyen ment neki , egyfolytában rontott...A tanulás nagyon gyors tempóban haladt . " Hogy lehet ilyen gyors tempóban tanulni ? " szörnyülködött " Ne akard ennyire ! " fújta ki a levegőt ! Meg  rázta végtagjait " akkor úgy sem sikerül ! Csak nyugalom! Inkább csak élvezd !" Engedte el magát , a tempót és elkezezte  fel venni , a mozdulatokat nem voltak bonyolultak de annál látványosabbak . Mosolyogva anélkül , hogy meg kellett volna erőltetnie magát  , tanulta meg az összes lépést . Az előtte álló srác , akiről figyelte a tánc lépéseket hasonló kaliberű volt , mint Kevin ... Magas , rövid hajú , széles vállai voltak és logós melegítő nadrágja . Sokszor képzelte a helyében őt.... talán ez is hozzá segítette őt a gyors és könnyed tanulásban !!! 
Félóra alatt tanulták meg a koreográfiát , utána pont , ahogyan Eric mondta , négyesével csoportba osztották őket ...
Az első négyes csapat negyed órát kapott , arra hogy össze csiszolódjanak, aztán a  négy ember elé kellet állni és táncolni akik a sorsukról döntöttek , a négy ember fapofával nézték végig az összes táncos csoportokat .Maria a vége felé került eléjük ...
Beálltak , ahogyan kellett , az a srác is abban a csoportban volt , aki annyira hasonlított Kevinre ! 
A szám elindult Maria végig nézet a négy emberkén  akik előtte ültek . Elmosolyodott , a megfelelő pillanatban könnyedén el kezdet táncolni ... nem volt félelem se izgalom benne, csupán az adrenalin  !!!! 
....
...
..
.
A folyosón kellett várakozniuk , miután mindenki táncolt ... Maria keze lábba ott kezdet el remegni ...
Eric mellette állt és csak nevetett , nem hitte el , hogy miután vége akkor kezd el izgulni és félni Maria.         
                                                                         ooo
-Maria igaz ? - nézet fel az egyik pasi  a papírja felől , barna haja volt és zöld szeme , a legfiatalabb volt mind a 4 ott ülő közül akik végig nézek a táncukat és elbíráltak őket ..., nem is lehetett még 20  éves a srác ! 
-Igen ! - állt meg előtte az asztalnál
-Tetszik a ruhád , de fehér toppal jobb lenne !  - mosolygott a barna hajú srác jobb oldalán ülő nő .
-Á , minek ? - legyintett - Így is szexi ! - mosolygott a barna hajú  .
-Mutatós lenne mögötted, igaz Tom ? - nevettet a legszélső szőke hajú férfi . " Úristen ez is Tom ?! " fakadt ki magában Maria .  
-Az nem kétség , hogy szép , de hogy táncol ? Nem gondolod , hogy van jobb nála ? - fordult Tomhoz a baloldalán lévő férfi " Mi a franc ? " húzta fel a szemöldökét Maria " Ezt komolyan előttem kell meg beszélni ? Nem akkor hívják már be az embert , ha meg van az eredmény ? " hüledezett , kényelmetlenül érezte magát .
-Nem ! - jelentette ki Tom - Ő a másik női táncosom ! - állt fel . - Kész vagyunk , mind a négyen meg vannak ! Gratulálok megcsináltad ! - a többiek csak ültek és mosolyogtak a helyükön . - Ide kell jönnöd , két nap múlva el kezdünk próbálni ! - Nyomott a kezébe a srác egy cetlit ,, amin egy cím volt . - Fél 10 kor ott !!! 
                                                                             ooo
Maria egy szót sem szólt  , amikor ki lépet a folyosóra . Az arcáról sem lehetett le  olvasni semmit ! 
-Viszlát ! - lépet ki a várakozóból , Eric úgy rohant utána .
-Nem sikerült ? - kérdezte rémülten , a parkolóban érte útól a lányt . Maria Eric autójának támasztotta hátát.- De igen ! . mosolyodott el , az autótól elrugaszkodott és megölelte Ericet , nem is ölelte inkább szorította . - Imádlak ! - fogta két keze közé Eric sima arcát és hálából , amiért elhozta ide és persze örömében, elkezdte össze vissza puszilgatni az arcát , amin Eric nagyon meglepődött (  élvezet  ! ) kellemesen csiklandozták Maria puha ajkai  arcát- Köszönöm ! - nyomta az utosó   puszit selymes arcára Maria ajkai bizseregtek . Sosem érintette még az arcát főleg nem az ajkaival !! Eric kezei le csúsztak Maria derekára , ha más látta volna őket a parkolóban biztos azt hitték volna , hogy ők  egy pár !! ...






Hát én most ezzel a fejezettel búcsúzom el !!! Egy hét múlva jövök    addig nyaralni fogok !   És persze írni is csak be nem fogom tudni gépelni ! 25-n érkezem de kedden biztos nem fogom tudni még begépelni ! Addigra sok vissza jelzést  szeretnék !! :) puszi Maria

2 megjegyzés:

  1. Neeeeee most komolyan itt hagysz addig ? :'( hogy fogom én ezt kibirni xD különben szia!! :D Úgyyyyyyyyyyyyy imádlak *-* olyan jó volt és Maria és Eric már vártam h lesmárolja majd legközelebb :D várom h mi lesz köztük és a csapattal is mi lesz új közösség helyes fiúk...féltékenység stb...szóval kíváncsi vagyok :D jó nyaralást én nekem 25-én lesz még csak az év zárom na de mind1 :) nagyon várom a kövit :) puszi Dórii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia !! :) Bocsika !!! :P Amugy én meg évzárora sem megyek !!! Na de a történettel kapcsolatban !!! Szerintem a csókódra még várni kell !!! nem rohanunk ennyira előre !!! :P És lesz igen ugy tervezem, minden lesz , ami bele fér , a társaságott nem cserélem le csak kibővitem , netán ha Maria túl jó lenne a másik csapatnál .... hát akkor Hugóék .... na jó nem kinozlak tovább és nem is mondok többet !!!! :)) Puszikálak !!! Maria ...

      Törlés