2012. július 2., hétfő

11. Kapitel



El készültem a 11. fejezettel ! Ezt Renikém neked írtam !!!! Valószínűleg itt nem kapok komit tőled , tudom nem vagy a szavak mestere  ilyenkor !!! ;) Majd le rendeztük személyesen !! 
A többieknek pedig köszönöm , hogy olvastátok !!! Ezen a fejezetten elég sokat  rágódtam ,  hogy fel -e tegyem , nem igazán voltam benne biztos , hogy egy srác belsejét fel tudom - e nektek tárni annak ellenére , hogy nem igazán látok  beléjük ... És esetleg ez miatt nyálas lenne ....Amit nem igazán szertetem volna ... De a fejezet itt van , majd ti eldöntitek milyen lett ....







-Ó Szívem  ! - hallotta Eric Nia gyönyörűen csengő hangját . Szíve majdnem megállt , amikor a lány mellé lépet . El sem hitte , hogy hozzá szólt . - Egészen szép már az arcot . - érintette meg Nia három selymes ujjával a srác állát . Eric bele remegett az érintésbe , minden porcikájába fájdalom nyílalt . 2 éve vágott már a lány érintése.
-Nem igazán , inkább jó a sminkesünk ! - próbálta elhúzni arcát Nia ujjaitól . De a lány nem engedte.
-Tudod...-nézet Nia Eric arcára , az ő szíve is sajgót ... - talán jót tett neked az , hogy akkor ott hagytalak .
-Marhára - szetté ki  Eric Mia ujjai közül állát és sértetten hátat fordított neki .
-Ne..ne ! - kapta el Nia Eric karját , mielőtt a srác ott hagyta volna, a Eric karja sokkal jobban ki volt dolgozva mint két éve . Eric szembe fordult vele szemöldökét felhúzva.
-Úgy értem érettebb lettél ! - kezdte remegő hangon - megférfiasodtál és a nőkhöz is már biztos jobban értesz ...Volt egy párhoz szerencséd ... - mondta zavartan .
-Volt ! - mondta élesebben , mint tervezte " annyira szép !" sóhajtott a lány arcát nézve " Mért kell ennyire szépnek lennie ?" a szíve is össze szorult . Eric sosem tartotta magát romantikus alkatnak  . Nem is mutatta ki soha érzéseit... Az egyetlen sérthető pontja . Nianak viszont kimutatta érzéseit . Sőt a romantika nagy mesterévé vált .. bármint meg tett volna érte a lányért....
Ezt a korszakot nevezte úgy , hogy hülye 19 éves gyerek volt .Mi másnak is nevezhetné azt , amikor még azt hitte létezik olyan , hogy szerelem ?? Tulajdon  képen nem is tagadta , hogy  létezik , csak  a szerelem nem az aminek azt  mondják ! Csak az eleje szép és jó az igazi szerelem egyenlő a szenvedéssel ugyan is , ami egyszer elkezdődik Eric szerint az egyszer be is fejeződik . A véleménye mellett pedig tejes mellszeléséggel ki áll. És pontosan ezért kezdett bele az egy éjszakás kalandjaiba.  Ott nem sérülhet ...
Egy nőtől sem kérné azt , hogy szerese   . Csak adja meg neki amire vágyik ! És ezt minden egyes kalandjával közölte már  az elején . Egy nőt sem csapot be , nem játszotta meg magát , önmagát mutatta és nem azt , amit kalandjai szeretek volna látni benne ! Mégis akit kiszemelt magának azt mindig meg  kapta , bár volt köztük olyan is , aki hitt abban , hogy meg tudja puhítani és maga mellett tudná tartani , anélkül , hogy felcsináltatná vele magát , de sosem lett így ! Pontosan ez miatt ért a nőkhöz... Tiszteli és nagyon szereti őket , imád velük beszélgetni . Minden nő különleges számára , mindegyikben talált valamit , amitől az szeretetre méltóvá válik számára . Ez az oka , hogy sosem marad egy nő mellett sem , nem akarja tönkre tenni őket ! Megmérgezné  a varázsukat ! Az ok , amiért mindet meg tudja kapni , az a piszkul helyes arca , a hanyag eleganciája  ami szexivé teszi és a jó modora... Mind a három vele született ... vagy csak jó nevelést kapót?! Ö maga se tudja...
És ott van Maria ... ő  volt az első ... igaz nem is vitte ágyba de vele találkozni akart másodjára is ! Tőle sem akart szerelmet, csak élvezni az életet , a szerelem  felesleges tényező számára . Egyszerűen , magyarázatok nélkül ... jól érzi vele magát... És most már , hogy tapasztalta ... ajkai is nagyon tetszettek neki. Eric magában a lányt úgy fogalmazta meg .. olyan a számára , mint a parti drog ..néha kell belőle egy kevéske , hogy kellemesen érezhesse  magát ...
Sokat gondol Mariára , mióta Dannny szakított vele , talán azért , mert ő is sérült mint anno ő maga . De semmi pénzért nem vigasztalná meg ! Ha egy férfi főleg egy olyan mint ő , megvigasztal egy olyan féle lányt , mint Maria , abból mindig szerelem lesz ... De ez náluk egy oldalú lenne ! És valószínűleg Eric bele pusztulna , ha nem tudná viszonozni, már pedig nem tudná és ezzel ölné a lányt belülről.
...
Eric át néz Nia feje fölött ,  egy fekete terepjáró áll meg tőlük két méterre . Ez volt már a 6 -ik , mióta ő is itt  volt . Ma hatalmas koncert sorozatok lesznek Stockholmban rengeteg olyan svéd énekes előadós kedvencek lépnek színpadra , mint Hugo és Tom akik szint úgy itt lesznek . Maria is jönni fog , mint Tom hátér táncosa , Ericnek fura lesz nem Hugo mellet tudni a lányt ...
A srác bőre bizseregni kezd vagy az a mellkasa ami bizsereg és amit elönt valami kellemes ? Nem is tudja eldönteni de nagyon reméli , hogy Maria száll ki abból az autóból  , már egy hete annak , hogy Danny bemosott neki és azóta nem találkozott a lánnyal éppen ideje annak , hogy mint " parti drog - ja " beszívjon a lánytól , igen keményen !     
Eric dermedten nézte a fekete terepjáró hátsó ajtaját , az ajtó kinyílt. Alulról csak két fekete női Nike cipőt látott a cipő gazdája fekete nadrágot viselt . Bárki lehetett volna , aki azokat a cipőket viselte de Eric jól tudta , hogy a lábbeliek gazdája Maria . Mint tipikus nőcsábász és igen jó memóriájának köszönhetően , ha kétszer látta ugyan azokat a lábakat ruhával fedve vagy anélkül , másodjára mindig   tudta azonosítani gazdáját . ( Sokszor jól jött neki nőcsábász ként , elég volt rá néznie a kalandja lábaira , és ha úgy adódott menekülőre tudta fogni a dolgot anélkül , hogy kalandja meglátta volna !)
Marianal viszont ilyen   gond se volt . A lányt igen nagy hiba lett volna nem felismerni már a lábairól . Ő más volt !! Nem ő viselte a ruhát , hanem a ruha viselte őt . Bármit felvehetett a legrongyosabb ruhát is az akkor is úgy állt rajta , mintha az a legújabb trend egyik darabja lett volna. Eric néha nagy unalmában el is gondolkozott mért nem a Mariahoz hasonló kaliberű lányokkal reklámozgathatják a reklámcégek legújabb ruha trendjüket. Jobban állna rajta , mint azokon a vézna modelleken , akik alig 35 40 kg és át lehet rajtuk látni , nem mellesleg a nők nagy része bátrabban venne  fel szexis rucikat , annak ellenére , hogy hál istennek van mit rajtuk fogni . Nem törnek össze a férfiak kezeik alatt .
-Bocs mennem kell drága ! - mosolyodott el Eric Niára nézve és játékosan megsimította a lány állát majd ott hagyta .
-Szabad lesz ? - állt meg Eric , hatalmas vigyorral képen , Maria előtt . És szemtelenül be vágta Tom előtt az autó ajtaját .
-Hümmm...... , alakul ki is a sminkesed ? - mosolyodott el Maria és végig simította Eric árcsontját.
-Aki Hugoé is . - vont vállat miközben Maria pirosló puha ajkait vette szemükre , majd bele  nézet Maria krém barna szemeibe .
-Ó , és a hajad is ! - túrt bele a lány vékony hosszúkás ujjaival Eric frissen vágott kávébarna hajába. - Nagyon kitétel magadért ! - nevetett Maria bájosan csengő hangon .
-Tudod nem csak Hugonak de a táncosainak is jól kell kinézniük ! - simította végig Maria arcát  Eric, hangja bársonyosan mély volt .
-Ha ennél jobban néznél ki , ki is esnél ! - gonoszkodott a lány .
-Ó- húzta magához Eric Mariát , amikor az autó hátsó  ajtaja ki nyílt és Tom kiszállt . Ő is az "Ó"-t használta . Amikor Mariájékra nézet . Eric egyik keze Maria hátán másik a lány derekán pihent ! Maria korall színű körömlakkja virított  Eric mellkasán másik keze pedig Eric derekán tartotta , úgy támasztotta meg magának . Most ő tanulmányozta Eric testszínű ajkait .
-Maria drága menünk kéne próbálni ! - nyögte ki végül Tom .
-Ti utánunk próbáltok az az másfél óra múlva ! -Eric hangjában  hallatszódott    az él . - És a Drágával beszélni valóm  van ha nem haragszol ! - mélyesztette Tom szemébe sajátját Eric . Tom szíve szerint behúzott volna a másik oldalra Eric nagyképű fejébe , hogy szimmetrikus  legyen a nagyképű feje  és magára találjon  . De ehelyett csak bambán szó nélkül nézte ahogy elhúzza magával Eric Mariát .
                                                                         ooo


-Kit hoztam srácok ? - mosolygót büszkén enyhe nagyképűséggel Eric .
-Ó Drága ! - ölelte az az szorongatta  meg Kavin a lányt erős karjaival  még az arcuk is össze ért , Maria majd bele halt annyira szúrta Kevin borostás arca   , amire Alex is rá tett egy labáttal , már levegőt sem kapott !!
-Szegény lány ! - nevetett Tomas .
Hugo megpillantotta a lányt és majdnem elsírta magát , mindenkit eltolt a lány elől . És két karjával ölelte Mariat , lehunyt szemmel . Ostorozta magát , amiért nem nézte meg a lány ajándékát csak jóval később. Tőle kapta a legszemélyesebb ajándékot .
-Tetszett ? - kérdezte Maria és szinte ő is elsírta magát .
-Viccelsz ? - fogta Hugo két tenyere közé a lány arcát . - Nem is én vagyok a művész hanem te ! - jelentette ki , miközben a francos regényére gondolt , amit több mint 3 év után végre befejezett és az ő regénye borítóját Maria megfestette . 2 éven át nyúzta a lányt miután megtudta , milyen tehetséges a festésben is de Maria határozott NEM -ekkel válaszolt  . És most kész .Énekes előadóként már elismerték , most kiderülhet , hogy elismerik -e a regényét .
-Na jó gyerekek ! - húzta ki Mariat Hugo kezei közül Eric . -Elég az érzékeny pillanatokból , ennyi bőven elég volt mára .
-Ünnep rontó ! - jegyezte meg Tomas .
-Az! - helyeselt Maria .
-Mindjárt meglátjuk , hogy az vagyok -e ! - húzta el magával a lányt Eric .
- Fél órád van , Szívtipró  nem késhetsz a próbáról időhöz vagyunk kötve ! - figyelmeztette Tomas .
                                                                        ooo


-Mért hoztál ide ? - vonta fel a szemöldökét Maria egy padon ülve a szomorú fűz alatt .
-Kettesben  akartam veled  lenni ! - vont vállat Eric .
-Ja , rám akarsz mászni ! - nézet csúnyán Ericre , aki elnevette magát .
-Szívem ... - hajolt nagyon közel a lányhoz , szinte suttogott , Maria érezte Eric édes leheletét arcán , szíve mint a vonatok kerekei zakatolni kezdet , a srác rá nézet az órájára , majd megrázta fejét - Tudod nekem nem elég 13 perc! szeretem kiélvezni a dolgot . Még a szeme is szemtelenül mosolygót- De megcsókolni meg szeretnélek ! - ismerte el . Maria lefagyva  ült a padon , nem volt képes megszólalni a " szereti kiélvezni a dolgot " igen csak megborzongatta Maria testét .  Még ellenkezni se volt képes , amikor Eric ajkait az övére helyezte . - Csak baráti , azért kapod mert örülök , hogy itt vagy !- magyarázta  Eric , miközben szórakozott Maria ajkaival és sajnos szemtelenül jól csinálta . Maria már leimádkozta a fénylő égitesteket  is az égről  , csak csókolja meg úgy istenigazából Eric . Mivel a sráca már nem tette meg,  Maria ajkai viszont egyre csak duzzadtak ..., bele markolt a srác bőrkabátja nyakába és magához húzta Ericet . A csók igen csak forróra sikeredet . Végül Eric tolta el finoman magától kifulladva .
-Sajnálom Drágám - szorította Maria homlokához sajátját , szaporán vette a levegőt , alig találta hangját . - Nem késhetek a próbáról . - nyögte .Maria nem akarta elengedni még csókolni akarta " barátilag " . Ha nem lett volna kifulladva , hangosan  káromkodni kezdet volna a mérgében és csalódottságában  ...  

8 megjegyzés:

  1. Szia.
    Egyáltalán nem volt ez annyira nyálas, mint te azt hiszed. Sőt mi több, nagyon is értelmes és tetszetős fejezet lett. Örültem, hogy megtudhattok és átérezhettük eme fejezetben Eric érzéseit, és a viselkedésének az okát.
    Nevetnem kellett azon, ahogyan ott hagyta Niát, Eric amikor meglátta Maria-t. xD
    Kíváncsian várom, az újabb részt. :)
    puszi
    Dóry

    VálaszTörlés
  2. Szia .
    Örülök ha így gondolod , megnyugtat !!!
    Nia otthagyása hát igen rá jellemző volt azt hiszem , aminé ő tette ....
    sietek majd a kővetkező fejezettel is de nem tudom mikor lesz idő be másolni lehet h csak este / éjszaka XD
    puszi Maria

    VálaszTörlés
  3. Szia:)
    Nagyon tetszett ez a fejezeted is!!Szerintem sem volt annyira nyálas, csak pont annyira amennyire kellet;)Nagyon jó volt így hogy Eric érzéseiről is tudhatunk és hogy mi is történt vele a múltban amiért csak egy éjszakás kalandokba bonyolódott bele.Köszönöm h egyzt megírtad nekem és csak a meglepetés kép ide is írtam neked de majd személyesen is megbeszéljük még ;)<3
    Pusza Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :))
      Először is Imádlak de ezt te tudod !!!! És tud kellemesen csalódtam ez több mint amit szóban kihúztam belőled !!!!XD Örülök tényleg h nem lett nyálas öröm hír XD És ezek szerint át tudtam adni azt amit szettem volna !!!! Örülök h neked írhatam és azt hogy te meg írtál ide kellemes meglepés !!!!
      Puszi Maria XD

      Törlés
  4. Szia! :D
    Ismét kicsit lemaradva, de megint itt vagyok :D Ne haragudj!
    Szerintem nem volt nyálas... az nem nyálas ha egy fiú érzelmes vagy romantikus! Az számomra teljesen pozitív dolog és nagyon örülök hogy megismerhettem Eric érzésit, mert így a karaktere is közelebb került hozzám!
    Hát Eric szépen faképnél hagyta Niát.. ez annyira rá vall, de hát istenem Maria jött :)
    A végén ez a csók... wáh ilyen jelenetekből még többet mééég :D
    Szóval tetszett :D
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia !!!
      Nem maradtál le semmiről és örülök hogy vagy !!!! Fontos a te véleményed is !!!! :))Örülök hogy te is így gondolod h nem lett nyálas ... az én néző pontom is ugyan ez ... de képes vagyok túlzásokba esni ... vagyis gondolatba XD Ezek szerint eddig jó , hogy megmutattam Ericet ... ez jó , akkor lesz máskor is !!!
      A csókról pedig annyi , hogy lesz még sok sok ilyen remélem .... És sietek a következő fejezett be gépelésével .... de valószínűleg a következő fejezett miatt megöltök !!!!XD
      Örülök , hogy tetszett , jó ilyet hallani !!!
      Puszi Maria

      Törlés
  5. örülök hogy tetszett a meglepetésem...:)látod azért sikerült ennyit írjak mert hagutad hogy szavakat találjal;)amúgy remélem is hogy leszbek.még ilyen csókok mint a ami a végén volt:$és igen nagyon jól átjött...alig várom a következőt...:D
    pusza Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lesznek lesznek Drága !!!!!!! :))) örülök hogy írsz !!! Várom máskor is !!!!!!!!!!!!

      Törlés