2012. július 8., vasárnap

14 Kapitel

Meg hoztam az új fejezetet végre ! És meg is főttem a gép mellet:)) ..egyre nehezebben ülök le már este is a gép mellén nem , hogy napközben ... szóval kérdése hány nap alatt fogom meg írni és begépelni az ujjat remélem így mint most ....
A fejezethez csak annyi , most többet van benne Danny mint a múltkoribban :)) És remélem nem fogtok meg nyúzni az olvasottak miatt !!! Jó  olvasást kívánok !!!:))






Maria mint mostanában általában úgy most is Kevinnél volt , persze nem Kevin 2 hete történő rosszul léte miatt mert az az kevés alvás és a túlhajtás , miatt volt , Maria pedig egyszerűen csak azért tartózkodott nála mert nem volt más dolga , amióta Toméktől eljött és azóta nem is táncolt , Lia pedig csak ma érkezik , Ericet pedig elnyelte a föld...
Viszont amikor ma megérkezett Kevinhez , már volt ott valaki  . Marianak igen szimpatikusnak és különlegesnek tűnt ...A srác vagy férfinek is mondható vendég az   Alo becenévre hallgatott , Marianak kifejezetten tetszett Alo stílusa 25-26 év körüli  lehetett , krémszínű sport zakót és inget viselt , intelligensnek  és komoly embernek tűnt de közben egy őrült volt , haláli poénokkal... csak egy gond volt vele és az a borostája volt , amitől Maria kiütést kapott , de Alonak nagyon jól állt .
A srác / férfi  fél óra alatt legalább 5x valót  szerelmet neki , különböző féle képen , amin Maria jókat nevetett .
Kevin szomszédai valószínűleg már tejesen megörültek , amikor Alo berakott egy svéd válogatás CD-t a lemezlejaszóba és , max.. hangerőre rakta azt ... Táncolni kezdett Alo és magával húzta a lányt is . Épp egy ilyen pillanatban érkezett Hugo és Tomas . Tátott szájjal nézték , miként örült meg Maria , és táncolták körbe az egész nappalit Aloval   .
-Nyugi csak megörültünk , üljetek csak le ! - somolygott Kevin - Mondtam már , hogy imádom Alot? - kérdezte miközben jött a szám refrénre , amit mind a 3 -an teli torokból igen hamisan énekeltek és Kevin már annyira táncolt , majdnem szétesett . Tomas döbbenten és féltékenyen nézte amikor Hugo oda rohant Mariahoz és nyomott egy " kösz , hogy ilyen vagy " puszit a lány arcára .
-Mi történik itt ? - nevetett Eric miközben lehalkította a lejátszót , Maria először nagyon megörült neki , amikor meghallotta Eric hangját de amikor felé fordult lefagyott arcáról a mosoly . Egy lánnyal jött ... Méghozzá azzal akivel két hete Kevin rosszullétekor ismerkedett meg .A lány már nem volt annyira angyali de gyönyörű volt még mindig !
Eric oldalán fúra volt lányt látni.
-Ő itt Mona a barátnőm - mutatta be Eric a lányt miközben hálásan Mariara mosolygót , aki próbált nem fancsali képet vágni .
-Mona a francia sztriptíz táncos  ?- suttogta Alo Maria fülébe . Mariaban akkora feszültség keletkezett , hogy nem tudott mit tenni , hangosan nevetni kezdet .
-Hülye ! - lökte meg Alot és Monához lépet - Maria - nyújtotta kezét .
-Örülök , Mona - mondta bájosan ,Maria biccentett és  hátrébb lépet .
-Hé és én ? - nézet szomorkásan Eric .
-Most már nincs ölelés ! - válaszolta Maria fagyosan .
-De a barátom vagy !
-Pontosan ezért .
-Nem baj én majd meg kapom a tiédet is - lépet be Alex és egyenesen Maria felé lépkedett , hogy megölelgesse .
-Én is imádlak de szét szúrsz ! - sápítozott Maria .
-Amúgy mi is van ma , hogy ennyien vagyunk ? - kérdezte Alex - Miből akartatok kihagyni ?
-Fogalmam sincs , hogy került ide ez a sok ember ! - veregette hátba Kevin Alexet .
-Már csak Danny hiányzik ! - jegyezte meg Hugo .
-Már nem . - toppant be Danny a nappaliba . - Hű az anyát - torpant meg az ajtóban - Mi van itt ?
-Mindannyian jöttünk Kevinhez . - kuncogót Alex vállába Maria .
-Á te is itt vagy , nem is láttalak a tömegtől ...- lépet Mariahoz és üdvözlés képen egy puszit nyomott at arcára . Eric értetlenül nézet, most mi is van Maria és Danny között . Ő nem tudta , mivel 2 hete nem jelentkezett senkinél , hogy megbeszélték a dolgot és barátok maradtak Dannyvel . - Gondoltam este meg nézlek , hogy vagy de ha itt vagy...
-Remekül vagyok köszönöm , csak épp szét unom az agyam , szegény Kevin is halára unhat , minden nap itt vagyok . - mondta fáradt mosollyal az arcán - De - mutatott Eric felé büszkén 
- palacsintát meg tanultam dobálni . -Eric sunyin mosolygót és elképzelte maga előtt Mariat , miként dobálja a palacsintákat ....
-Nem jó ez így , már mint nem lenne gond.... ,de Hugo 2 hónap múlva kezd el dolgozni az új lemezén , az még fél év , hogy abból turné legyen belőle .- magyarázta Danny . Eric csak pislogót ki a fejéből semmiről sem tudott , főleg arról nem , hogy Maria ott hagyta Tomékat .
-Nyugi van már tervem a , cukrászdába megyek addig  dolgozni ! - jelentette ki Maria . 
-A Szántóba ? -hüledezett Danny - Te utálsz ott lenni .
-Persze , hogy utálom , mindent utálok ami családi ...- jelentette ki - főleg hogy Európa szerte terjedt !És leginkább azt , hogy ez a család szeme fénye  - mosolya elhalványult ,ezt szúrósan mondta  - De ott hasznos leszek !! - jelentette ki bár olyan volt az arca mintha citromba harapott volna , a következő kijelentésénél - Ebben nőttem fel ! 
-Akkor mi mind el fogunk hízni! - jegyezte meg Kevin , aki még Danny kívül tudta  , hogy a Szántó cukrászda Maria  anyának szüleinek a cukrászda láncának egyike , a többieknek ez még új volt . Eric rögtön rá jött a lányt mért is tilthatták ki a konyhából otthon ! - Ugyanis mindannyian ott leszünk éjjel nappal  .- tette hozzá Kevin.
                                                                            ooo


Mindenki a teraszon ücsörgött kivéve Maria ő mindenki unszolása ellenére a nappaliban maradt . Rosszul érezte magát , valami nem volt odabent rendben a kedve is ingadozóvá vált . És a legrosszabb az egészben az volt számára ,  hogy lóvésé sem volt mi nem stimmel vele . 
-Drága . - érezte meg kezén Eric meleg ujjait .- Végre kétesben vagyunk , tudunk dumálni . 
-Igen , tudunk ...- mosolyodott el hamiskásan majd bele szürcsölt igen csak fogakózó italába .
-Mért nem mondtad , hogy eljöttél Toméktól ? - kérdezte Eric , miközben Maria ujján lévő gyűrűvel szórakozott .
-Akartam - nézte Eric babráló ujjait kezén - De nem értelek el ! - fújta ki Maria a levegőt .
-Te kerestél ? - álltak meg ujjai .
-Igen Kevin telefonjáról hívtalak az az csak próbáltalak .
-Ne haragudj , hogy nem vettem fel . - mondta fájdalommal a hangjában .
-Semmi gond ! - mosolyodott el Maria . -Más dolgod volt ! - célzott Monára .
-Neked akkor is fel vettem volna !!! - kezdte el újra babrálni Maria gyűrűjét.-Mi is van most Dannyvel ? - érdeklődött.
-A barátom maradt , megbeszéltük a dolgokat , aznap hívtalak - szúrta oda Ericnek , aki egy pillanatra megdermedt.- Kiderült , hogy jobb barát mint pár volt , most sakkal jobb a kapcsolatunk ... - mosolyodott el Maria . - De inkább mesélj  Monáról...     
-Mona fantasztikus lány . Adtam egy esélyt neki ... ahogy tanácsoltad ...- Maria egyre rosszabbul volt verte szinte a víz !- És persze Alex unszolására aki azt mondta a szerelem  nem mindig szűrnyű , bár szerelmes nem vagyok ! - vont vállat .
-Most jobb igaz ? - mosolyodott el Maria de úgy érezte le szédül a kanapéról .
-Most más ! - szögezte le .
-Mégis csak megőröltél és látod hogy mégsem velem  !
-Csak azért mert nálad labdába sem rúghatok ! - nevetett Eric - De Ibizát nem felejtettem el !
-Drága vagy -Maria melegséget érzett de már szédült is - Annyira szeretlek ugye tudod ? - nézet Maria Eric mélybarna szemeibe . Eric levegőt se kapott , annyira őszintének tűnt és olyan komolyak . 
-Hagy öleljelek már meg ! - kérte a srác fúra érzést érezve a mellkasában , választ se várva magához is szorította Mariat . Eric számára Mariat annyira más volt ölelni ...- Ugye tudod , hogy én mindig itt leszek neked és ne merészeld előbb felhívni Dannyt mint engem , ha bármi is van . - Maria már szinte görcsösen szorította őt és egyre rosszabbul volt .
-Nem fogom ! - ígérte suttogva .
-Jaj Drága annyira hiányoztál ! - engedte el a lányt .
-Volt rám időd gondolni ? - nevette ki Ericet .
-Volt ! - jelentette ki határozottan .
-Akkor mért nem hívtál ? - húzta fel a szemöldökét Maria .
-Mert egy hülye voltam ! 
-Az ! - helyeselt Maria .
                                                                         ooo


Kevin mindent hallott és látott a terasz ajtóból . Mariaért a szíve majd meg szakadt . A lány még nem tudta mit is érez Eric iránt de Kevin igen ... vagyis sejtette . Mindent elárult a tekintette amikor meglátta Monát és most a szomorkás hangja ,szemei , viselkedése , minden ! Személy szerint ő nagyon drukkolt értük , ahogyan Hugo , Alex és most már Danny is ....
                                                                         ooo


-Szívem ! - száguldott be Lia a lakásba mint egy örült és ölelgetni kezdte húgát .
-Ó...Maria ő Lia ?- kérdezte csodálkozva Alex .
-Igen ő Lia - válaszolta Maria helyett Danny . Alex szemei ragyogtak , ahogyan a lányt nézte  .
-Szóval ő a sógornőm ? - kérdezte szemtelenül Alo . Mindenki szeme elkerekedett .
-Maria mond ugye nem ?...- Lia alig találta a szavakat , mindenki kinézet a húgából ..... természetté miatt , ez volt az egyetlen amiért irigykedett rá ... Maria minkig mert kockáztatni és bevállalós volt , számára nem létezett a NEM!!!
-De igen .- mosolyodott el Maria szemtelenül - ö az új imádom !!! - karolta át Alot . - Kb.  egy órája ismerem de azóta csak szépeket mond nekem . - nevetett Maria .
-Nyugi még nem vettem feleségül ! - poénkodott Alo , mindenki fellélegzett . Kevin viszont nagyon nevetett .- Előbb randit kell kérnem tőle...-tette hozzá Alo...
-Randit ? Én nem szoktam  randizom ...- jelentette ki Maria .
-Ne hazudj !! - szólt rá Danny és Eric egyszerre . Maria elpirult .
-Aha .. Szóval akkor eljönnél velem randizni ? - próbálkozott Alo .
-Egy feltétellel ! - harapott alsó ajkába .- Mond meg mért csinálod egy órája ismersz , azt se tudod ki vagyok ....- hihetetlenketett  Maria.
-De tudom ki vagy ! - vágta rá Alo . Maria rá csodálkozott - De csak akkor tudhatod meg mért csinálom vagy netán mit láttok benned amiért csinálom ha el jössz velem randizni ! - jegyezte meg nagyképűen . Eric kényszert érzet , hogy behúzzon Alonak .
- Így , hogy merjek el menni veled randizni ?? - húzta fel a szemöldökét Maria .
-Kockáztass... - vont vállat Alo . Maria elmosolyodott a srác pont olyan volt , amilyenre ő, vágyott , komoly bár nem mindig ...., intelligens és eszméletlenül helyes ! ... minden meg volt benne amit Maria keresett mégsem ájult el tőle ... pedig el akart !
-Alex 3 másodperced van rá , hogy a nővérem el hívd randizni és ő igent mondjon ! - közölte Maria , úgy  ,hogy még csak rájuk se nézett .
-Igen ! - jelentette ki Lia .
-Megbeszéltük ! - bazsalyogott Alex ( hat igen nem igazán ért az ilyenekhez ! Vagy csak jól titkolja ...) 
-Jó akkor randizhatunk ...- fordult Alo felé .- Csoportosan ! - tette hozzá .
-Azt mondtak ne is próbálkozzak , úgysem foglak tudni megfűzni ... - somolygott Alo.
-Hát - vont vállat Maria .- Tévedtek ! 
                                                                        ooo


Maria mindenkit meglepett még saját magát is ! Tomas a fogát szívta . Kevin nem tudta eldönteni  bosszú Eric  ellen ez vagy csak megpróbál tovább lépni . Danny szentül meg volt győződve , hogy ez tovább lépés . Hugo a pohara felett ült és azon gondolkozott , mekkora kicseszés ez... Maria szíve helyre jött, Danny   amit szét cincált , helyre is  hozta ,erre pont most Eric meg akar változni és fel szedi Monát ... Alex most nem foglalkozott vele , neki  pont jól jött a randi , megörült Liajért pedig életében most látta először . Viszont Lia annál inkább . Persze örült , Alo tetszett neki és el is tudta képzelni Maria mellett ...De a húga már nem tetszett neki ! Rossz előérzete volt vele kapcsolatban és rettegett , hogy szétesik . Semmire sem reagált , egy idő után senkinek nem válaszolt , az sem érdekelte , hogy Lia megérkezett , pedig már egy hete nyúzta , hogy jöjjön vissza ....
...
..
.
Maria be  ült  a fotelbe egy kis üveg behűtött bélisszel . Mindenki próbált vele kommunikálni de ő kizárta a külvilágot. Azon rágódott vajon mi lehet a baja ... Miközben Ericre tekintett , akit Mona megcsókolt ... Hirtelen eszébe jutott Ericcel a baráti csókjaik . És , hogy ezek mennyire fognak neki hiányozni ... Hogy már most hiányzik neki , hogy inkább soha többé nem akarja látni . Legszívesebben bár  fogalma sem volt mért is de le kevert volna neki egy pofont .Utálni akarta ... Mindene elzsibbadt a fájdalomtól . Nem értette miért érzi rosszul magát ... Csak azt tudta , hogy fáj és most ismét Ibizán akart lenni , vigye ki Erik újra a Földközi tengerre , had ülhessen  motorcsónakban  és vigye olyan messzire megint ,  ahol már nem látszik a part  és had legyen a motorcsónak végében ... csak úgy semmi nélkül nyugalomban ...
Maria keze tejesen elzsibbadt , kicsúszott a béliszes üveg kezei közül , valószínűleg Kevin fehér szőnyegének annyi .
-Maria , Maria mi a baj ? - rohant hozzá Lia , Maria nem válaszolt , csak fátyolosan látta nővére rémült arcát .
-Maria ?... - ült valaki a fotel karfájára . - Mért sírsz ? - emelte fel  lágyan maga felé fordítva arcát két kezében  Eric és könnyeit törülgette . Még mindig nem válaszolt , némán ült . Mit is mondhatott volna ő se tudta mi a valódi baja ... könnyiről is csak most vett tudomást .- Maria kérlek , megijesztesz ! - könyörögte Eric .
-Haza akarok menni ! ...- szólalt meg végre .
-Rendben , haza viszlek !
- Nem - tiltakozott Maria - Sétálni akarok ! - állt fel és mindenét Kevinnél hagyva semmi nélkül kiszaladt a lakásból . Levegőért remegett úgy érezte megfullad  ....

3 megjegyzés:

  1. Szia! hát nem csodálom h megsülsz itt se jobb xDD
    Hirtelen tényleg azt hittem h Mona sztriptíztáncos xD aztán rá jöttem h nem xDD vagy de ? hehe Nem értem mért nincsenek együtt Eric és Maria mikor éreznek valamit egymás iránt.... Maria azért egyezett bele h randizik a sráccal h féltékenyé tegye Ericet vagy h elfelejtse? és van egy olyan érzésem h Eric azért van Monával h kiderítse Maria érez-e valamit vagy h reagál :OO a vége az pedig sokkolt :OO o.O mi történt Maria-val ??? nagyon várom a kövit tényleg!!sok puszi Dórii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja és a lényeget ki hagytam xDDD Eric és Maria beszélgetése olyan édes volt ez a kedvenc *-* <3

      Törlés
  2. szia
    Mona nem sztriptíztáncos :D Ez egy olyan név amiről az embereknek az jut először eszébe XD !!!! Eric és Maria kapcsolata igen különleges és nehéz ki igazodni rajtuk XD Ők sem tudják mi ez !!!!!!!!
    Annak viszont örülök , hogy semmit sem találtál :D Maria nem azért randizik és Eric nem Maria miattad van Monával ,hogy meg nézze miként reagál rá lány! De ezt a történet folyamán majd kifejtem !!!!
    A következővel ígérem sietek de még neki sem álltam csak fejben O_O De ott kész van :D
    Puszi Maria

    VálaszTörlés