2012. július 23., hétfő

20. Kapitel

Sziasztok Drágáim nagyon sajnálom , hogy ennyit kellett várnotok , sosem váratlak még meg ennyire titeket !!! Tényleg sajnálom , csak gondban voltam ... fejben meg volt mit akartam írni de sajnos nem tudtam megfogalmazni !!! Most viszont itt van és remélem tetszeni fog nektek  !!! 




Maria remegve könnyekkel a szemében ült az ágyán .Eric próbálta átölelni de azt sem akarta ...El akart tűnni a föld sínéről is  , a mellkasa majd kiszakadt annyira fájt . Sosem érezte ennyire elárultnak magát . Sosem !
És pont a nővére , pont ő . Csak egy kellék volt neki ! Mosolyogva hazudót a szemébe pedig ha elmondta volna , ő tejes vállszeléséggel ott állt volna mellette
Most is ott fog állni , nincs más választása , azok kerültek veszélyben akiket szeret ...
Szereti Liat nagyon , de vele egy gond van ha egyszer elveszti valakiben a bizalmát (már pedig benne elvesztette )... akkor abban többet nem fektet bizalmat ! Utálta a helyzetet .... Egy kicsit a saját makacssága miatt is , amit nem tud leküzdeni ... elvesztheti Liat , mert ő sosem volt elég kitartó ....
De arra jutott inkább ez mint , hogy még 1x hátba támadják . A szüleinél sem volt második esély . Otthon mindig ő volt a rossz , mindig mindenről ő tehetett ... Pedig Maria mindig változni akart az anya , miatt de az nem értékelte ! Egészen addig változni akart még svéd országba nem jöttek családjával , nagyapja halála miatt .
Akkor akart elköltözni az apja Mariaval ... Az anya mindig szita , az apja mindig védte és ez miatt hatalmas viták képződtek (részben tényleg ő miatta)!
Az anya akkor is vele kiabált most is a fülében csenget "A te hibád " hányszor hallotta ez az ő szájából !
Már pakoltak ..már kezdte fejben élvezni az új nyugodt békés életét , amikor a hír jött ...a másik nagyapja meg halt és irány svéd ország  ! Az volt az egyetlen menekülési pontja , a családja haza jött ő ott maradt ... és lám lám a sor ismétlődőt , a nővére menekülési pontja is ugyan ez volt !
Sírt és sírt és képtelen volt elfogadni , hogy a nővére is kijátszotta ...
Fájt a mellkasa , két kezét szorította magához , elvesztenek és értéktelennek érezte magát . Aztán nem is tudta mikor de azt érezte , hogy az Öreg mellette ül az ágyon és magához szorítja , pont mint amikor kicsi volt és az anya miatt sírt ... egyik kezével az arcát simogatta megnyugtatóan és lágyan , másikkal a hátát , bár most nem suttogta "Ssss" most hagyta sírni , kikellet , hogy sírja magát !
Szép lassan azonban most is megnyugodott . Az Öreg vállának dőlve  nézet Ericre ... Öt is le sokkolta a hír , az ajtónak döntve hátát ült a földön hanyagul , felhúzta térdeit melyen megtartotta karjait ...
Mariat nézte kölyök képével , mélybarna szemei az arcát pásztázta ...minden fájdalom ott volt az arcán . Ott volt az arcán a keserűség , amiiért Lia hazudott neki , nem a szülei miatt és Danny miatt költözött Svéd országba . Hogy a szülei meg nyugodjanak . Ők nem is tudtak a Dannyvel való szakításáról ...Danny 1x rá is kérdezett de , nem tűnt fel neki ostobának érezte magát nagyon ostobának . Nem értette Lia mért nem volt hozzá őszinte ... Segített volna neki , ő mindig segített neki... Talán a hazugságot megbocsátotta  volna,... talán de azt , hogy hallgatásával veszélybe sodorta mindenki életét aki fontos neki , azt NEM!!!
-Nem hiszem el , egyszerűen nem megy !!! - - háborgót Maria és kicsúszott az Öreg öleléséből 
.- Hogy jöhetett össze Márkkal ? - állt fel .- és össze is költözött vele ? Ez normális ? - hüledezett Maria .- Mond meg mért ? - nézet az Öregre válaszra várva . -  Pénzünk mindig volt , mit tudott volna ezen kívül adni neki Márk ?
-Önállóságot ... pont úgy , hogy ne kelljen önállónak lennie ! - motyogta az Öreg .
-Mért akart önálló lenni ?
-16 évesen te már rég önálló voltál , eljöttél mindent ott hagyva ... ő 18 évesen még nem ! Mindig rád akart hasonlítani ! - jelentette ki az Öreg - te 17 évesen itt tartasz ő 20 évesen komában fekszik ! - keményedett meg a hangja - "2 éven keresztül elviselte Márk dührohamait azt , hogy veri ... ha éppen úgy tartja kedve - az Öreg torka elszorult - Nem engedte , hogy segítsek !!! - morgott a semmibe tekintve - Aztán te el költöztél és ő egy új élet reményében össze szedte az össze bátorságát és el szökőt! - az Öreg alig bírt beszélni ... fájt az igazság !
-Csak egy bibi , ez a Mark valami maffiózó féle !!! És meg találta ! - nyelt nagyot Maria .
-Alex pedig lett az áldozat ! - Eric még mindig ugyan ott ült az ajtó előtt , térdein könyökét támasztva .
-Tudjátok a legrosszabb az az , hogy ez figyelmeztetés volt , hogy Lia az Övé ! Ez még semminek sem a vége ! - lépet az ajtóhoz az Öreg , ahol Eric ült . -Ha Lia felébred és nem megy vissza hozzá - sóhajtott - Jön a családja - nyelt nagyot , nem akart rájuk ijeszteni de az igazságot nem akarta előlük el hallgatni.
-Alex nem tudhatja meg ! - jelentette ki Maria .
-El akarod hallgatni előle ?... - ráncolta homlokát az Öreg   - Pont úgy ahogy ő tette ?
-Nézd Öreg ! - emelte fel az egyik kezét Maria . A hangja fáradt volt !- Senki elől sem titkolnék el semmit , főleg nem úgy ahogyan Lia tette velem !. - jelentette ki .- De Alex beteg , az idegei tejesen készen vannak , kikészült  .. főleg Lia miatt ! ...Csak ártok vele , mint segítek , ha elmondom az igazat . - feszülten a hajába túrt.Vágyott a megértésre ! - De ha kell vállalom ezért a felelősséget !
-Meg kell találni azt a pszichopatát , mielőtt Lia felébred a komából ! - jelentette ki Eric , feltápászkodva a földről .
-Úgy van , de ez nem a te dolgot ! - közölte az Öreg .
-Hát akkor kié ?- tárta szét karját válaszra várva .
-Jó éjszakát ! - csókolta homlokon Mriat az Öreg és válasz adás nélkül távozott .
-Ennek nagyon nem lesz jó vége ! - ült le az ágyra Eric . Szíve szerint magához ölelte volna Mariat de a lány már korábban eltolta .
-Mért kell mindig megbonyolítani az életet? - tette fel költőien a kérdést Maria még mindig állva!
-Most mi lesz ? - kérdezte csöppnyi éllel a hangjában . -Bujkálni kell ? Én nem vagyok képes rá !
-Haza kell menni ! - jelentette ki és ült az ágy elé .
-Mi van ? haza ? Mármint Magyarországra ? - hökkent meg Eric .
-Meg kell találni ...-motyogta .
-A..a..a - nyúlt Eric Maria hona alá és fel húzta a földről a lányt .-Nélkülem mostantól sehova ! - jelentette ki ...Maria az ágynemű mintáját tanulmányozta . -Nem tartom jó ötletnek , hogy te bárhova is el menny !
-Pedig el kell ! - motyogót még mindig .
-Hát akkor nincs más választásom !- emelte fel minden gyengédséggel  Maria állát két ujjával és lágyan kereste tekintetét , Maria minden hová nézet csak rá nem , várta , hogy Eric azt mondja akkor bebörtönözi , lelakatolja stb...amivel vissza  tudja tartani . Várta a csalódást ...Eric mély levegőt vett , nem mondott semmit , rá várt agy megadta magát és krém barna szemeit az övébe süllyesztette . Sráca ajkai féloldalas mosolyra húzódót  . Maria szíve hevesen dobogni kezdett , 1 pillanatra azt is elfelejtette , hogy miről beszéltek az imént , majd Eric megszólalt mély bársonyos hangján  .
-Veled  kell mennem ! - vont vállat a mosolya szemtelen lett . Olyan igazán szexis és rossz fiús hatást kellette Mariaban .


                                                                   ooo


Maria mindig be szokta húzni a sötétítőt tegnap viszont elfelejtette ...
A reggeli napsugarak pofátlanul és játékosan be szöktek a szobába , arcát s napfény csiklandósan melegítette ... ébresztgette .
Nagy nehezen ébredt fel és még nehezebben nyitotta ki szemét ! Majd fordult egyet és a srácába ütközött !
Ez a reggel más volt . ! Hetek óta először kelt fel jó kedvűen, végre nem gátolta a nővére ... Sajnálta és hiányzott neki de a düh amit iránta érzett ... most a hiányt elnyomta .
Mellesleg Eric aki mellette feküdt , jócskán jobbá tette a reggelét , a látványa egyesen lehengerlő volt .
Az éjszaka az egész takarót le húzta róla Maria így 1 szál alsónadrágban feküdt a hasán a párnája alá begyűrve kezeit     . egésze testén játszódtak a napsugarak . Arca most gyerekes és ártatlan  volt . Szelídnek tűnt és a rossz fiús maszkja is eltűnt , amit gyakran húzott fel , hogy ezt a látványt eltakarja .
Maria sosem látta így Ericet , ilyen tisztának ..de a látványa lehengerelte aludt mégis biztonságsót nyújtott neki ....
Hosszúkás ujjait a sráca selymes arcán végig húzta . Saját mellkasában bizsergést érzett . Közelebb dugta hozzá az arcát ... közelről nézte és most sem találta benne a hibát ... Tökéletes volt ! Maria belűről remegett .. Most először érezte , hogy övé a sráca .. pedig jól tudta ... sosem lesz az övé , ő nem holmi tárgy ! Ő dönt a sorsáról és ő dönthet úgy , hogy vele marad , de ki tudja meddig ?!Talán ez volt a legfájdalmasabb a dologban lehet , hogy vele marad örökre de az is lehet , hogy 1x elmegy ..akkor amikor nem számít rá ! ... benne van a pakliban és ettől Maria egyenesen rettegett . Már tapasztalta ezt az érzést , amikor a mellkas feszíteni kezd . Danny elvesztése fájdalommal járt . És ez az érzés bele égetődőt .
Most apró pici csókokat lehelt Eric arcára . Nem akarta felébreszteni ...de vállat vont és kellemesen ébresztgetni kezdte .  Melegséget érzet , olyan volt , mintha először érezné tejesnek magát és eddig csak azt hitte volna hogy az !
- ! - mosolyodót el Eric és még jobban gyűrte feje alá a párnáját .
-Szeretlek ! ...- bugta Maria miközben továbbra is puszilgatta . Eric egy  pillanatra csöndbe maradt és csak csukott szemmel vigyorgót !!!
-Ezt éjszaka nem éreztem , fáztam ! - dörmögte még mindig csukot szemmel mosolyogva .
Maria abba hagyta a puszilgatást , Eric párnájára fektette fejét , hogy egy síkban legyenek .
- ! - méltatlankodott . Amiért nem kapott több puszit . Maria csak mosolyogva nézete , miként változik a sráca kisfiúvá a homlokát ráncolta az ajkait mérgesen össze szorította . - Csak még egyet - nyakvajgót .
-Nem ! - állt fel Maria a ágyról .
-Nem vonhatod meg ! - pattant fel Eric és Maria dereka után nyúlt .
-De igen ! - nevetett Maria - Gyere reggelizni !
-Nem akarok ! - motyogta sértődötten Maria vállába , miközben még mindig a lány derekát fogva ki csámpáztak az ajtón nevetgélve , most ő nyomot apró puszikákat a lány arcára , amitől Mariaban fel éledtek a pillangói.
-Hát itt mi történt ? - pislogót az Öreg . Jó volt így látni őket nevetgélve szerelmesen !
Maria megkomolyodott be villant a tegnap este ... az amin az agyában járt le fekvés után ... a döntése amire jutott !
-Döntöttem ! - jelentette ki , magabiztosan keményen !!!

10 megjegyzés:

  1. Szia :D
    Ó édes istenem én esküszöm sokkot kaptam :O Ez ez ez mi ez? :O Most komoly összeállt Lia valami maffiózóval? És hazudott Mariának? :O Ez durva, nagy csavar nem gondoltam rá, de ha ezt Alex megtudja összeomlik, habár azért azt nem hiszem hogy Őt kihasználta volna Lia, az nekem nagy csalódás lenne mert nem akarom hogy Lia ilyen kegyetlen ember legyen...
    Eric vele akar menni, ez óriási megkönnyebbülés, hidd el azt hittem visszatartja majd, de nem inkább segít neki mint hátráltatja, nagyon pozitív :D
    Ez a reggeli pusziözön annyira megmosolyogtatott :D Nagyon aranyos jelenet volt, és most még az sem rontja el az örömöm hogy kifúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogyan döntött Maria? :O :))

    Ja és még valami, én voltam az aki piszkált a helyesírás miatt, de most akkor azt is elmondom, hogy rengeteget javult.. egy-egy apró hiba van, de az kinél nincs nálam is mindig van! Szóval ez az egy problémám volt és megoldódott :D Így már minden perfekt és csak élvezem a sorokat ;) És így utólag ne haragudj a zsörtölődésem miatt, de használt :))

    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia !!!
      Jaj nem !!! Lia nem rossz !!!! Ö csak azt se tudja merre mennyen a világban és össze került ezzel a félőrülttel !!!
      Örülök , hogy tetszett a fejezett és a pusziözön dolog is , megkönnyebbültem ... Már fent van 2 napja a fejezhet és még senki sem írt !!!
      A következő fejezettel sietek bár most pluszos fejezet fog jönni !

      Örülök , hogy most már nem találsz hibákat !!! :)) Ez nagyon jó ... fejlődöm jobban átolvasom a dolgokat !!! Örülhetek , hogy észrevehető !!! És nem volt túl nagy zsörtölődés ... inkább csak segítettel és ezt köszönöm !!!<3
      Puszillak Maria :))

      Törlés
  2. Szia Mariaaa:) megrémisztettél a fejezet elejével:(nem is tudom hogy hova is tegyem Liat...mi az hogy nem mondta el Marianak hogy volt az a Mark nevû csávója....pesig pont egy testvér az akinek az ilyeneket el lehet mondani....azért remélem hogy nem fog rá sokáig haragudni Maria vagyis nem is haragudni hanem inkább hogy vissza jön majd az a bizalom kettôjük között...és milyen aranyos Eric is hogy elkiséri majd Magyarországra ha megy:))és a reggeli ébresztô....hát iszonyat:)Maria a szép nap simogatására....Eric meg Maria puszijaira:) :$ilyen puszis ébresztô majd egyszer nekem is kell;)és nagyon kíváncsi vagyok hogy hogy döntött Maria....ugyh várom a kövit:))és éfesem igen nagyon sokat változott a helyesírásod....és ha én mondom akkor az tényleg úgy is van:$ :)na puszi Rena <3 csak így tovább édes:) mert nagyon élvezem ôket:$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj Rena nagyon imádlak !!! <3
      Nem mondok semmit !!! Nem húzol ki belőlem semmit !!! Olvasnod kell !!! :))
      A puszikról pedig csak annyi hogy én nagyon remélem , h lesz ilyenbe részed ... majd kinyomtatom a barátodnak és az orra alá nyomon !!! " A Renát így kell ébreszteni "!!!:))
      A következő fejezettel sietek de ez pluszos lesz .. az az Eric múltja !!!És hát elég hot ra sikeredett eddig ! :))
      Puszillak Maria

      Törlés
  3. Sziaaa :D
    Bocsi hogy csak most!
    Tetszett a fejezet, tátott szájjal olvastam az elejét mert azt sem tudtam hol vagyok... nagyon meglepődtem :O Csak vártam hogy derüljön már ki és mikor kiderült, lehet furcsa de én Mariára voltam inkább dühös mint Liára... ne kérdezd mért mert nem tudom csak valahogyan ezt éreztem. Nagyon szeretem Lia karakterét ha bár eddig keveset volt jelen, de valahogy inkább sajnálatot váltott ki a tette belőlem mintsem haragot vagy dühöt... Maria viselkedése nem tetszett egyszerűen nem volt szimpatikus! Eric ledöbbenését megértem és valahogy én is úgy éreztem magamat! Az Öreget még mindig imádom és Alexet most nagyon sajnálom, bár ez nem megbocsájthatatlan csak inkább ijesztő, hogy még nincs vége!
    Várom a kövit és a múltat felhozó részt is!
    Mégegyszer bocsi hogy csak most! (És olvastam az előző komikat, és igen határozottan alig található hiba, én most ebben például nem is láttam egyet sem! :D )
    Pusziii Roxiii

    VálaszTörlés
  4. Szia !!!
    Maria és Liával kapcsolatban csak annyi saját szuvenír jogod ... Bár azért el mondom a véleményem XD ! Én úgy gondolom ez természetes volt !!! Lia el hallgatott előle egy nagyon fontos dolgot !!! Veszélybe sodorva ezzel másokat ... lásuk Alexet !!! Pedig ezt el lehetett volna kerülni !!! Egy testvér mindig minden körülmények között ott van a testvére mellett !!! És amint le is írtam Maria akkor is támogatta volna és segített volna rajta , ha elmondja ...
    Na elöl ennyit ....
    Nem baj hogy késtél lényeg , hogy megérkeztél !!! És köszönöm a dicsérő szavakat !!!
    A következő fejezettel sietek ...! Nagyon kíváncsi leszek mekkora traumát okozok vagy háborgást !!!! XD
    Puszilak Maria

    VálaszTörlés
  5. Szia! Bocsánat h eltüntem de nem jó a netem :( Nagyon meglepődtem LIa le állt egy maffiával? kicsit sokkoló volt! A reggel kis jelenet irtó cuki volt én is szívesen ébrednék így :D nagyon várom milyen döntést hozott Maria :OO nagyon várom a folytatást de nem tudom mikor tudom olvasni de azon leszek h minél hamarabb írjak kommit! :) sok puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia !! Nem baj , az a lényeg , hogy vagy !!! És nagyon remélem , hogy hamarosan jobb lesz a neted !!!! Számítok rád !!!:))
      Hát még lesznek sokkoló dolgok az ígérhetem !!!
      Puszillak Maria

      Törlés
  6. Szia csajszi!

    Igaz most rövid lesz a véleményem... de sajnos többre és hosszabbra nincs időm. :(
    De azt el kell, hogy mondjam. Nagyon de nagyon tetszett ez a fejezet. És most is sikerült megdöbbentened. És ha kérhetlek, még gyakorta tégy így. ;)
    Kíváncsian várom az újabb eszményi részt. :)

    Sok puszi!

    Dóry

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága !!!
      Jaj nagyon köszönöm !!! Igazán örülök , hogy tetszett és , hogy meg tudtalak lepni !!! Igyekszem a következőkben is így tenni !!! A következő fejezettel pedig nagyon sietek !!!
      Sokszor Puszikállak Maria

      Törlés