2012. július 12., csütörtök

16. Kapitel

Először is ... nagyon kezetek  megijeszteni ... csak Dórii ír nekem , amit köszönök is neki :)) De hol vagytok ??? 
Másodszor pedig , kezd alakulni a történet úgy érzem ... még mindig nem vagyok megelégedve magammal de most már egész jó rémélem !!! A mostani fejezett eléggé esemény dús és remélem senkire se hozok néha frászt :))) !!! 







-Szerintem menned kéne ! - jegyezte meg Danny a nappaliban ülve Mariaval .
-Szerintem is . - állt fel Maria - Csak gondoltam benézek ha már itt vagyok !- lépet ki az előszobába .
-Gyere felkísérlek ! -Bújt bele cipőjébe Danny és bezárta maga mögött az ajtót .
-Nem kellene kibékülnötök Ericcel ?  - kérdezte Maria , Danny szemébe nézve . A srác ajkába harapott .
-Nem bántam meg , hogy behúztam neki ! -közölte .
-Danny !
-Nézd én értem a helyzetet és most már semmi gondom nem lenne ha netán összejönnétek , de az akkor fájt ! - magyarázta .
-Szinte a testvéred ! - érvelt Maria .
-Megérkeztünk ! - állt meg az ajtó előtt Danny és megköszönte , hogy nem nyaggatja jogosan tovább Maria , majd be dörömbölt az ajtón.
-Kösz ,hogy felkísértél !
-Gyere máskor is ! - ölelte meg Mariat , majd zsebre tett kézzel távozott .
-Szia - nyitott ajtót Mona , a lány szőkés haja fel  volt fogva a mosolya az arcán hatalmas volt . - Danny ? - kérdezte .
-Szia - köszönt és válasz nélkül belépet a lakásba . Nem tehetett ellene de nem bírta elviselni Monát.
-Szívem Maria jött ? - lépet ki Eric a konyhából .- Ó !- nézet végig Marian . Most annyira szexisnek találta és annyira másnak . A tartása olyan kecses volt ,  mint amikor táncolni szokott ! Szemei fényletek arca felderült volt ,  pirosló ajkai mosolyra húzódtak , amikor észrevette Eric pirosba boruló arcát , Eric nehezen vette észre magát , mennyire szemtelenül pásztázta szemével végig a lányt . - Csinos vagy ! - jegyezte meg Eric és újból végig mérte . Világos farmert viselt , amiben formás alakja tökéletesen látszódott . Tőle nem megszokottan de bézs színű magassarkút viselt , pont olyan színű volt mint a körmei és a felsője .
-Köszönöm - mosolyodót el , jól esett neki a dicséret .
-Meg hoztad a bort ? - kérdezte Mona .
-Persze Alex választotta .
-Alex ? - húzta fel szemöldökét miközben közeledni  kezdett  Eric .
-Igen mielőtt át jött este szóltam , hogy vegyen mára egy üveg bort .- mesélte Maria. Eric amikor oda ért hozzá nem a borért nyúlt hanem egy hajtincséhez .
-A hajad is jó ! - Dicsérte -Szeretem amikor kiengeded - mosolyodót el - És már megint vágattál belőle - jegyezte meg , és végig húzta az ujjait a tincseken  majd a borért nyúlt , pont úgy , hogy hozzá érjen Maria kezéhez . A lány szíve gyors ütemben kezdett kalimpálni .
-Jó minőségű bor ? - kérdezte Mona Maria és Eric elé állva . Maria hatalmas sóhaj  kíséretében hátrébb lépet egy lépést Erictől .
-Szívem , hogy kérdezhetsz ilyet , tudod , hogy Alex ért a borokhoz . És Maria se hozna ide valami vackot ! - nézet lágyan bocsánatkérőn Eric Maria felé .
-Tudod , hogy nem úgy értettem ! - magyarázkodót Mona Ericnek .
                                                                             ooo


-Szívem gyere már ! - sürgette Mona Ericet - Bármelyik percben itt lehetnek ...
-Jó, jó itt vagyok ! - lépet ki a szobájából Eric egy homok színű nadrágban és egy tört fehér felsőben. illetve Maria kedvenc barna lábbeliében . Igazán helyes volt.
csöngetek ....
-Végszóra - lépet Eric az ajtóhoz , hatalmas mosollyal az arcán .
-Te meg mit keresel itt ? - fagyott le Eric arcáról a mosoly.
-Mariahoz jöttem ! - közölte flegma stílusban Danny.
-Nem ér rá ! - vágta volna rá Eric az ajtót Dannyre.
-De ez nagyon fontos , Maria ....-kiabált be az ajóton.
-Danny ? - lépet az ajtóhoz Maria.
-Bocs de a telefonod nálam maradt ! - nyújtotta át a fehér kütyüt - Anyud keresett azt üzente okvetlenül hívd fel nagyon fontos ! - adta át az üzenetet .
-Remek . - fancsalodott el Maria arca.
-És még valami....- Eric arca vörösödni kezdett a méregtől . - Ők nem tudják , hogy mi már nem ....? - kérdezte óvatosan Danny .
-Nem nem tudják ! - rázta a fejét Maria elmosolyodva .
Eric elképedve nézet Mariara .
-Na jó nem zavarlak , még egyszer bocs és érezd jól magad ! - fordult ki az ajtóból Danny.
Mona döbbent pillantásokat vetett Mariara .
-Nem tudják ?
-Minek ? - vont vállat - Ha Danny nem kisér  velem haza , azt se tudták volna  ,hogy együtt voltunk .- közölte cipősen . Nem értette , mit érdekli Monát az ő dolgai .
-Danny volt nálatok ? - kerekedett el Eric szeme .
                                                                            ooo


A nagy ajtó ácsorgás közepette megérkezett Eric családja . Az apja magas és csöndes volt , jó ,nagy sörhassal . A nővére Aya pedig rideg , főleg miután megpillantotta Mariat , a húga pedig a nővérén logót  . A családból egyedül Cal Eric bátya volt szimpatikus alak . Ő volt az egyetlen befogadó képes a többiek se Monával se vele nem foglalkoztak . Eric édesanya nem volt kellemetlen társaság , csak ő a kicsi fiával foglalkozott ... Maria nagyokat mosolygót rajta .
....
A leves elfogyasztása fagyos hangulatban telt , egyedül Eric és az édesanya Márta beszélgettek . Maria már le imádkozta a csiliaggokat is , hogy be fejezzék a levest és félalhason hozni a második fogást .A várva várt pillantatott visszont a mellette ülő Cal tette igazán kellemetlenné. Udvarias akart lenni és ki húzta a lány alól a széket de furán hagyta a szék lábait amiben Maria megbotlott . Mint a nap bénasága ( legalábbis ő úgy érezte ) majdnem a srácra zuhant de Eric egy kézzel a csípője után kapott és magához húzta Mariat . Szíve vadul kalapálni kezdett újból . Eric saját magát is meglepve még közelebb húzta magához Mariat és észrevette , hogy a lány haja nem a megszokott mandula illatban illatozik hanem valami erős mentolos illata van .
-Kösz .- tolta el magától váratlanul Ericet , úgy érezte bármely más esettben vissza élt volna a helyzettel de most nem ment ! Érezte magán Mona pillantását és inkább kiviharzott a konyhába .
-Ez meg mi volt ? - viharzott utána Mona , hangja súros volt .
-Ezt , hogy érted ? - fordult vele szembe Maria .
-Mindig túl közel vagytok egymáshoz , mit jelent ő neked ? - sötétedett el Mona szeme . Maria a kétségbe esett lány elé lépet .
-Sokat - lágyult el a hangja  - És nincs rá olyan szó amivel megfogalmazhatnám , de a ti kapcsolatotoknak ez egy cseppet sem árt ! - "sajnos " hagyta ott Monát és tért vissza az ebédlőbe .
Ott sem volt sokkal jobb a helyzet Márta rémült szemekkel nézett rá , kezdett Maria is megrémülni .
-Eric most mesélte , hogy közöd van a Szántó cukrászda lánchoz ! - mosolygót Cal .
-Igen anyué ! - bólintott , Marta szeme is elsötétült épp úgy ahogyan az imént Monának .
-Ez pompás - csapta össze tenyereit Calvin .- Én esküvő szervező vagyok és a legtöbb kuncsaftom onnan szeretne tortát rendelni de eddig nem jutottam be oda - panaszkodott , Maria először meglepetten hallgatta "Esküvő szervező ?? Azok nem melegek ?? " Cal nem nézet ki annak jó felépítésű , nő imádónak tűnt mint az Öcse  ...
-Hát ha adsz egy névjegy kártyát , mostantól rendelhetsz onnan is tortát ..- vont vállat Maria .
-Tényleg , megtennéd ?- hüledezett Calvin .
-Ha oda adod a névjegyedet , mért nem ?
-Te Kaspersen lánya vagy ? - csuklott el Marta hangja , közben Mona is vissza tért lehiggadtan.
-Ha Gyula Kaspesrenre   gondol ... igen - bólintott - Mért netán ismeri ?
-Hogy ismerem-e ? - mosolyodott el - Ő volt fiatal korom nagy szerelme ...- jelentette ki .
-Az apám ? - hüledezett Maria , Marta férjére nézet aki nem is reagált . - Hát ez kellemetlen .
-Annyira azért nem, mesélj róla jól van ? - kérdezősködőt .
-Sajnálom nem tudom , két éve nem élek otthon , de amint hallottam jól vannak .
-És fog ide jönni ? - Maria egyre kellemetlenebbül érezte magát , a nő érdeklődést mutatott az apja iránt méghozzá Eric anya volt az a nő !
-Nem hinném a nővérem épp egy hete jött meg a látogatásból !- húzta el Maria a száját .
-Anyu ! - nézet rémült arccal édesanyára Eric.
-Igen ?
-Mond , hogy nincs még véletlenül se rokoni kapcsolatom Mariaval ! -Eric a kezeit tördelni kezdte  ... ez nem rá valló viselkedés volt .
-Úristen dehogy fiam ! - kapott a szívéhez Marta - a születésed előtt négy évvel már nem élt Gyula Svédországban  - nyugtatta Márta Ericet és Maria is azon kapta magát , hogy a rémületől az ő csomra is össze szűkült.. Bele se mert gondolni ,hogy ő ketten netán rokonok ... -Még a nővéred se de még a a bátyád sem tőle !!!- nevetett - a sors fintora lenne ha bele szeretnél a húgodba .- tréfálkozott ,amitől kirázta Ericet és Mariat is a hideg .
-Mi az hogy bele szeretnél ? - Mona mint a cövek ült fel .
-Hát Maria és Eric ....- lesett a nő értetlenül .
-Nem ! - ellenkezett Maria .
-Nem ? - kerekedett ki mindenki szeme .
-Én a csak barát vagyok ! - jelentette ki Maria .
-Tessék ? - dőlt előre Eric nővére - Mi azt hittük , hogy ti ....- vörösödött el .
-Hát ezt rosszul hittétek ! - állt fel Mona az asztaltól és le vágta az evőeszközeit majd sírva ki rohant a lakásból .
-Ne várj ! - rohant utána Eric .
-Hát ez már kellemetlen ! - nyögte szégyellve magát Marta .
-Hát ez az ...- helyeselt Cal - Nem is tudom mért de meg se fordult a fejemben , hogy a kis csaj és az öcsém ...- mentegetőzött.
-Nagyon közeli barátok lehetek , ha mi is azt hittük ...egy pár vagytok !..- mosolyodót el Aya  , kezdte megkedvelni Mariat .
-Hat én most - harapott ajkába Maria - rendbe szedem magam a fürdőben és távozom . - állt fel - őröltem , hogy megismerkedtünk  - mosolyodót el hamisan - téged pedig nem felejtelek - mutatót Cal felé - Szólok a Szántóban , hogy téged mindig minden körülmények között  kiszolgálni ! - Cal  hálásan bólintott.
-Látunk még ? - kérdezte Aya , Maria vissza fordult felé ,mosolyra húzta ajakit , próbált  vissza idézni Alex mit is mondott tegnap este , ismertetés képen.." Eric nővére a legkritikusabb ,ha ő meg kedvel nyert utad van a többiekhez is "
-Nagyon remélem - mosolyodót el Maria majd eltűnt a fürdőben . Sírni akart ! Szörnyen végződött a nap... De legalább nem rokonok ! A reggel jól indult  , Remélte ez így is marad legalább addig amíg haza nem ér !! Nem jött össze !  És nem az rontott el mindent , hogy Marta és az apja ismerték egymást , méghozzá igen közelről , még csak nem ia Mona és a félreértés hanem Eric... Ő minden rossznak az okozója .
-Maria ! - tépte ki rémülten a fürdő ajtót Eric , a lányra pillantott,aki a kád szélén ült és fejét a hideg csempének támasztotta .
-Ne haragudj a családom miatt ! - ült Maria mellé a kád szélére .
-Nem velük van baj , hanem velünk ! - sóhajtott keserű hangon .
-Mi ? - sápadt el Eric .
-Nem az ő hibájuk ,hogy azt hitték , hogy mi ..., hanem a miénk , mi adtunk rá okot , hogy félre értsék ! - jelentette ki - Be kell fejeznünk - nyelt nagyot - Már nem vagy egyedül álló , hogy ezt meg engedjük magunknak ! - csuklott el a hangja - Még a legközelebbi barátok sem viselkednek így !
-Ne legyél hülye ! - szólt rá Eric dühödten .
-Talán ha egy ideig nem találkoznánk ! - kezdte el folyni Maria könnyei , de hitt benn , hogy helyesen dönt .
-Ezt te sem akarhatod !
-Így jobb lesz .
-Jobb lenne ha be fejeznéd a drámát , mégis kinek lenne jobb ? - emelte fel hangját Eric tehetetlenségében .
-Monának .
-Egem viszont tönkre teszel ! - nézet fájdalmasan Mariara , tudta , hogy komolyan beszélt a lány , látta ahogy fel áll , érezte ahogy meleg érintésével végig simítja az ő vállát és az ajtó felé indul .
Be pánikólt ... Nem akarta elengedni , utálta Tomot , amiért Ibizán vissza küldte érte és a helyzetet is utálta , amiért olyant tesz , ami miatt undorodni fog magától ....
Fel állt a kád széléről és két lépéssel Maria előtt termett be vágta az ajtót és vissza húzta a lányt .
-Ilyen könnyen nem szabadulsz meg tőlem ! - préselte az ajtóhoz Mariat és ajkait betapasztotta ajkaival , mielőtt meg szólalhatott volna.
Maria ellenkezett minden erejével , tudta milyen érzés ha meg csalják az embert de Eric túl kitartó volt és mohó .Ő minden idegsejtjével azon volt , hogy elutasítja de a teste mást diktált .... viszonozta Eric mohó ajkainak csókját.. Vékony ujjaival bele túrt Eric selymes  kávébarna hajába .és   reszkető kezével görcsösen szorította a srácot magához , nem akarta elengedni. Most túl jó volt... a pulzusa az egekben a teste reszketett , a hasában pillangó nevű ízék repkedtek , az ajkait forró ajkak tapasztották be .
Szerette a srácot , nem mindent elsöprő szerelemmel , hanem szépen lassan beérő szerelemmel , ami igen csak kezdett beérni...., most még tudna nélküle élni , de hülye lenne ....
-Mi sosem tanulunk ! - hajtotta Eric homlokát Mariajéhoz , amikor elváltak . Maria meg se tudott szólalni .- De most már tudod , hogy nem lehet olyan , hogy mi ne találkozzunk ! - Vette még mindig szaporán a levegőt Eric is Maria egyik kezét a srác mellkasára helyezte , hogy el ne essen , nem volt képes meg állni a saját lábbán ... össze vissza szuszogót ... érezte , hogy nem csak ő nem kap levegőt normálisan hanem Eric sem a szíve össze vissza ugrált ...Nem mert Eric szemébe nézni ezek után ...ahogy érezte szív verését , úgy érezte mindjárt meghal , oly annyira elöntötte a melegség ........
-Haza kell mennem ! - próbálta össze szedni magát Maria
-Holnap át megyek ! Ne merészelj el menekülni ! - engedte el a lányt nagy nehezen és az ajkaira nyomot még utoljára egy szájra puszit ,

7 megjegyzés:

  1. Szia!:)Először is szerintem ne ijedj meg lehet nyaralnak :D másodszor AZT látom h alakul ! :O most ez a kedvenc !o.O Hihi tényleg cinkes helyzet h azt hitték hogy együtt vannak Szívásss Mona x"DD <-- különben nem nagyon bírom :D Ami a végét illeti rohadt cuki volt és ha ezek utána folytatni akarja/akarják csak barátok Eric Monával járást eskü kitépem az összes hajamat és akkor a te lelkeden szárad ha kopasz leszek :"D ezek után még jobban várom a kövit remélem lesz a héten még mert jövő héten megint megyek Balcsira 5 napra :D addig kb 3x elolvasom újra :D puszii Dórii <3

    VálaszTörlés
  2. Szia !:)) Köszönöm !!! Hát Monának tényleg szívás :D de hát tényleg elég közvetlenek túl követlenek is egymásnak ahhoz , hogy bárki is mást gondoljon !!! Viszont van egy jó hírem ... a hajakat nagy becsben tartom szóval nem szívesen tenném tönkre a te hajkoronádat XD Viszont semmi sem olyan egyszerű mint gondolnád !!!! Happy end-et még nem kapsz :P Remélem vasárnapig nem mész el mert akkor biztos lesz új fejezett ... az írással nincs gond csak a begépeléssel marha sok ídő :s Szóval sietek és Imádlak örülök , hogy tetszik !!!
    Puszi Maria

    VálaszTörlés
  3. Sziaaa :D
    Nem otthon vagyok így csak néhány percem van :/
    Láttam megijedtél hogy csak Dóriii ír, de olyan ütemben termeled a fejezeteket -ami nagyszerű- hogy egy pillanat alatt le tudok maradni!
    Monát lehet gonosz vagyok de nem sajnálom és alig várom hogy Eric ott hagyja.. nagyon tetszett a családi jelenet és ahogy Eric megrémült hogy esetleg rokonok Mariával :)
    A vége pedig.. szeretem az ilyen forró jeleneteket :D
    Várom a következőt :P
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia !!!
      A gyors írásomon én is meglepődőm néha ,hogy is sikerül rá időt teremtenem ... sosem vagyok itthon csak kis időkre !!!:)Monát nem kedvelése meg mosolyogtat ... nem írtam le szerintem egy hárpiának sőt elég finom személynek írtam ... mégsem tudtátok megkedvelni Maria miatt ... mondjuk nem mintha meg akartam volna kedveltetni ...
      Az Eric Maria rokonság ... hát szerintem az egy igen meleg helyzet volt :)))
      Forró jelenettel pedig még adós vagyok !!! :) hozok azt is !!!
      Örülök , hogy tetszett és annak is ,hogy írtál még ha máshol is voltál XD !!!
      A következővel pedig most igen hamar kész leszek ugyanis már kész van a fele ... ( hihetetlen ) !!!
      Puszi Maria

      Törlés
  4. Sziaaa :)
    Most írok először Neked!
    Úgy ajánlották a blogodat és megérte elolvasni!! Megszerettem! Az elején többször volt néhol nagyon zavaros, de ahogy belejöttél és haladt előre a történet én is egyre jobban élveztem az olvasást és a zavart okozó hibák is szinte teljesen eltűntek. De hát istenem emberek vagyunk néha mellé üthetünk ;)
    Az alap történet eszméletlen jó, és bátor húzás volt E/3-ban írni nem pedig egyik vagy másik szereplő szemszögében, de ez teszi különlegessé! Tetszett a folyamat leírása, ahogy szépen lassan átalakult Eric és Maria gyűlölete egymás iránt szeretetté és alakulóban van szerelemmé. Nagyon jókor teszed bele a csavarokat, és külön dicséret, amiért tudod mikor kell egy-egy nyugis rész és mikor kell felfokozni a kedélyeket néhány mondattal vagy egy csókkal vagy egy új szereplő beléptetésével -lásd Mona, vagy Alo- Szeretném ha Aya és Alex majd még feltűnnének, mert Ők még hozhatnak színt és sok-sok izgalmat!
    Ha még egy dolgot megemlíthetek, engem egy kicsit zavart hogy Eric családjának más neveket adtál, de ez csak említés mert majd megszokom :)
    Szóval nekem tetszik amit írsz és az is ahogyan írsz!
    És ne aggódj ha nem minden fejezet után kapsz komment áradatot, hiszen sokan nyaralnak és erre-arra járnak a szünetben! De én azért majd igyekszem minél gyakrabban írni!
    Röviden annyi, hogy folytasd minél előbb, mert ötletes, fordulatos és rengeteg lehetőség van benne :D
    Pusziii Roxiii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juj itt a Roxiii is látod mondtam :DD Különben é vagyok csak megváltoztattam a fiókom :D

      Törlés
    2. szia Roxiii !!! Örülök hogy itt vagy és köszönöm a dicséreted !!! :))
      Hát nem tudom hogy mennyire merész E/3 - ben írni de én majdnem mindig így írtam szóval talán már nem is menne másként XD ! Alex egy alap szereplőm imádom .... és Aya is vissza fog még térni , terveim szerint ...
      Eric családja azért kapott új nevet ... mert Eric sem ugyan az tejesen ez így sokkal közelebb áll hozzám !!! :))
      Nagyon örülök , hogy tetszik az ahogy és amit írok ez jó jel ....!
      A fejezettel sietek ...
      Puszi Maria

      Törlés