2012. július 31., kedd

21. Kapitel

Sziasztok meghoztam az új fejezettet !!! Ez most nem egy nagy tartalmú pörgős rész de szerintem szeretni fogjátok legalábbis remélem  !!! :))  





-Szeretlek - suttogta Eric Maria fülébe , miközben ujjaikat összefonta és kisétáltak a reptérről . Maria melegséget érzet , szerte a testében pedig éppen most léptek ki a mínusz 15 fokba , a reptérről taxit fogni maguknak , miközben még a hó is esett . Maria mégis melegséget érzet ! Eric itt volt vele , eljött otthonról és még azt se tudta meddig maradnak itt ! De itt volt vele , jó kedvű volt mindennek ellenére és képes volt neki ősszintén azt mondani , hogy szereti . Ezek után Maria még akkor is meleget érzet volna ha a jeges tengerbe dobták volna . A reptérről kiérve mindenki meg nézte őket . Fenomenális látványt nyújtottak ! Ericen télen napszemüveg volt ! Szürke kapucnis felső és fekete béléses bőrkabátot és fekete nadrágot , rikító piros lábbeliket viselt . Maria egy fokkal sem volt jobb nála . Fura párosítást alkottak . Maria fénylő selymes barna haja ki volt  engedve és kukás sapkát húzót rá . Szövetkabáttót és sötétkék  farmernadrágot viselt , amiben hosszú szárú csizmáját tűrte .
Sehogy sem illetek össze , mintha két különböző világból jöttek volna . Egyedül Eric rikító piros cipője passzolt Maria tűzpiros körmeihez és cseresznye piros ajkaihoz . Mégis mindenki  irigyelte őket , akik csak látták . Összekulcsolt ujjakkal , maguk után húzott bőröndökkel  , bazsalyogva egymást lesve szemük sarkából szerelmesen sétáltak a taxikhoz .Miközben millió terhet vettek nyakukba .


ooo

A taxi sofőr irigykedve mosolygót és leskelődött  néha néha a visszapillantó tükörbe.
Maria tejesen bele fúrta magát Eric mellkasába , aki az ujjaival szórakozott most is mint mindig , sokszor meg puszilva a lány feje búbját . 
-Olyan mintha csak azért jöttünk volna ide , hogy jól éreztük magunkat  , mintha nem lenne oka az itt létünknek csak az , hogy szeresük egymást ! - suttogta Eric bársonyos hangon Maria fülébe .
-Bár úgy lenne . - sóhajtott hatalmasat Maria , miközben egyik szabad kezével végig simította sráca mellkasát .
-Hát akkor hazudjunk ! - mosolyodott el .  A sofőr össze ráncolt homlokkal lesett rájuk a visszapillantó tükörből . Zavarta , hogy nem értette miről beszélnek . 
-Ezt , hogy érted ? - nézet értetlenül Ericre .
-Úgy - nyomot egy csókot Maria cseresznye piros még nem tejesen átmelegedett ajkaira - , hogy ne törődjünk   azzal mi lesz holnap . Ma azért vagyunk itt , hogy megmutasd hol születél honnan jöttél , honnan származol és persze , hogy szeresselek - simította végig Maria hófehér arcát gyengéden és kedvesen mosolygót rá .-Remélem amíg itt vagyunk sokszor hazudhatunk még majd magunknak egy picit ! ...- nyomot még egy csókot puha ajkaira Marianak   .
A sofőr nem értette Eric miről beszél de bársonyos mély hangon suttogott a lánynak , akár szerelmet  is válhatott neki vagy a kezét is meg kérhette volna . Annyira szépen beszélt !!! A taxi sofőr nem szerte a nyelvtőrös nyelveket , amikor bele törik a nyelve egy szókimondásakor és még akkor sem sikerül , helyesen kimondani ...Ezt a nyelvet viszont azonnal meg szerte ! Ahogy a srác duruzsolt ... úgy érezte , az összes imát  , ennek  a számára ismeretlen nyelven kéne ismertettetni  , sőt ennek a srácnak kéne ezeket elmondani , felvenni egy magnóra és biztonságos helyre elrejteni , mint a világörökségünket !
Maria mosolyra húzta ajkait , jó ötletnek találta a dolgot . Legalább csak mára elfelejteni mindent , elfelejteni azt , hogyan borult ki az Öreg , hogy szinte sírva fakadt , hogy ne jöjjön haza ..., ne tegye ki magát ennek , aminek most mégis ki teszi magát . Igen  , jónak tartotta elfelejteni legalábbis nem foglalkozni a sok rosszal , amíg nem muszáj !!!


ooo

Mari oda húzta a kandallóhoz a hatalmas hintaszékét , a kanapéról elkobozta a színes díszpárnákat majd befészkelte magát , oda jó kényelmesen , lábait felhúzva egy bordó díszpárnát az ölébe vett , két kezében ujjaival összefonva tartotta porcelán kék bögréjét melyben forró gyümölcstea gőzölgött. 
Olyan rég volt már itt ... Pedig amíg él ez lesz az a hely amit otthonnak nevezhet " itt nőt fél " Bármi is történt neki ez lesz az otthona .
  -Édeske ! - lépkedett le Eric az emeletről - Te , hogy nem tévedsz el ebben a házban ? - sápítozott . - Olyan mintha három család lakna itt .
-Sokáig így is volt ! - mosolyodót el Maria - Mi az Öreg és Rékáék  anyu nővéréék ! De ők különköltöztek aztán az Öreg is elment és mi maradtunk az az ŐK ! - különösen kiemelte az Ők-et !
-Aha ..- lépet Eric Maria háta mögé  és az egyik kezével átölelte . - Tudod találkoztam a szobában egy fickót aki nagyon hasonlít rám ! - közölte bársonyos mély hangom.
-Igen ? - nézet meglepődve , hátrafelé Ericre .
-Igen ! - mondta határozottan - És tudni akarom , hogy kicsoda is ő ?!!
-Fogalmam sincs miről , kiről beszélsz ! - nézet elképedt szemekkel Maria , tényleg nem tudta Eric miről beszél.
- Ugyan ... És még le is tagadod
-Tessék ? - fordult meg tejesen testével Maria , Ericnek komoly volt a hangja de somolygót . Kezdte tejesen össze zavarni a lányt .
-Erről ! - nyomta Maria arcába nevetéstől pukkadozva egy Macit .
-Ez egy plüss mackó ? - nézet értetlenül Ericre . - Szájas a neve és még Lia volt barátjától kaptam ...- nézet a macira - De igazad van tényleg hasonlítotok.- vágott vissza Maria
-És szabad tudnom Lia volt barátja mért vett neked mackót ? - lesett nagy szemekkel Eric 
-Mért meglátta és rám gondolt , így megvette . - vont vállat Maria .
-Áháá ! - nyomot ismét egy csók a lány homlokára  . - De amúgy tényleg hasonlít rám ! - mondta büszkén a sráca .
-Pontosan ! Bárgyú tekintett 10 pont ! - gúnyolódott szeretetből és kacarászni kezdett .
-Ez nem igaz vond vissza ! - bökőt Mariara mutató ujjával . Maria nagyon közel halott Erichez - Nem ! - artikulálta pimaszul , miközben fel állt .
-Vond vissza ! - követelte a sráca de szája sarka görbülni kezdett .
-Én bizony aztán NEM ! - távolodott tőle Maria .
-Nem-e ? - nézet gonoszkodóan , Maria csak a fejét billegette . -Te tudod ! - vont vállat Eric és a lány után sietett . Maria hatalmasat sikított és rohanni kezdet ,  de még a nappali ajtaján se ért ki , amikor Eric elkapta derekát a lány nevetve előre csuklott a porcelán kék bögréje kicsúszott ujjai közül és az előszobában landolt szilánkosra törve , miközben az édesített gyümölcstea szét folyt az előszoba kővőn .De Mariat egy csöppnyit sem zavarta csak nevetett . . Már az arca is fájt , úgy nevetett . Rég volt ilyen jó kedve . - Vissza vonod ? - kérdezte , megadva még a lánynak az utolsó esélyt .
-Mit ? ...a bárgyú tekintetett ? - komolyodott el egy pillanatra . - Dehogy vonom ! - kezdet el újra nevetgélni .
-Te tudod ! - vont vállat miközben bele csókolt a lány édes illatú nyakába . Maria egy pillanatra megdermedt de amikor meg érezte a srác kezét a derekán , ami egyre feljebb kezdet kúszni , újabb nevetési rohamba tört ki .
-Ne ! - csuklott ismételten előre . - Csikis vagyok ! - közölte de szinte sikította .Erre Eric ténylegesen csikizni kezdte ..- Ne ... hagyjál .. ne ! - sikítozott Maria , már nagyon fájt neki a nevetés . Kezdet tejesen össze csuklani a krém színű " szőrős " szőnyegen . És ezt kihasználva a sráca rá ült a lány csípőjére és két kezét a feje főlé szorította .
-Vissza vonod ? - kérdezte Eric , bár már rég nem erről szolt a dolog ... talán ha vissza vonta volna se engedte volna el ! 
-Amit egyszer kimondok nem vonhatom, vissza ! - szinte fulladozott a sok nevetéstől . 
-Hát jó ! - nyomot egy csókot a lánykája nyakára és haladt lefelé . Maria az ajkaiba  harapott de nem bírta ki nevetés nélkül , mikor a mellkasához értek ,  puha ajkai .
-Ne csináld ! - vetette hátra fejét Maria -  Kérlek ez nagyon , ez nagyon csikiz !!! - fulladozott ismét a nevetéstől  .
-Kriminális vagy - mosolygót pimaszul Eric - Én ezzel most kínozlak , de ezzel általában kényeztetni szoktak ... - nevetett - Te hozzád nem is lehet érni - hajtotta Eric homlokát Mariájéhoz - Te hozzád eddig , hogy tudtak hozzád érni ? - kérdezte .- Ugyan is lövésem sincs , jól jönne ha kölcsön kapnám a használati utasítást . - engedte el szabadon Maria kezét . A lány mosolyogva fúrta bele tekintetét Eric mélybarna tekintetébe. Hosszúkás vékony ujjait a sráca arcára helyezte .
-Szeretlek - suttogta , majd finoman megcsókolta , minden szerelmét bele víve szenvedélyesen . Most Eric fulladozott levegő hiány miatt . - Hozzám nincs használati utasítás! - pimaszul mosolygót Maria  , miközben feltápászkodott a földről . - Csak tapasztalatok , amiket te szerzel lassacskán !
-Szeretlek ! -  , mosolygót Eric ugyan olyan szerelemesen a szőnyegen hanyatt terülve .    
-Tudom ! - ült vissza Maria Eric derekának támasztva háttal egyik kezet át vetve a sráca testén - És mindjárt meg tudom , mennyire ! - húzta pimasz sejtelmes mosolyra ajkait . 
-Édeském mit tervezel ? - vonta fel gyanakodva Eric a szemöldökét , aztán azon kezdte eltöri a fejét , mit nem tenne meg Martáért ...Hirtelen egyet sem talált !
Maria közel hajolt ismételten Erichez .
-Mondj igent .- pislogót rá.
-Mire ? 
-Csak mondj igen ! - Eric kezdet tartani mit találhatott ki Maria .
-Tudnom kell , nem mondhatok a levegőbe igeneket  ! - Maria meg csókolta a srácát . Gyanús volt!
-Kérlek !
-Mond édesem mit szeretnél - a hangja el lágyult - és ha meg tudom , meg teszem !...- suttogta .
-Tényleg ? csodálkozott el Maria , " Ez könnyen ment !!" , mosolyra húzva ajkait .
-Tényleg ! - bólogatót .
-Akkor mennyünk el táncolni ! ITT ! - suttogta .... 


4 megjegyzés:

  1. Szia! Jaj nagyon imádom olyan édesek:$ Nekem is kéne ilyen pasi és Marianak pont rá van szüksége h mellette legyen vigyázzon rá és támogassa:) Taxis jelenet is irtó cuki volt :D és hát a vége *-* egyik kedvenc rész nem kell mindig a sok történés ez pont úgy tetszik mint a többi :D nagyon várom a folytatás mi lesz és a táncos dologra is kíváncsi vagyok.. :P na meg persze a +részekre :D sok sok puszii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia !!! Jaj nagyon örülök , hogy tetszett !!! :D
      Biztos találsz valami hasonló pasikát , mint Eric !!! :)) Erről biztosítalak !!!
      A folytatással sietek még a napokban el készül !!! De utána 1 hétre el megyek , nyaralni !!! :S Arról viszont biztosítalak , hogy miután vissza jövök csak be kell majd gépelnem az aktuális rész !!!
      Puszikállak és nagyon sietek !!! Maria

      Törlés
  2. Szia drága!

    Valóban szerethető volt ez a fejezet. Mert én nagyon szerettem. <3

    Annyira másak voltak most mind a ketten. Mint két szerelmes pár. Akik gondtalannak és boldognak érezték magukat.
    És ez valóban is így volt, számukra ezen a napon.

    Aranyosak voltak, ahogyan eljátszadoztak egymással.

    Különösképpen tetszett még az a rész is, amikor a reptéren való léptüket, írtad le... és a Taxis sofőr véleményét róluk.

    Elképesztően jól megfogalmaztad. Amihez csak gratulálni tudok neked. :)

    Imádtam, és imádtam.

    Kíváncsian várom a folytatást.

    Sok puszi!<3

    Dóry

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drágaság !!!

      Nagyon nagyon örülök , hogy tetszett és , hogy szereted !!! :))
      Igyekeztem, most ki térni és elterelni a gondokról a témát !!! És úgy látszik sikerült !! A karaktereimre is ráfért ...:D

      Örülök , hogy észre vetted és különösen , hogy tetszett is , azt , hogy más szemszögből is megmutattam Eris és Maria kapcsolatát !!!
      Mindent nagyon köszönök és nagyon sietek !!!
      Puszillak Maria :D

      Törlés