2012. augusztus 5., vasárnap

22. Kapitel

Sziasztok Drágák !!!! Meghoztam az új fejezetet !!!! És ezzel most el is szeretnék búcsúzni.... Egy hét pihi  , nyaralni megyek ismét  !!!! De azt  meg ígérhetem , hogy nagy unalmamban egy két fejezetet meg írok ott is .. és itthon be gépelem nektek nagyon gyorsan , ha vissza tértem !!!! Ti pedig lepjetek meg sok - sok komival !!!  Nagyon fontosak vagytok nekem és köszönöm , hogy vagytok !!!! 
A fejezetről pedig csak annyi , hogy most minden lehet , hogy zavarosnak fog tűnni elsőre .... de a következő fejezettek kapcsán minden kisimul !!!!
Puszikállak titeket !!!!! 




-Ez most komoly ? - pislogott Eric nagyokat , amikor be tévedtek ....- Mi ,  te egy kocsmába hoztál ? - hüledezett a srác
-Gyere már ! - rángatta be Maria - Ez a világ legjobb kocsmája ! - vigyorgót - Ide nem azért járunk , hogy holt részegen távozunk  ! Bolond vagyok én anélkül is  ! - vallotta be .
-Á dehogy ! - húzta a száját Eric , nagyon nem tetszett neki a hely .
-Bolond ! - szedte le magáról a kabátját Maria  , és le ült egy két személyes asztalhoz .
-És te itt mit szeretnél csinálni ? - ült le Mariaval szembe Eric , érdeklődő , aggódó arccal .
-Először is inni valami meleget - sómolyosodott   el Maria - ugyan is 35 fok van kint aztán táncolni !
-Itt táncolni ? Ugyan ! - meredt nagy szemekkel Mariara .
-Igen itt ! - bólogatott Maria , a sráca szeme ugyan úgy meredt rá képtelenségében .
-Mit szettnétek ? - libbent hozzájuk egy szőke cica baba . A ruha amibe bele préselte magát 2 számmal lehetett kisebb saját méreténél ! És pont úgy hajolt a cica baba  , hogy mindent be tudjon látni Eric .
-Két teát ! - nézet Eric a szőke cica baba szemébe élesen , aki egyet vissza ugrott.
-Tessék ? - nézet rá bambán  , döbbenten . Eric kétkedve pillantott Mariara .
-Ezek itt nem beszélnek angolul ? - Maria hangosan el kezdett nevetni , Eric arckifejezésén  , a nőcike már végkép nem értet semmit , Eric most meg svédül beszélt .
-Két tea lesz ! -- nézet Maria a szőke lánnyra , aki zavara miatt talpig vörös lett .
...
..
.
Amikor a szőke cica baba vissza tért a két bögre teával , mosolygós , jókedvű fiatalok léptek be a kocsma bejáratán .
Eric Maria kezén lévő gyűrűvel szórakozott , miközben a szőke lány remegő kézzel helyezte le a bögréket eléjük Maria sráca ,mint a nők doktora kedvesen rá mosolygót a lánykára , aki ettől jobban is lett és kevésbé szégyellte magát ! Bár Maria Ericet nem  doktornak nevezte inkább aljas csábítónak , akit nagyon szertett  !
A kocsmában eközben hirtelen nagy csend lett , amire Maria is fel figyelt . 5-6 fiatal állt az ajtóban . Dermedten ! Mariaban is minden megfagyott ! Régi szerelme állt az ajtóban és ehült döbbent tekintettel pislogót rá . Akinek 1x azt ígérte vissza  ... és vissza is jött , egy szőke sráccal aztán most pedig egy másikkal ...Hányszor fog még belé rúgni , akarata ellenére ?
Maria megszorította Eric kezét , Levente iránt már nem érzet semmit , " buta gyerek szerélem" - nek hívta azt , ami akkor kettőjük között volt ! De mégis úgy érezte elárulta !
Eric döbbenten nézet saját kezére , amit Maria szorongatott , majd a lány üres szemeit mondó tekintetébe végül pedig a háta mögé .Ahol már 5-6 fiatal állt .. leges legközelebb pedig egy jóképű , jó kiállású zöld szemű szinte fekete hajú srác állt , aki Mariat nézte .
-Hello - nyögte végül ki Levente mély keserű hangon . Maria nem találta a hangját ... Eric kiszabadította a lány szorításából  kezét és a srác felé nyújtotta .
-Hello .
-Hello - fogatta el hatalmas mocskos vigyorra húzva száját . - Levente , Maria VOLT barátja - vigyorgott továbbra is és mivel már a " Helloból " le szűrte , hogy nem magyar "egyed ", angolul beszélt .
-Nem nem ,- vigyorodott el Eric is ugyan úgy mint Levente ( csak ö szexi volt vele ! ) - Te még a VOLT előtt voltál , ÉN viszont a legújabb , Eric . - Mindenki szeme kikerekedett , Eric egy csöppet sem zavartatta  magát , sőt kifejezetten élvezte a dolgot !
AHÁ ! - csapta meg Eric lekezelő szele - És mi járatban itt ? - kérdezte miután magához tért - Úgy tudtam ide soha nem térsz vissza ! - nézet szúrósan a lányra . Maria már szóra nyitotta volna ajkait , de Eric megelőzte .
-Pihenni jöttünk ! - közölte , ismét Maria gyűrűjével kezedet el szórakozni .
-Amikor Lia komában fekszik ? - húzta fel a szemöldökét Levente mögötti lány .
-Pontosan ! - vágta rá azonnal Eric , választ várva álltak de az nem jött  , Eric vissza fordult Mariahoz , mosolyogva és a teájába kortyolt - Nem rossz ! - váltott át ismételten svédre , Leventéék pedig zavartan ültek le szokásos asztalukhoz . Eric tökéletesen kezelte a dolgot , amiért Maria csak hallásán mosolyogni .
...
..
.
-Azt hittem táncolni jöttünk ide ...- törte meg a csendet végül   Eric , miután az utolsó kis csöpp teát is kiitták  a bögréjükből  .
-Igen így volt , de ők itt vannak ! - bökőt fancsali arcával Leventéék felé , Eric előre hajolt és döbbenten homlokát ráncolva pislogót a lánykájára .
-Mi az ? - jött zavarba Maria a hosszú pillantásoktól .
-Kérnélek , hogy ismételed meg , amit az előbb mondtál , de nem óhajtok csalódni ! - a sráca pillantása szúrós volt . - Nem ilyenek ismerlek ! - Maria döbbenten pislogót , Eric szavai bántották  . - Kit érdekel , hogy ki ül annál az asztalnál , ismered - e vagy sem ?!
-Te ezt nem értheted ! - sütötte le szemeit Maria
-Tényleg ? - hajtotta le fejét Eric - De csak azért mert te meg se próbálod elmagyarázni .
-Eric - sóhajtott -Én őt bántottam - mondta fájdalmasan - Levente várt rám de én nem jöttem csak Dannyvel ! Én , én szétfacsartam a lelkét ! Rá se merek nézni - túrt bele hajába , hangja el el csuklót- Én a táncot választottam akkor és nem jöttem vissza ! Ez olyan mintha te most fel állnál és itt hagynál , elmennék és 1-2 év  után találkoznánk de akkor te már egy  más nővel lennél ! - magyarázta .
-Én ebe  bele is halnék , de én akkor mégis ezt tettem vele . Jogosan nem merek a szemébe nézni ! Nem bánom amit tettem , de sose bántott volna én viszont a lelkébe tiportam .- Eric nem szólt meg , csak maga elé bámult . Pedig Marianak nagy szüksége lett volna rá , hogy mondjon valamit ...akármit !
-Táncolj velem ! - nézet rá könyörgően Eric ebből a pár mondatból is mindent megértett . Ilyenkor díjazza , hogy volt egy nőfaló korszaka is . És nem akarta , hogy Maria egy 15-16 évesen szerelemnek mondó valamiért , ne táncoljon és lelki ismeret furdalása legyen ! Levente lehet , hogy jó ember , de neki is el kell engedi a lányt !
Maria saját magán is meglepődőt ... NEM-et akart mondani de még is a kezét megfogta . Most először érezte , hogy akármi is történik , hiába minden , ha a sráca a kezét nyújtja ő mindig elfogja fogadni !!!
Eric fel állította a lányt és a zene géphez húzta .
-Melyiket szeretnéd ? - kérdezte .
-Ezt ! - mutatott Eric számára ismeretlen dalra , most már mosolyogva .
-Rendben ! - nyúlt mélyen a zsebe mélyére az aprópénzért és bele dobált egy jó párat a gépbe . Maria pedig beállította a számot , amit kiválasztott . - Remek ! - egy lassú szám indult el , Eric füléig érő ajkakkal ölelte át egyik kezével Maria derekát másikkal pedig megfogta lágyan  , gyengéden a selymes kezét .... Lassúzni kezdtek !
Maria tejesen meglepődött . Eric és a lassúzás ... Azt hitte két különböző dolog ... de nem ! Ő tényleg minden formában / fajtában táncos , vele született dolog , mintha az ereiben is a tánc ütemére folyna vére .
-Sose , nem akarj másoknak megfelelni ! - mondta lágy hangon Maria nyakába.
-Sosem ... - ismételgette Maria először kérték ezt tőle , mindig az ellenkezőjét várták el !
-Attól nem lesz jobb , csak megfosztanak a személyiségedtől  ! - jelentette ki , még mindig lány hangján - És te se várd el senkitől , úgy fogod el és úgy szeresd ! - ezzel Marianak se volt ellenvetése .
-Szeretlek ! - fonta át Eric nyaka körül szorosabban karjait és  lábujjhegyre állva enyhén nyakát nyújtva nőiesen és kecsesen hozzá érintette ajkait Erichez .
-Hümm Szeretsz ? - kuncogót bele Eric édesen a csókba ..- És holnap is ? - kérdezte .
-Az után is ! - csókolta ismételten a srácát !


ooo

-Nőcsábász ! - suttogta Maria hazafelé sétálva , miközben össze fonta srácával ujjaikat .
-Nőcsábász ? - kapta fel Eric ,  értetlenül  , döbbenten fejét .
-Igen az voltál ! - bólogatott helyeslően Maria .
-Voltam !- nyomot hatalmas csókot Maria arcát .
-Minden nő oda volt érted ...
-Igen tudom !
-Én is !- mondta könnyedén Maria ,  arcát szuggerálta .
-Ezt nehéz elhinni a csak barát után és az után , hogy nem is akartál velem beszélni ! - lepkédet Maria után .
-Pedig így volt ! Csak neked mindig más kellett !- suttogta .
-De most már csak te kellesz ! - kapta el Maria derekát .
-Hahaha...
-Nem hiszed !?- nyomta a lányt az egyik kertvárosi kapuhoz . Szenvedélyesen megcsókolta  .- És most ? - kérdezte .
-Most csak azt érzem , hogy valaki nyomul .- kuncogót Maria.   
-Igen ? - húzta fel a szemöldökét Eric - Jó akkor hagylak  ....- engedte el a lányt !
-Nem !!!! - rántotta vissza a srácot  , illetve nem is kellett vissza rántani .
-Szeretlek !!! - csókolta meg Eric.
-Kellesz !!!
-Na mi van ??? Most nem nyomulok   nyomulok ? - szorította magához a lányt . Úgy viselkedtek , mint két kamasz .
-Á- ugrott egyet Maria , miután a hátuk mögött a kutya ugatni kezdet - Úristen - kapott a szívéhez .
-Nyugi ! - nevetett Eric miközben elhúzta onnan - Látnod kellene az arcod ! - nevetett tovább .
-Menny a francba ! - lökte el magától Ericet Maria .
-Jó jó nyugi ! Csak hülyülök !!! - húzta magához Eric a sértett  lányt . Meg is csókolta Eric de Maria nem csókolt vissza . - Szeretlek buta lány ! - nyögte Eric a csókjára vágyva és akkor be adta a lány a derekát .
-Én is ! - vált el Maria a srácától ... hogy kinyissa a kaput .
-Hé ez mi ???- vette ki Eric a postaládából egy borítékot.
-Nyisd ki ! - lépet be a kapun Maria .
-Úristen ! - majdnem el dobta a borítékot Eric  .
-Hahaha ... ha látnád , hogy nézel ki !!! - gúnyosodót Maria , pont mint Eric két fél utca sarokkal ezelőtt  - Mi az ? Mi van benne ? - kérdezte miután látta , hogy Eric nem szórakozik , ugyan úgy meg volt döbbenve , mintha szellemet látott volna ... az arca lefehéredett !
- Ebből hány példány készült  ?  - kérdezte Eric miután fel emelte azt a fotót ami még Svédországban eltűnt az asztalról  .... a borítékban pedig legalább 20-30 példány volt .
-Egy darab készült belőle ! - fehéredett el Maria is , és a torka elszorult !
-Valaki szórakozik velünk ! - szorította ökölbe kezét Eric .... 

4 megjegyzés:

  1. Szia szívem!

    Nekem egyáltalán nem tűnt zavarosnak a fejezet. Sőt mi több, újra izgalmas pillanatokat olvashattam. Gondolok itt, Maria volt barátjára. És a végére, az elveszett fénykép másolatai.
    Kíváncsi vagyok, hogy Alo-nak nincs -e véletlenül köze, ahhoz a személyhez akivel annak idején Lia járt... és, hogy miért is nem hagyja békén Maria-t. Mert az, hóziher, hogy ő csente el a fotót, amelyet Eric már kisajátított magának.
    Kíváncsian várom a folytatást.
    De, előtte érezd jól magad. És kellemes nyaralást kívánok neked. :)
    És vigyázz magadra!
    Sok puszi<3
    Dóry

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drágaságom !!!!

      Ezt örömmel hallom ... azt hittem zavaros lesz !!!!
      Hát remélem is , hogy izgalmassá tudom majd tenni a következő fejezeteket !!!
      Sietek a folytatással ... már amennyire tudok :))
      Nagyon köszönöm , igyekszem jól érezni magam !!!! Te is érezd jól magad !!! Pihizz sokat , már nincs sok a nyárból !!!!
      Puszikállak <3
      Maria

      Törlés
  2. Szia! Na hát mik ki nem derülnek úgy látszik Danny-hez hasonlóan ő se volt szent de legalább megbánta :D
    Annyira szeretem olvasni amikor beszélgetnek ilyenkor mindig rá jövők h nekem ilyen dögös pasi sose lesz xDDD olyan édesek imádom őket *-* Ami képet illeti melyik azt amit az Öreg adott Ericnek? és kivitte el ezek szerint valaki aki bent volt a házba nem ? Alo nem volt bent vagy igen ? vagy van valami bűntársa :O várom nagyon a folytatást! és jó nyaralást..vigyázz magadra :D sok puszii <3

    VálaszTörlés
  3. Szia !!!!
    Dóri senki sem szent :P !!!!
    Ne mond ezt !!! Mért ne lehetne ??? Jó nem most azonnal , de lesz , sőt lehet , hogy még nála is jobb ;) Ha jól bele gondolsz , őt sok részben én találtam ki , nem annyira valódi !!! Mint az aki neked lesz !! :P
    Igen a kép az amit az Öreg Ericnek adott és eltűnt !!!! És a képet csak azok vihették el akik akkor a lakásban tartózkodtak !!! Hiszen ha idegen ment volna be azt azért észre vették volna nem ???
    Ígérem sietek a folytatással , amennyire csak tudok !!!
    Köszönöm , mindig vigyázok magamra ! ;) Ti is érezd jól magad !!! Ki kell élvezni ez az utolsó hónap suli előtt :S!!!!
    Puszikállak Maria <3

    VálaszTörlés