2012. augusztus 17., péntek

23 Kapitel

Sziasztok Drágaságaim !!! Nagyon nagyon nagyon sajnálom , hogy ennyit késtem !!! :( Sajnos nyaralás óta végig után voltam !!!! De most végre kész a fejezett ... remélem tetszeni fog ... bár szerintem írtam ennél jobb fejezettet is !!!! És van egy nem tudom mennyire rossz hírem !!! Úgy tűnik , a nyár végére befejezem a történetet !!! Kettő maximum három fejezett van még hátra !!! Viszont ha olvasnátok még tőlem ilyeneket akkor szívesen írok nektek is , most van egy csomó új kiindulási pontom ... terveim új történetekkel kapcsolatban :) !!!!! 
 És még valami ELTÜNTETEK !!!!! kezdek meg ijedni !!! Hol vagytok ???? O_O 

Eric már egy órája körbe körbe rohangált a nappaliban a kanapé körül , amin Maria ücsörgőt és akinek már hányingere lett a , folytonos körözéstől.
Hét napja érkeztek meg Magyarországra és azóta a hatodik vastag borítékot kapták meg , a legújabb boríték fölött könyökölt most Maria .
Ő nem óhajtotta kibontani ezt a borítékot is ... tudta mi az az mik lesznek / vannak benne ! Egy halom kép róla ... pontosabban az a kép megsokszorosítva , ami eltűnt a kis asztalról Stockholmban.
- Mire várunk ? - torpant meg Eric , hangja rekedt volt . - Itt vagyunk már egy hete ...
-Arra , hogy ő jöjjön el és ne mi menjünk el hozzá ! - állt fel Maria .
-Elegem van ! - csapott az asztalra - Ne szórakozz az idegeimmel , nem érted , hogy féltelek ? - ordított tehetetlenségében Eric .
-Nyugalom nem lesz semmi baj , higgy nekem ! - lopakodott a sráca háta mögé és megölelte .
-Nem lesz semmi !- ismételgette 

3 Nappal később ...

    Maria úgy érezte azon nyomban elájul , mintha le forrázták volna .
Ott állt előtte négy olyan ember , akik össze fogtak ellene és ő álmában sem gondolta volna , hogy ezek az emberek egyszer elárulják !!!!!! Főként , hogy az egyik még előtte segítette és támogatta ! 
Ott állt Levente tőle megérdemelte a csapást de Tom és Alo ?ALO???????? Halvány lila gőze sem volt ők mért teszik ezt . Mért segítik Márkot , aki most a ház alagsorában lévő sarokba szorította őt .
Maria keze lábba remegni kezdett ... De nem a félelemtől .. hanem attól , amit a szeme sarkából látott !
Márkkal jött két nagydarab " gorilla " akik lefogták Ericet . Már annak  a puszta gondolatól is tejesen  sebezhetővé vált , hogy bánthatják Ericet .
-Maria , Maria , Maria ... - sóhajtott Márk fejét csóválva , miközben  tejesen beszorította a sarokba a lányt . - milyen kis buta ! - ingatta fejét . - mért kellett neked ezt csinálnod ? - simította végig Maria arcát . -Te is tudod , hogy ez nem kölcsönös , Lia nem tette volna meg érted ugyan ezt !
-Miért ? - csuklott el Maria hangja .
-Ezt kérdeztem én is !
-Mért nem kellett bele szólnod a mi dolgunkba ? - vonta fel a szemöldökét Márk .
-Mit kellett volna tennem ? - Maria hangja kemény maradt de egész teste mereget .!
-Tudod sose fogom megérteni a nőket ! - csapta össze tenyereit - Sosem voltatok jó testvérek , sosem mert  kiállni érted amikor anyád szidott . Sőt még irigy is rád ! - suttogta Maria fülébe , aki libabőrös lett ettől -De te mégis segítesz neki ! Mindig kiállasz mellette és megvéded ! Igazán butácska vagy - kezdte el tekergetni a lány egyik hajtincsét . - És a te kicsi drága jó szíved miatt fizetnek  meg most rengetegen .
-Te elmebeteg vagy , komolyan ! - meredt rá Maria , hirtelen minden félelme elszállt belőle .
-Őrült ... nem ... - kuncogott - ez csak szerelem .- vont vállat , szemei elsötétedtek.- És a számlát már benyújtottam ... Alexxel  kezdtem - húzta magához Mariat a hajánál fogva .
-Au - jajdult fel .
-Alo elmesélte , hogy te hoztad össze vele ... Ezzel saját magad ellen haragítva engem .
-Mi közöd van neked Alohoz ? - próbált kiszabadulni Mark kezei közül .
-Te tényleg nagyon buta vagy ! - nevetett fel harsányan . - Néz körbe ! Alo , Levente , Tom ... ők mind akartak téged ! De neked a hülye táncos kellett . Sajnos miattad ő is fizetni fog ! - vont vállat .
-Te tényleg elmebeteg vagy ! - nézet Márkra szánalmasan Maria .
-Igen ? - mosolyodót el . - akkor nézzük ki örült meg jobban . Tom szabad a pálya ! - mondta könnyedén .
Maria Tomra nézet , aki mosolyogva Eric felé indult , akit ketten is lefogtak . Tom meg állt előtte .
-Rajta gyerünk ! - intett a kezével Mark . Tom  szeme csillogni kezedet ( végre olyat tehetett , amit rég meg akart tenni ) ütni kezdte Ericet .
-Ne ! - kiabálni kezdett Maria , és próbált kiszabadulni Márk kezei közül , aki ezt nem hagyta de ahogy a lány kapálózott , bele karmolt Mark szemét .
-Á hülye lotyó! - kevert le egy pofont Marianak , aki a falba verte fejét és a földön kötött ki . De legalább Tom abba hagyta Eric ütlegelését .
Maria tejesen földre került az ütéstől , nincs kétség , hogy agyászkordást kapott . Nem érzett fájdalmat csupán csak szédült . Mark állt előtte és ő a lábai között Ericet nézte ...
Mindenhol vér folyt . Nem tudta megvédeni magát , lefogták . Nem szólt tűrte a fájdalmat Maria nézte kétségbeesetten . Ő jól van -e .
Maria szemeiből könnyek szöktek . Nem a fájdalom miatt . Eric fájdalma miatt .Felállt  nem , szólt Eric felé kezdett lépkedni , utolsó erejével ellökte  Tomot  mellöle .Eric arcát vette kezébe , miközben még mindig le volt fogva .
-Ne haragudj ! - csuklott el a hangja , miközben a sráca fájdalomtól fogvicsorgatva mélybarna szemébe nézet . Az ő keze is véres lett .   Eric nehezen vette a levegőt , minimum két bordája  eltört . Haladta a reccsenést  - Ne haragudj ! Hallod ne haragudj !!! - kezdett el sírni , a  helyzet kilátástalanná vált .Már az sem volt biztos , hogy ki jutnak ebből a lyukból ! Eric csak a szemeivel bólogatott . Ha száját nyitásra mozdította volna , biztos üvölteni kezdett volna a fájdalomtól . - mire jó ez ? - kezdett el kiabálni Maria . 
-Azt se tudtam , hogy valaha veled élt Lia ...- indult meg Márk felé .- Mért őt bántod ? Ha nem is ismered , neki semmi köze Liához ! - kiabált továbbra is - Amúgy is mit nyújtott neked Lia amiért nem engeded ? Állítólag úgy bántál vele , mint egy állattal . És  , mi közük van ehhez ezeknek ? - mutatott Tomékra  - csak táncoltam nála , sosem volt több köztünk , sosem hitegettem ! Aloval pedig egy elbaszott randin voltam . Amit ő baszott el ! - kelt ki magából Maria és bár azért annyira nem volt " elbaszott" a randi , most mégis az ideg a félelem ezt éreztette ....- Egyedül Levente haragudhat rám .- nézet rá szempillája alól .
-Felesleges ordibálnod , tudod , hogy én hogyan játszom ! - ragadta meg Márk Maria karját .
-Igen most jön az , hogy össze törsz lelkileg , kegyelemből pedig megölsz utána .. - törölte le könnyeit Maria , hirtelen felszínre tört a büszkesége    , nevetni kezdett saját nyomorán ... úgy érezte egy rossz horror filmbe került ... és magával rántott megannyi embert .... talán ez volt a legnehezebb feldolgoznia ... mindenki miatta hull el ! Persze ezt nem lehetett elkerülni , csak időt nyerhetek volna ... két hónap ... fél év ... talán évek ...  Márk úgyis el jött volna , de ő nem ... , ő a vesztébe rohant idő előtt ! Tudta mi fog most rá várni , nincs menekvés ... már az Öreg sem tud segíteni ! Mégis most lett a leghatalmasabb rajta az élni vágyás !!! Tudta , hogy küzdeni fog , mert van mért küzdenie , kikért küzdenie !!!! És ha el hull .... NEM ebbe bele sem gondol inkább !!!! Majd akkor ha már át ment azon a hídon !!!! - Nálad így megy igaz ??? Vagy te de inkább én hullok el ! Az én esélyeim pedig - dörgölte meg az orrát - egy az ezerhez ! Nem igaz ???? - gúny volt a hangjában , nem hagyta , hogy bárki meg lássa gyengeségét "Ó a büszkesége
-Na végre , valamivel tehát te is tisztában vagy ! - tapsolta meg Márk ...
-De nem te fogsz megölni ! - vigyorodott el ismételten Maria .- Nem lennél rá képes ! - jelentette ki magabiztosan .- újszülött korom óta ismersz . Te ringtál engem . Te védtél meg a szüleim előtt . Ha meg tudsz ölni , akkor te egy senki vagy ! - mondta undorral a hangjában - akkor neked nincsenek érzéseid ! És akkor hiába a vagyonod ... mert akkor elvesztesz mindent , egy nulla leszel ! És akkor bebizonyítod , hogy nem érdemelsz magad mellé senkit , még a nővéremet sem , főleg őt nem !!!! 
-Tudod mi a baj - terelte el a témát Márk , meg rezzent az arca Maria szavaitól , fájtak neki , mivel felismerést látott benne . És ezért inkább öt gyötörte ...- Évi az anyád , hiába bántott annyiszor.... - vágott bele Maria lelkének kínzásába  - akkor is jobban szertett mindig téged mint Liát ! tudod mennyire várta azt , hogy te haza látogass ... és mennyire nehezen engedett el ??? Ha ? Te ebből semmit sem érzékeltél , mert olyan mint te ... leplezi érzéseit !!! De mi láttuk ! - szorította egyre jobban Maria vékonyka karját .- És tudod menyire sírt , hogy haza jöttél egy hétre " VÉGRE " de mégsem a családoddal voltál ! Menekültél előle !! Pedig szeret Nagyon is !!! De késő.. - vigyorodott el piszkosul , a szemei mint egy komplett örülté - És tudod mi a legszebb az egészében ??  - kérdezte , szinte elszorítva már karját .- Én foglak megölni ! - a mosolya is örülté vált ! Maria viszont nem félt ... és ez kezdte igazán megrémíteni !!! - És így sosem kérhet bocsánatot tőled ! Ezzel őt is tönkre teszem mert sosem tudsz majd megbocsátani neki !És Lia fel ébred a komából és velem lesz újból ... szar lehet tudni , hogy felesleges áldozatokat hoztál ! - Maria hideg zuhanyként érte . Nem értette őket mért kell bántani ! hisz ő volt aki bele avatkozott ...
Reagálni se tudott , Márk kirángatta az alaksorból és csak annyit hallott " Csináljatok vele amit akartok a tiétek " - ezt még Márk Ericre értette mielőtt kiviharzott Mariaval ....

















4 megjegyzés:

  1. Szia! Most komoly csak pár rész van vissza? :O ne már :( de ha van ötleted szívesen olvasom :)
    Tudtam...tudtam Alo a kis k*csög xD nem hiszem el ezért bántják őket főleg Márk mióta ismeri? o.O hihetetlen....nagyon remélem h nem fogja bántani egyiküket sem :D tudod h én mindig itt vagyok én az elsők közt voltam és azok közt is maradok ;) várom nagyon a folytatást remélem nem kell ennyit várni rá :) puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia !!! :)
      Igen terveim szerint csak pár rész van belőle !!!! És igen vannak ötleteim a továbbiakban ... Nálam nem lehet olyan , hogy hosszú ideig nem írok !!! Szóval már kalandozom XD
      És nagyon remélem , hogy nem kell ennyit várnotok rám !!! A következő fejezett fejben már meg van !!!! Csak papírra kell firkantanom és begépelnem ! Xd
      Inkább sietek vele és nem árulok el semmit most !!!! XD
      És igen te itt voltál az első perctől !!!!! És ezt nagyon köszönöm !!! <3
      Tényleg sietek !!! Puszillak Maria

      Törlés
  2. szia...tudtam hogy Alo benne lesz nyakig a kis gonosz.....de arra nem gondoltam hogy Tom is benne lesz ami nagy meg lepetés volt számomra....remélem nem lesz nagy baja Ericnek!!milyen erős srác ha így bírja a fájdalmat:)és remélem hogy Mariának sem lesz baja és elintézi ezt a szemetet!!!nem fer hogy mindig a legizgisebb részeknél hagyod abba a fejezetet!!!siess a következővel mert már nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra!!kár hogy már csak pár fejezet van hátra de örülök hogy már vannak új ötleteid a következő fejezethez és szövegekhez:) és ha írsz másikat akkor azt is olvasom csak lehet hogy ahoz is nyüstölnöd kell mert olvasni nagyon szeretem komentálni már kevésbé mert nem találom...tudod te;))na várom a következőt:DD
    Pusza Rena

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia szia !!!
      A következő fejezett miatt most nem mondok semmi ;)
      Gondolkoztam azon , hogy egybe rakjam a két fejezetet de akkor többet kellet volna rá várni :D És ami azt illeti ... így legalább te is nyüstölsz naponta 10x h mikor lesz már kész !!! :D
      Ismersz tudod , hogy íni nekem mindig kell !!!! Te biztos fogod olvasni ismerlek !!! És még nyüstölni se fog kelleni téged !!! Most is meg találtad !!! XD Tudom !! XD
      Sietek a következő fejezettel és a többivel is !!!!
      Puszikállllak Maria

      Törlés