2012. augusztus 22., szerda

24+1. Kapitel

Drágáim  kész az utolsó fejezet !!! Nem szokványos befejezés , ahogy én sem vagyok szokványos XD  De remélem méltó befejezés  !!! Remélem tetszeni fog nektek mert ez egy más fejezet .... Ez egy nyári történet volt , egy próba !!! És most egy kicsit üres lett minden !!! Ezért jó , hogy el kezdtem egy új történetet !!! Remélem azt is szeretni fogjátok !!!! És ehhez a fejezethez szeretnék egy jópár komit , nekem nagyon fontos lenne !!!!
Nem utoljára ;) 
Szeretlek titeket Maria 

Akit esetleg érdekkel ...
     Márk halálával , minden nyugalomba merült . És néhány torok elcsendesedett .!
Tom... karrierje egyetlen másodperc alatt derékba tört . Egyetlen egy rosszul meghozott döntés ! Nem elég , hogy börtönbe zárták évekre de rajongói is elfordultak tőle ! És ezzel ő is össze roppant ... évekig küzdött azért , hogy felérjen a csúcsra és  , amikor felért volna ... puff ... feldolgozni azt , hogy féltékenységből , túl fokozott birtoklási vágya miatt elvesztett mindent ! mert neki ez volt az élete !
Megfogatta , hogy becsületét vissza szerezve , neki áll ODA bent zenélni , dalokat írni ... mást nem a rabok szórakoztatására ( egyenlőre ) ! De az , hogy ezeket a dalokat hallja bárki is ... csekély esély !
    Rebecca...talán már senki nem is emlékszik rá...Hugo táncos lánya ... legalábbis az volt ! Amikor ellátogatott Ciprusra szüleihez , még nem is gondolta , hogy álmai ott is valóra válhatnak! Pedig Igen . Az álmok bárhol valóra válhatnak ! És erre most már ő is egy tanú . Cipruson kapott egy lehetőséget , hogy kis gyerekeket tanítson heti háromszor és emelet koreográfus lehet egy ottani női bandának . Most elszaladhat vele a ló , bár ő benne  erősen ott van honnan jött , kitől tanult ! És ezt nem tervezi elfelejteni ! Ő egy svéd lány , svéd hagyományokkal , svéd gondolatokkal ...
    Na és itt van Nia... a második futó bolond , aki hatalmasat tud esni saját hibájából . Igen hatalmasat ... Több szempontból is ! Ő nem is olyan rég pár éve majdnem tönkre tette tejesen Eric életét . Bolondot csinált a srácból , könyörtelenül . Eltaszította magától ... mert már neki nem kellett ! Elhagyta Hugot , többé nem volt a táncosa .... Maria lépet a helyére . 
Úgy érezte csak így tud igazán megszabadulni Erictől ! Át párttollt  Tomhoz ... Minden féle szemszögből . Testi kapcsolat volt , érzelem mentesen . Mind a kettőjüknek így volt tökéletes  ! Útközben viszont bibi csúszott a dologba , Tom elkezdet rá hallgatni ... És ez miatt , egymást húzták a szakadék felé , ugyanis Nia biztatta Tomot .. Maria ügyében ! Elfelejtették , hogy mindennek ára van , és ők elég komoly árat fizetnek ez miatt  . Niat nem csukták le , Tom tartotta száját , de nem felejt ! És arról se felétkezzünk meg  , hogy Tom táncosa volt , ez miatt a kutyának sem kell ! Senki sem szerzőtetti le magához . Nagyra vágyott , nagyot koppant ! 
   Ó és emlékszünk még Helenára ? Aki bejött harmadik lánynak , aki olyan szépen bele simult Kevin karjaiba és , hogy mozogtak együtt ? Milyen szép látvány volt... mennyire össze illetek a színpadon ? És ez mennyire rosszul esett Marianak ... Akkor ott volt benne egy csöppnyi féltékenység is ... Elvették tőle azt akihez annyira kötődött! Bár Helena akkor sok mindent elvett tőle , amit most Maria önként adott ! Helena már többé nem a harmadik , ő már Maria helyet Hugo táncosa . Most már Kevin menyasszonya is ! Az ember nem is gondolná mi meg nem történhet az életben .
  És jöjjön Kevin ... Minden szempontból repdes az örömtől . Elkötelezte magát ismételten nem csak egy szempontból ! Anno Mariaban ő látta meg a táncot ő kupálta ki és csiszolta meg a gyémántot . Maria minden tudása tőle van ! Ez igazán későn jutott el Kevin tudatáig ! Az , hogy ő sokat ér és képes tanítani , képes bárkit megcsiszolni , megfényezni ... Talán még most sem mindig meri elhinni . De ha rá néz Mariara látja benne a munkáját . Ott van benne minden egyes mozdulata . Bár Maria több neki mint egy tanítvány . Ő volt a védelmezője sokáig , és ezt Maria úgy érzi sosem tudja neki majd meghálálni  . 
   És itt a NAGY Huho ... karrierje szépen ível felfelé , egész Európa ismeri és lassan már Amerika is ! Kívülről egy agorás öntelt zenésznek  látszik ! Pedig ő is ugyan olyan ember mint más . Hű magához . És nem szeret csalódást okozni . Terveiben az áll , hogy még 70 évesen is fent álljon a színpadon , és ne dobálják meg paradicsommal ! Nem kell , hogy  ŐT csodálják , csak szeressék a zenéjét  , mert őt ez tartja életben ő addig lesz , még zenélhet .
(Maria meg ígérte neki , hogy ő tombolni fog még akkor is a koncertjén , sőt lehet , hogy be áll hátért táncosnak is , mint öreg nyanya  ! )   
  És most elérkezett Tomas ideje is ! Szárnyal Hugoval együtt felfelé és nagyon reméli , hogy Hugo még 70 évesen sem cseréli le egy jobb menedzserre . ( Nála nincs is jobb )! 
Ő egy nagyon szerény ember , akinek az évek folyamán mindene meg lett ! Amiért a munka volt a mindene ! Így történt az is , hogy mindene meg van, csak családja nincs még ! Ő most Hugo karrierje dédelgetése közben erre fog rá hajtani ... Családot szeretne . Egy igazi családot . Akik úgy fogadják el ahogy van , minden hibájával együtt és zűrös, sűrű beosztásaival  ! 
  Alo ... Aloról még nem is beszéltünk és nem is lehet túl sokat beszélni róla .
Ő is a dutyi celláit rángatja , csak  ő tervek nélkül . Elveszett lélek !
  És itt van Danny ... neki vannak tervei az életben , rengeteg ! Most hanyagolásra küldi a lányokat , de csak addig még nem talál legalább fele olyan jó lányt mint Maria ! 
Maria sok mindenre megtanított és valószínűleg , amíg él úgy fogja érezni az , hogy akkor elengedte élete legnagyobb hibája volt ! Csak  azzal nyugtatja magát , hogy ennek agy kellett lennie ! Egyszer meg is állt egy templom előtt , megköszönni , hogy  a hülye dolgai ellenére nem vesztette el őket és a barátai megmaradtak .Még Maria is !!!
Danny Hugo táncosa is marad , de másoknál is szeretne táncolni !!! Megmutatni mit tud !Ki szeretne törni ! ( Végre be meri vallani saját magának is ) Többre vágyik !
  Öreg ... a drága Öreg , rá mindent lehet mondani csak azt nem , hogy szokványos nagypapa ... Mert ő nem ilyen ! Képes órákra a laptopja mögé bújni , bárkit ki oszt és bár tudja , hogy már nem 20 éves mégis néha úgy viselkedik , de ha szülőként vagy nagyszülőként van rá szűkség , akkor bizony lehet rá számítani ! És most ő a világ legboldogabb nagyapja ! Lia ismét beszél vele ! Ez miatt ismét egész embernek érzi magát !Elérte a kitűzőt célját !!! Oly sokadjára ismét !! 
  Lia ... több mint egy egész hónapig volt mesterséges komában , Márknak köszönhetően ! 
Azt mondják a komában lévő emberek hallják ha beszélnek hozzá és erre Lia is egy példa lett ! Az Öreggel valókibékülése ennek köszönhető , miután Maria elutazott Alexxel együtt bementek minden nap hozzá !
Lia a koma után nehezen tudta túltenni magát a történteken . Hatalmas trauma volt számára , hogy majdnem megöltek miatta egy halom embert , akiket mindennél jobban szert ! 
  Alexxel ... csoda történt , sokáig úgy volt , hogy többé nem tud majd táncolni ...De mégis megcsinálta ! Volt elég kitartása és hitte saját  magában ! Karrierjét Hugonál folytatja de Kevinnél szeretne egy héten kétszer tanítani ! Úgy érzi Lia élete szerelme és öröké hálás lesz Marianak , azért , hogy akkor elrángatta őket a csoportos randira.
Egyenlőre se házasságot se gyereket nem terveznek Liával , de ebben a mondatban a legfontosabb szó az EGYENLŐRE !
  Eljutottunk Erichez ... a mi drága Ericünkhöz  ! Még a 22 előtt minden bejött neki ! Végig táncolja egész Svédországot ! Mellette pedig Hugo minden fellépésén ott van és táncolt , Hugo nem tud elszakítani tőle . Barátot is lelt benne . 70 évesen is úgy tervezik , hogy ott fog  táncolni Hugo koncertjén . Örült egy banda ! És nem csak karrier szintjén robbant be minden 22 előtt ... hanem Maria is berobbant ! Ő igaz jóval előbb , de Eric... most állt hiszen erre a kapcsolatra ! 
Betartotta szavát ! minden rendbe jött ! Ott folyatták , ahol abba hagyták Mariaval , bár ez tolódott egy kicsit  ... amíg Lia rendbe nem jött !!!
  Maria ... Magyarországon hatalmas traumák érték , Márk majdnem bele folytatta egy kádvízben ! Azokban a percekben még az sem volt biztos ,, hogy Eric él-e még ! Úgy érezte minden felesleges ! De Levente jött és segített , megmentette őt , Ericet és a családját is ! Sokkal tartozik Leventének , épp ezért  megfogatta mindig fog hírt adni magáról , ahogy Levente kérte és természetesen találkoznak is majd ! Ez a kaland meg tanította megbocsátani ! Megpróbálja helyrehozni kapcsolatát édesanyával . 
Mert mindenkinek jár egy második esély ! 
Még valamit megfogadott , ezt a pár hónapot könnybe foglalja , úgy érzi ez több mint amire ember számítana , hogy megtörténhet vele a való életben ! Ezen kívül pedig a tánc már csak a harmadik lehet az életében a kikapcsolódás !!! Első Eric második a családi vállalkozás és utána jöhet a szenvedélye A TÁNC !!!
Ami pedig Ericet illeti ... közölte a srácával , hogy nem lesz mindig Happy And ! .. Szereti de ha mérges lesz  rá vagy fel húzza őt ... bizony kiabálni fog vele ... Sőt talán még csapkodni is ...Mert ő nem egy könnyű eset  ! De mégis a legjobb ebben ... mindig békülni fognak és azok igazi Happy Anddel fognak végződni !!!


Az utolsó betekintés ...
    IBIZA
Az utolsó délután Ibiza partjain  miután haza kellene utazni és lekésik a repülőgépet !
Az Öreg hatalmas szalmakalappal a fején , koktélpohárral a kezében rohangált a parton  " Hab " testével egy alsónadrágban és azzal az édes mosollyal az arcán .
Kevin és Helena éppen a vízből jöttek ki ... elégmészire be mentek , az arcuk pedig lángol ...
Tomas mint mindig most is Hugo fejét a munkával akarta tömni , aki inkább teletorokból énekelni kezdet .
Lia (végre egészségesen )! oda rohant hozzájuk Alexet is oda rángatva és bekapcsolódtak.
Énekeltek örülten hamisan , de mégis jólesett a fülnek.
Rebecca lelopta az Öreg fejéről a szalmakalapot és rohanni kezdett vele .Egészen Hugo karjaiba , már ő is énekelt !
-Gyertek már ! - vágott Danny Maria fenekére és szaladt Hugoékhoz és ellopta tőle Rebeccát , ő nem énekelt  de táncolt , Rebeccával .
-Látod ezt is megéltük , Ibizán vagyunk ! - csókolta meg Mariat gyengéden Eric . Majd Tomas felé húzta a lányt és mint egy örült kezdet el énekelni Tomas fülébe .
-Szabad ? - tipegett oda az Öreg Maria elé - Nem ismerem a számot de táncolni tudok rá ! - vigyorgót.
-Ó Öreg ! - puszilta szét puha arcát Maria .
Hosszú idő után , most mindenki olyan volt mint a kisgyerekek . Nem voltak határok , gátak . Csak jól kellett érkezniük magukat .


U.i.: Persze a repülőgépet mindannyian lekésték ! 



6 megjegyzés:

  1. Szia drágaság!

    Mondtam én, hogy a befejező rész, pont olyan lesz mint amilyennek lennie is kell.
    Még pedig az, hogy békés, happy end. Ezzel együtt, nagyon tetszetős. :)

    Minden megvolt ebben a történetben, amelyre vágyni lehetett. Mindenki azt kapta amit érdemelt. És ez így is volt rendjén. :)
    Nagyon szép, és nagyon szerethető történet volt ez számomra.
    Az egész törihez, hatalmas gratuláció neked! <3

    És biztos vagyok benne, hogy az új törid is nagyon de nagyon jó lesz majd. :)

    Sok puszi<3

    Dóry

    UI: Lekésték a gépet! Jihááá! xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drágaság !!!! <3
      Nagyon nagyon köszönöm !!! Ismételten szóhoz se jutok !!! Nagyon féltem , hogy nem fog tetszeni ... a nem mindennapi befejező részem !!!
      De téged olvasva , mosolyra görbül a szám !!!! Nagyon szépem köszönöm , hogy itt voltál és mindig olvastál !!! Ez nekem sokat jelent !!!
      Megérni írni !!!
      Puszillak és még egyszer köszönöm !!! <3
      Maria

      Törlés
  2. Szia!
    Sajnálom, hogy vége lett...Olyan jó volt olvasni!
    Hiányozni fog az az igazság!Nagyon!
    Tökéletes vége lett ennek a történetnek és meg kell mondanom egy könnycsepp kicsordult!:)
    Az új történetet pedig szintén olvasni fogom!
    Sok sikert a továbbiakban és mégtöbb olvasót!:)

    Csók,Puszi

    Anita

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia !!!
      Nagyon örülök , hogy te is felbukkantál !!! Nagyon nagyon köszönöm a szép szavakat sokat jelentenek nekem !!! :))
      Puszillak Maria

      Törlés
  3. Nagyon sajnálom, hogy vége lett, és hogy nem tudtam annyit komizni amennyit megérdemeltél volna! De tökéletes befejezés ;)
    Az újat természetesen olvasni fogom, de idén érettségizek ezért kérlek nézd el ha ritkábban komizok!
    Puszi és sok sok sok ihletet :)) Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia !
      A lényeg , hogy mindig felbukkansz !!! ;) Nagyon köszönöm a dicséreted és a jókívánságot !!! Örülök , hogy tetszett a befejezés is ... ez megnyugtató !!!
      Köszönök mindent!!
      Puszikállak Maria :))

      Törlés